- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #6.101
Son durum gördüğün işte koyulaşmış sanırım yarın kana gidiyorum nasipseKız son durum ne
peki bu kitlelerle hamıle kalırsak riskli mi bebekte veya bende bilginiz varmı ?Canıımm şimdi gördüm bence ilk idrarla testi tekrarla ona göre kan verirsin
Ne demek canım benim ben 4 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum hiç ama hiç üzülme
Aaa bu ben
İnşallah canım aminEveeeettt inşallah sağlıkla tutunsun canım benim
Yaa deme öyle inşallah gelmez
inşallah kanda pozitif çıkar
Yarına belli olur mu bilmem cuma gitmiş oluyorum ya inşallah çıkar öğleden sonrayaVuuhhuuuuay bu bebiş geldiii kuzum yaşasın çabuk kan sonucu görmek istiyorum çok heyecanlandım
Ahahah benimde vallaYemin ederim gozlerim cifter cifter goruyir artik testlere bakmakdan
Sürüdüm bileeee hadi hep beraber Şubat anneleri grubuna gidelimmmOh beee sonunda güzel şeyler oluyor hadi artık kan verRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Ayağını sürü kııız arkandan gelelim bizde
Hadi gelin bekliyozSürüdüm bileeee hadi hep beraber Şubat anneleri grubuna gidelimmm
Daha çıkmasın mı be yavrum?Yarına belli olur mu bilmem cuma gitmiş oluyorum ya inşallah çıkar öğleden sonraya
İcini acip bakinca demen gibi daha belli pembe ama cok cok zor gorunuyorAhahah benimde valla
Ay günaydın ben etiketli değilim ama böyle test sonuçları görünce çok heyecanlanıyorum hajsjskdkd hadi hayırlı olsun bence simdideeennnYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
@miresl @Fang @Mrs Electrical Engineer @Mucizemmm16 S sultansultan90 @Veziir @ad000 R Random3 G Gzmyts53 @dceke Q qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
merhaba bende bugün doktora gıttım bana 3,5 cm yumurtalık kisti oldugunu söylediler . ilk defa duyuyorum nedir bu yardımcı olur musunuz bu kist varken gebelik oluşmaz mıCNm inşallah olur ama kist başka pcos başka pcosda kistin 4 cm olmaz onda Birsuru küçük kist oluyor 4 cm bitane kist olan yumurtalık kistidir
Basit yumurtalık kisti için Dr dogm kontrol verir bnde sürekli cikrdi eskiden hep onla kaybolurdu
Ayyyyy kuzum benımSon durum gördüğün işte koyulaşmış sanırım yarın kana gidiyorum nasipse
Bence 1-2 gün daha bekle canım bidaha kan verme olmazsan tekrarlarsın benim yumurtlamadan sonra suan 18. Günüm hala olmadım mesela iğne sonrası 18 deyim benimde agrılarım geldi bugün ama geçti gelen giden yok 1-2 gün daha sabret benceAy arkadaşlar benim dün bat günümdü hala kasik ağrılarım var dört gün önce başladı regl olacağım zannediyordum hala olmadım regl. Bugün gece de olmazsam yarın gideceğim. Benim regl günüm yumurtlama gününü de sayarsak 12. Güne geliyordu. Ben reglden iki gün önce kan verdim yani yumurtlama günüyle birlikte 10. Güne denk gelen günde o gun sıfır çıktı beta HCG. Bugün 13 yarın 14. gün olacak. Acaba çıkar mı kan testinde varsa?
Ayyy evet var var hic bekleme kana gittt ayy cok sevindim canım sağlıkla ilerlesinYoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
@miresl @Fang @Mrs Electrical Engineer @Mucizemmm16 S sultansultan90 @Veziir @ad000 R Random3 G Gzmyts53 @dceke Q qwertyuop
Ve etiketleyemediklerim
Nefret ediyorum bu negatif testlerden. Hayırlısı canım üzülme desem de üzülüyor insanEki Görüntüle 3081000
Kızlar testi yeniledim kocaman bir tek çizgi leke devam ediyor kahvaltımı yapıp gidip kan vereceğim@Mucizemmm16 bitliKedi @Safiye19 G Gzmyts53 @ad000
Günaydın canım bende de ne gelen vaar ne giden göğüs ağrımdan ara sıra oluşan bel ağrısı ve akıntı dışında hiçbişi yok ve gecikmenin 4.günü bugünBence 1-2 gün daha bekle canım bidaha kan verme olmazsan tekrarlarsın benim yumurtlamadan sonra suan 18. Günüm hala olmadım mesela iğne sonrası 18 deyim benimde agrılarım geldi bugün ama geçti gelen giden yok 1-2 gün daha sabret bence
4 gün az değil bence varsa çıkarAy arkadaşlar benim dün bat günümdü hala kasik ağrılarım var dört gün önce başladı regl olacağım zannediyordum hala olmadım regl. Bugün gece de olmazsam yarın gideceğim. Benim regl günüm yumurtlama gününü de sayarsak 12. Güne geliyordu. Ben reglden iki gün önce kan verdim yani yumurtlama günüyle birlikte 10. Güne denk gelen günde o gun sıfır çıktı beta HCG. Bugün 13 yarın 14. gün olacak. Acaba çıkar mı kan testinde varsa?
Ay kız var var var bence hemen git bizide haberdar et ay çok sevindim şuan canım yaa Allah kucağına almayıda nasip etsin :)Yoldaşlarım bu yola başkoymuş gönüldaşlarım günaydınsabah sıkışık bir şekilde uyanıp yaptım testi sanırım değerler artmaya başlamış ne dersiniz? 5 dk lık hali bu
Ve etiketleyemediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?