- 4 Temmuz 2019
- 502
- 893
- 103
- 33
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.661
Valla hayırlısı ve balım şuan leke gelip gitti sol kasikta pıt pıt kalp atiyo seyirme var adetmi bebekli bilememAy canım benim çok üzüldüm. Bence kimseye söyleme bildiğin üç aylık falan olsun öyle söyle ben olursa cinsiyeti belli olsun öyle diyeceğim herkese inan ki o kadar korkuyorum hem gözden hem de o baskıdan
Bakak görmek nolacakBenim de 4 gün var ve leke geldi
aminn hiç 4 gün önce olmadım ama sanki ağrı gelecek gibi hissettiriyorBakak görmek nolacakhayırlısı
Testte pozitifti senin ama öyle değilmiydiSinirden şuan ne diyeceğimi bilemedim herşey normal yumurtalıklar gayet iyi ama gebelik oluşmuyor
inşallah yavrum yaGuzel haberler ver
Aynen bizde iki tarafa da bilgi vermedik. Güzel haberi alınca ailelere haber vereceğiz inş.Vallaha bende sosyal medya falan kullanmiyorum artik ne zaman guzel bisey atsam hep sonu skntili olmustur
İnşallah bebiştendir canım. Benim de ilk hamileliğimde bata 4 kala olmuştu lekelenme önce pembe sonra kahve sildikçe gelenİnşallah yolundadır diyorum kız bata 4 var leke geldi adet olcak gibide sancım var sol tarafta a kasıkta degilsanci kaşığın az ustunde
Canim pko tedavisi olan birşey değil. Sadece kilo kontrolü beslenme, doğum kontrol hapiyla yan etkileri azaltılabilinir. Ama görünüp kaybolan bir kist değil. Ömür boyu senle yaşıyor. Kadınları yüzde 70 sinde de olan birşeyCanım pko görüntüsü her zaman olmuyor sanırım ben ona kanaat getirdim. Ben rutin kadın doğuma giderdim hep hiçbiri polikistik var demedi. Bana da gösterirlerdi yumurtalıkları gerçekten de yoktu. En son Şubat ayında polikistik dediler bir var diyorlar bir yok diyorlar
Canim hangi siteden kaç liraya aldım bunları ?
Herhangi bir tedavi olmadı zaten. Sadece farklı zamanlarda gittiğimde yumurtalıklarda pko görüntüsü bir vardı bir yoktu sebebini bilmiyorum doktora sorduğumda da polikistik yok sende demişti. Ama var diyenler de oldu bilemiyorumCanim pko tedavisi olan birşey değil. Sadece kilo kontrolü beslenme, doğum kontrol hapiyla yan etkileri azaltılabilinir. Ama görünüp kaybolan bir kist değil. Ömür boyu senle yaşıyor. Kadınları yüzde 70 sinde de olan birşey
Ay benim iki görümce var iki de elti olacak daha yok ilk ve tek gelinim shjsjsAllahtan görümcem yok ama elti cok ahdhshs
Almadım canım,eşim getirdi eczanelere ilaç satışı yapan bir firmada çalışıyorCanim hangi siteden kaç liraya aldım bunları ?
Hahahha oyle diyorum ama bende bir gorumceyimAy benim iki görümce var iki de elti olacak daha yok ilk ve tek gelinim shjsjs
Ayyynen öyle vallahi. Bir gezmeyegörelim akşamına tartışıriz ya da bir foto atmayayim yaniVallaha bende sosyal medya falan kullanmiyorum artik ne zaman guzel bisey atsam hep sonu skntili olmustur
Canım benim her şeyin hayirlisi vallahi Allah ol dedikten sonra ne yapsak boş inan ki. Çok sağlıklı hamilelik geçirip bir anda kaybeden de var yaşamaz deyip sağlıklı olan bebekler de. O yüzden Allah'tan hayırlısını dilemek lazımValla hayırlısı ve balım şuan leke gelip gitti sol kasikta pıt pıt kalp atiyo seyirme var adetmi bebekli bilemem
Ay ben de olacağım ama yani çok çok uzakta oturan bir görümce hem de hiçbir şeyine karışmam ben kimseninHahahha oyle diyorum ama bende bir gorumceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?