- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.861
1 senedir istiyorum da canım Kasım'da gebelik oldu Aralık'ta kaybettim. 3 ay korun dedi doktor martta tekrar denemeye başladım. Bu aydan geçti artık belki klomen femara falan verir bilmiyorum artık bir ayda akışına bırakarak denemek istiyorumBu ay gitsene canım neden bir ay daha bekliyorsun 10 aydır olmuyordu senin demi öyle hatırlıyorum sanki.
Aynen öyle hayırlısını rabbim bilir hakkımda hakkımızda hayırlı olanı versin bızeCanım benim her şeyin hayirlisi vallahi Allah ol dedikten sonra ne yapsak boş inan ki. Çok sağlıklı hamilelik geçirip bir anda kaybeden de var yaşamaz deyip sağlıklı olan bebekler de. O yüzden Allah'tan hayırlısını dilemek lazım
Yok ya evirdim çevirdim efektledim belli olmuyor buna var demek için deli olmak lazım yarın gidip kan vereceğim korkum dış gebelik o zaman da her şey böyle başlamıştı bu testlerde çıkmıyor dış gebelikSen at biz görürüz efektlerle herşeyle
Canım artimed dimi bazen mavi bazen beyaz çıkıyor içindenKızlar çok çok silik çıktı artı medin kitinin şekli de değişmişBelki de kimyasal geçireceğim bilmiyorum M Mavimiresl M MiuLego S sultansultan90 M Mrs Electrical Engineer partalina_
İnşallah gerek kalmaz1 senedir istiyorum da canım Kasım'da gebelik oldu Aralık'ta kaybettim. 3 ay korun dedi doktor martta tekrar denemeye başladım. Bu aydan geçti artık belki klomen femara falan verir bilmiyorum artık bir ayda akışına bırakarak denemek istiyorum
İnşallah yaİnşallah gerek kalmaz
Hap mi macun tarzı mi bu eş paketiOoo masallah bende demin baktım kuzum 1650 olmus valla hadi insallah şifa olsun canım bebişler gelsin
Kz sen ne yaptınİnşallah ya
Yok ya biri acaydi gideydikkkTemmuz açılmadı mı kızlarrrrr
Adetim bugün bittiKz sen ne yaptınne durumdasın
Hadi yA hafi bakalım kuzu devamkeAdetim bugün bittiöyle akışına bırakıcam bu ay
Bi gün dolu bir gün bos devam edicem ama dayanabilir miyim bilmiyorum ahdhahshHadi yA hafi bakalım kuzu devamke
Bende iğne başladımBi gün dolu bir gün bos devam edicem ama dayanabilir miyim bilmiyorum ahdhahsh
Devlet doktorum bana hiçbir şey yapmadı 3 ay inofolic combi kullan dedi sadece ozeldekiler genelde direk baslatiyo bana öyle olduKızlar bebek için yani yumurta takibi için özel mi daha iyi devlet mi sizce? Çok bi fark olurmu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?