- 27 Mayıs 2021
- 486
- 384
- 23
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.121
Yok benim üzüntüm negatif diye değil ya kötü bir şey varsa diye tedirginim birkaç saate gidip kan vereceğim bakalım belli olur az çokNefret ediyorum bu negatif testlerden. Hayırlısı canım üzülme desem de üzülüyor insanama yine de kan ver icin rahat etsin
Yok benim üzüntüm negatif diye değil ya kötü bir şey varsa diye tedirginim birkaç saate gidip kan vereceğim bakalım belli olur birazNefret ediyorum bu negatif testlerden. Hayırlısı canım üzülme desem de üzülüyor insanama yine de kan ver icin rahat etsin
4 gün az değil bence varsa çıkar
Yaa haftaya kulağımdan amelîyat olacağım. Kardeşim başka şehirden gelecek onun için. Eğer varsa ameliyat etmezler büyük ihtimalle en azından kardeşimin gelişini de iptal ederim diyordum boşuna gelmesin diye o yüzden acaba çıkar mı yarın diye sorayım dedimmmBence 1-2 gün daha bekle canım bidaha kan verme olmazsan tekrarlarsın benim yumurtlamadan sonra suan 18. Günüm hala olmadım mesela iğne sonrası 18 deyim benimde agrılarım geldi bugün ama geçti gelen giden yok 1-2 gün daha sabret bence
Artık insan tükeniyorSıkma canını vardır bir hayır
Benimde yaptığım 2 test geçen hafta öyleydi sonra birdaha yapmadım adetimde 4 gün gecikti pazartesi kan verdim 1.20 çıktı yükselir dediler kan sayımlarım düşük olduğu için snde biraz bekle benceİnşallah testi size attıktan sonra bir çizgi belirdi yapalı 10 dk olmamıştı ama gözle bile zor görünüyor.
Valla aklıma gelenleri etiketledim canım ayrı gayrı yok tabi ki her şeyi her duyguyu hep birlikte yaşıyoruz en yakınlarımızın bile haberi olmadanAy günaydın ben etiketli değilim ama böyle test sonuçları görünce çok heyecanlanıyorum hajsjskdkd hadi hayırlı olsun bence simdideeennn
Sorma kuzum insanı bu yoruyor zaten negatifi görmek değilde hiçbir sorun yokken olmaması dha fazla can sıkıyorArtık insan tükeniyorya bir sebeb olsa eyvallah bir sorun olsa eyvallah ama bütün doktorlar sorun yok olur ama olmuyor her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldumm
Amin canım yarın ilk iş inşallahAyyy evet var var hic bekleme kana gittt ayy cok sevindim canım sağlıkla ilerlesin
Valla canım enim 4 sene boyunca hiç düşmedi her 3 ayda 1 kan tahlili yapıyordu doktorum ben kalamadım hiç yüksekken ama kişiden kişiye de değişkenlik gösterebilirGünaydın kızlar benim prolaktin değerim 38 çıktı böyle olup hamile kalan var mı acaba ?
Amin canım inşallah nasip olur hepimizeAy kız var var var bence hemen git bizide haberdar et ay çok sevindim şuan canım yaa Allah kucağına almayıda nasip etsin :)
Bendede iki gündür cok akıntı var kuzum ama ben ümitlenmiyorum bugün ve yarında olmazsam ümitlenicem sen test yapmısmıydınGünaydın canım bende de ne gelen vaar ne giden göğüs ağrımdan ara sıra oluşan bel ağrısı ve akıntı dışında hiçbişi yok ve gecikmenin 4.günü bugün
Amin amin inşallah yaSürüdüm bileeee hadi hep beraber Şubat anneleri grubuna gidelimmm
Atsana canım fotosunu bakalımİnşallah testi size attıktan sonra bir çizgi belirdi yapalı 10 dk olmamıştı ama gözle bile zor görünüyor.
Kuzum prolaktini dert etme dostinexle 2 haftada iner o cok kolay bir hormon sıkıntı yapma benimde 4 ay önce 32 ydi hemen düştüGünaydın kızlar benim prolaktin değerim 38 çıktı böyle olup hamile kalan var mı acaba ?
İnşallah canım allah en hayırlı zamanda hepimize nasip etsinAmin canım inşallah nasip olur hepimize
Ama o yükseklen gebe kalınamıyormuş sizin kaç?Valla canım enim 4 sene boyunca hiç düşmedi her 3 ayda 1 kan tahlili yapıyordu doktorum ben kalamadım hiç yüksekken ama kişiden kişiye de değişkenlik gösterebilir
Yaaa çok sevindim qllah razı olsun yA çok mutlu ettin bni cidden bakKuzum prolaktini dert etme dostinexle 2 haftada iner o cok kolay bir hormon sıkıntı yapma benimde 4 ay önce 32 ydi hemen düştü
Ayyyy evettt kesinlikle benim de varsa eğer ilk siz duyacaksınız ahjsjdjd belki kocamdan bile önceValla aklıma gelenleri etiketledim canım ayrı gayrı yok tabi ki her şeyi her duyguyu hep birlikte yaşıyoruz en yakınlarımızın bile haberi olmadandaha samimi bir ortam olamaz heralde . Amin canım çok sağol
Benim valla ümidim kalmadı ben geçen hafta test yptım 2 tane çok silik çıktılar pazartesi rahatsızlandım salgına yakalanmışım doktorlar ilaç vermeden önce tahlil yaptılar kan değerlerim çok düşük olduğu için 1.20 çıktı geciktiğini söyledim kadın doğuma görün cuma günü dediler yükselme oranı yüksekmiş o yüzden ağrı kesiici bile vermediler. Yarın kontrolüm var sabah belli olcak işte ama asla ümidim yok yaniBendede iki gündür cok akıntı var kuzum ama ben ümitlenmiyorum bugün ve yarında olmazsam ümitlenicem sen test yapmısmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?