- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.141
Hadi inşallah olsun Allah’ımAmin amin inşallah yaAyy benim test günü de yaklaşıyor normalde 3 4 gün kala kuruluk olurdu o yok beyaz akıntı var süt kesiği gibi kokusuz.
Canım bildiğim kadarıyla hamilelikte baskılanıyor zarar vermiyorpeki bu kitlelerle hamıle kalırsak riskli mi bebekte veya bende bilginiz varmı ?
Ya sende test yap lütfen lütfen meraktan çatladıkBence 1-2 gün daha bekle canım bidaha kan verme olmazsan tekrarlarsın benim yumurtlamadan sonra suan 18. Günüm hala olmadım mesela iğne sonrası 18 deyim benimde agrılarım geldi bugün ama geçti gelen giden yok 1-2 gün daha sabret bence
Valla benim 40-50 bazende geçiyordu bile canım dostinex verdi bana o zaman düzeldi boşu boşuna bana 4 sene doğum kontrol hapı verdi doktorum şimdide o haplar yüzünden yumurtalıklarım tembelleşmiş 10 aydır sürekli kontrol ediliyor bir yükselme yok çok şükürAma o yükseklen gebe kalınamıyormuş sizin kaç?
S sultansultan90 ben bile çatladım burda dokuz doğurtcan herkese kız bari akşama kadar bekle olmazsa yap artık şunuCanım bildiğim kadarıyla hamilelikte baskılanıyor zarar vermiyor
Ya sende test yap lütfen lütfen meraktan çatladıkM Mavimiresl gelde ikna edelim
Eminim kocişiden evvel biz duyacağız canım Allahın izniyle bir olsunda hep birlikte sevinip mutlu oluruzAyyyy evettt kesinlikle benim de varsa eğer ilk siz duyacaksınız ahjsjdjd belki kocamdan bile önce
Anladım canım hemen düşebiliyor yani doktoruma gidip hemen ilacı neyse alıymValla benim 40-50 bazende geçiyordu bile canım dostinex verdi bana o zaman düzeldi boşu boşuna bana 4 sene doğum kontrol hapı verdi doktorum şimdide o haplar yüzünden yumurtalıklarım tembelleşmiş 10 aydır sürekli kontrol ediliyor bir yükselme yok çok şükür
Valla canım bu gidişle bende peşinden geliyorum hemen takipe alıyorum artıkEee ben temmuz topiğini açtım dayanamadım becerebildim inşallahM Mavimiresl M MiuLego leRonthavan unuttuğum arkadaşlarım varsa Thread '2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR ' 2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR
İnşallah uğurlu gelirim kizzzValla canım bu gidişle bende peşinden geliyorum hemen takipe alıyorum artık
Geçmiş olsun. Gelirse gezersiniz abla kardeş bahaneniz olur işteYaa haftaya kulağımdan amelîyat olacağım. Kardeşim başka şehirden gelecek onun için. Eğer varsa ameliyat etmezler büyük ihtimalle en azından kardeşimin gelişini de iptal ederim diyordum boşuna gelmesin diye o yüzden acaba çıkar mı yarın diye sorayım dedimmm
Kız inşallah inşallah hadi hayırlısı artık haziran bitmeden Temmuzda ümidimizi bağladık artıkİnşallah uğurlu gelirim kizzz
Her turlu haziran bitince öğrenicezKız inşallah inşallah hadi hayırlısı artık haziran bitmeden Temmuzda ümidimizi bağladık artık
Doktoruna söyle dostinex yazdırsın kendi basına kullanma ama cok düşürüyo haftada iki yarım tablet içiliyor sonrasındada aktardan aslan pencesi çayı al günde bir bardak demle oda hormonları dengeliyor bir ayda ondan içmiştim 3 aydır normal cıkıyorYaaa çok sevindim qllah razı olsun yA çok mutlu ettin bni cidden bak
Ahahahah kandıramazsınız beniiiiii M MavimireslCanım bildiğim kadarıyla hamilelikte baskılanıyor zarar vermiyor
Ya sende test yap lütfen lütfen meraktan çatladıkM Mavimiresl gelde ikna edelim
Hahahaha kız yapsan ne olur test alıp kargolayalım biz sanaAhahahah kandıramazsınız beniiiiii M Mavimireslkız yok sabah agrı girdi olcam ddim geri gitti bekleyeyim olcaksa gelir ztn
Çok iyi anlıyorum ama moralini bozma her şeyin bir zamanı vardır eminim o da zamanını bekliyor. Sadece sabır lazım. Pes etme. Tekrar dene tekrar dene sonuna kadarArtık insan tükeniyorya bir sebeb olsa eyvallah bir sorun olsa eyvallah ama bütün doktorlar sorun yok olur ama olmuyor her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldumm
Ayyy hadi bakalım inşallah diyelim o zamanBenim batım yokadetlerim düzensiz yani o yüzden bilmiyorum. Ovulasyonda 29 unda pik gördüm onun üstüne cuma günü test yapıcam. Çıkarsa eğer pzt kan veririm
Eee ben temmuz topiğini açtım dayanamadım becerebildim inşallahM Mavimiresl M MiuLego leRonthavan unuttuğum arkadaşlarım varsa Thread '2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR ' 2022 TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?