- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- 1
- 2.979
- 83
- 27
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.161
İyi huylu kistler hamilelikte salgılanan hormonlarla eriyebilir diye duymuştum yumurtalık kistleri, çikolata kistleri vs.peki bu kitlelerle hamıle kalırsak riskli mi bebekte veya bende bilginiz varmı ?
kötüyü çağırma lütfen, neden kimyasal olsun hiç de olmayacak. Kaset testte tabi ki çok silik çıkacakKızlar çok çok silik çıktı artı medin kitinin şekli de değişmişBelki de kimyasal geçireceğim bilmiyorum @miresl M MiuLego S sultansultan90 M Mrs Electrical Engineer @dceke
maşallah yaSon hali bu nasip kısmet her şey @miresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer @Gzmyts53 @Mucizemmm16 @Veziir
Q qwertyuop
Kız ahahahah yok calısıyorum ya yetişemiyorum eczane bide kuzum beklemedeyimHahahaha kız yapsan ne olur test alıp kargolayalım biz sana
ayyyyyyyy inanmıyorum atmış tabi ki. Harika görünüyorYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
@miresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer @Mucizemmm16 S sultansultan90 @Veziir @ad000 @Random3 @Gzmyts53 @dceke Q qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
oh be yaşasın geliyrum o zamanEee ben temmuz topiğini açtım dayanamadım becerebildim inşallah@miresl M MiuLego @leRonthavan unuttuğum arkadaşlarım varsa Thread '2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR ' 2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR
haberdar et kııızzzKız ahahahah yok calısıyorum ya yetişemiyorum eczane bide kuzum beklemedeyim
Tamam bebeğim 7/24 buralardayız ztnhaberdar et kııızzz
İnşallah canım benim yaaaEminim kocişiden evvel biz duyacağız canım Allahın izniyle bir olsunda hep birlikte sevinip mutlu oluruz
Ahhaha zaten gelecekti 25inde o yüzden dedimGeçmiş olsun. Gelirse gezersiniz abla kardeş bahaneniz olur işte
Kan sonucunu görünce tatmin oluruz inşallah. Bir de güzel artış sağlasın daha ne isterim.ayyyyyyyy inanmıyorum atmış tabi ki. Harika görünüyor
Kuzummm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben sana demiştim dimiYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
@miresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer @Mucizemmm16 S sultansultan90 @Veziir @ad000 @Random3 @Gzmyts53 @dceke Q qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
Canım bak sıra sende. Ben totem yapmıştım biliyorsun. Hepimiz aynı zamanda bebeklerimizi kaybetmiştik. Hep birlikte bebekler gelecek dedim. Geçen ay ben bu ayVuuhhuuuuay bu bebiş geldiii kuzum yaşasın çabuk kan sonucu görmek istiyorum çok heyecanlandım
Sende artık bir test yapsan diyoruzBendede iki gündür cok akıntı var kuzum ama ben ümitlenmiyorum bugün ve yarında olmazsam ümitlenicem sen test yapmısmıydın
Bugün de bekleyeyim de canım yapcam insallah :) dua et hepimize hamiş duası seninkise saglıkla büyüsün insallah kuzumSende artık bir test yapsan diyoruzbiz senden çok merak ediyoruz sonucu valla
İnşallah yükselmiştir değerin ne zaman vereceksin tekrar. Bilmiyorum ya kimyasal geçirdiğim de 6 değerle bile çift çizgiydi dış gebelikse diye korkuyorum çünkü o idrar testinde çıkmıyormuş ki daha önce çıkmamıştı da kanda 300ken idrar negatif görünüyordu.Benimde yaptığım 2 test geçen hafta öyleydi sonra birdaha yapmadım adetimde 4 gün gecikti pazartesi kan verdim 1.20 çıktı yükselir dediler kan sayımlarım düşük olduğu için snde biraz bekle bence
Ay bakıp durmaktan sıkıldım attım çöpe gittiAtsana canım fotosunu bakalım
Benim arkadaşımda çikolata kisti var aynı zamanda tiroidler de sıkıntı var. Doktor doğal yolla olmaz dedi kendiliğinden hamile kaldı rabbim nasip etti. Ama düşük ilacı ve tiroid ilaçlarını doğuma kadar kullanması gerekiyor. Doğumda da kisti alacaklarmışpeki bu kitlelerle hamıle kalırsak riskli mi bebekte veya bende bilginiz varmı ?
ay ınşallah sonuçlarım çıksın hemen gidicem nedir ne değildir kitle var ama ne olduğunu şuan bilmiyorum bir tanesının. diğerleri çikolata kistiİyi huylu kistler hamilelikte salgılanan hormonlarla eriyebilir diye duymuştum yumurtalık kistleri, çikolata kistleri vs.
Rabbim verdikten sonra hiç birşey engel değilde bu doktrolar birden çok kötü yorumlar yapıyor insan neye uğradığını şaşırıyorBenim arkadaşımda çikolata kisti var aynı zamanda tiroidler de sıkıntı var. Doktor doğal yolla olmaz dedi kendiliğinden hamile kaldı rabbim nasip etti. Ama düşük ilacı ve tiroid ilaçlarını doğuma kadar kullanması gerekiyor. Doğumda da kisti alacaklarmış
Amin canım benim inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Hep dualarimdasinizBugün de bekleyeyim de canım yapcam insallah :) dua et hepimize hamiş duası seninkise saglıkla büyüsün insallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?