- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.621
Ben sadece 4 gün yapabildim ya sonra yapamadım normalde adet öncesi çok kuru olurum bu kez akıntım var bakalımBende soğan kürü kist yapmıstı canım tetiklemişti 20 gün kanama çekmiştim ama bir arkdasım da ole hamile kaldı herkese farklı etki ediyor ins sendede tutmustur kuzum
İnşallah ağrılarım da var dünden beri yerleşme olsa dün gece test yaptım çıkardı galibaYerleşmede akıntıyla karışık az bir pembelik, kırmızılık yaşayıp hamile kalanları okudum baya inşallah öyledir canım
Kuzum bana normal üstten bakıyor kist felan yok diyor acaba üsten çıkar mı kiTeşekkür ederim canım evet altan baya bı baktı rahim ağza felan baktı bı de temizdi
Oyle canim zamana birakmak düşünmemek en iyisi aslinda. Allahim isteyen herkeze nasip etsinsakin ol kuzum bak bana 4 sene boyunca hiçbir yolla çocuğun olmaz dediler şimdi ise herşey yoluna girdi biraz zamana bırak
Kist olsa öyle de görünür ama vajinal baktıklarında daha net bir görüntü oluyor diye biliyorum. Karnından bakıp şüphe etse vajinal de ister zatenKuzum bana normal üstten bakıyor kist felan yok diyor acaba üsten çıkar mı ki
Canim ücreti nasıl peki ?Benim bilgim var canım eş paketi alıyorsun eşinle birlikte kullanıyorsun eşinde sperm sorunu varsa ona ek olarak azosperm ekliyorsun kilon varsa adalis pcos varsa advictor ilave edebilirsin
6 gün önce %75 doğru sonuç diyorlarKızlar erken gebelik testi en erken ne zaman çıkar bilginiz var mı
Az evvel baktım tek paket 650 TL eş paket 1450 idi sanırımCanim ücreti nasıl peki ?
Amin canimmRabbim saglicakla hayırlısıyla mujdelesin en kısa zamand ademi ve böyle uzin uzun ugrastirmasin rbabim ama bak tek tavsiyem ne olursa olsun stresi azalaya çalış 64 kilodaydim bana hiçbir sorunumuz yokken senin çocuğun olmaz dediler düşün saglikliydik neymiş 64 kilo fazlaymış bunuda duydum ben
Ben aldıgımda 1400 flndı kuzum smdi hiç bilmiyorumCanim ücreti nasıl peki ?
Predictor 6 gün önce falan diyor ama bence yanıltabilir geç döllenmeyse falanKızlar erken gebelik testi en erken ne zaman çıkar bilginiz var mı
Tesekkur ederim iyi dileklerin icinÖncelikle geçmiş olsun canım çevremden de duyduğum kadarıyla çikolata kistleri olanların sakındıkları bazı yiyecekler var şeker, alkol, sigara kullanmadıklarını biliyorum. Endovita diye bir gıda takviyesi var doktorum kistten şüphe edince bana önermişti omega 3, resveratrol falan içeriyor onu da kullanabilirsin. Tabiki mutlaka doktoruna danış herkesin bünyesi farklı acil şifalar diliyorum.
İnşallah yolundadır diyorum kız bata 4 var leke geldi adet olcak gibide sancım var sol tarafta a kasıkta degilsanci kaşığın az ustundeCanım hoş geldin yolunda mı her şey?
İşte beyin eksik olunca ondan öyle düşünüyorlar tek doktorla kalma hamile kalsan bile 2ci bı doktora git eğer ben öyle yapmasaydim kızımı boş gebelik diye alcakti doktorAmin canimmAllah'ım isteyen herkese nasıp etsin valla ilk duyunca cok uzuldum O ne sacmalikmis 64 kg fazla mi benim cevremde ne insalnlar dogurdu ne kilolarla Allah isteyince hersey olur
Evet 6 ay dogal yollarla takip edelim dedi olmazda o gordugu kitle ile birlikte yumurtalarinida toplariz iki islem gorme dedi sonuclarimin hepsi ciksin bakalım ne diceklerEn büyük düşmanın üzüntü ve stres bunu hiç unutma… çok yakınımda çocuğu olması imkansız kişilerin 2-3 çocuğu oldu şimdi ki sende doktor 6 ay olabilirlik görmüş sonu güzel olacak inşallah hep olumlu düşün
Offf offf Allah'ım yaaaİşte beyin eksik olunca ondan öyle düşünüyorlar tek doktorla kalma hamile kalsan bile 2ci bı doktora git eğer ben öyle yapmasaydim kızımı boş gebelik diye alcakti doktor
Korkuya endişeye hiç kapılma stresten uzak durmak çok önemli MR sonucun inşallah tertemiz çıkar bizi üzecek şeyler olsa bile uzman bir doktor ve uygun tedaviyle en yakın zamanda önce sağlığına sonra bebişine kavuşursun inşallah sana dua edeceğimTesekkur ederim iyi dileklerin icinçikolata kistleri degilde baska varmis onlara da simdi MR da detayli bakicaklar onlar risk olusturabilir dedi. Alkol sigara vs. Kullanmiyorum. Sonuclarimin hepsi ciksin bakalim cok moralim bozuldu sabah sabah
Benim de 4 gün var ve leke geldiİnşallah yolundadır diyorum kız bata 4 var leke geldi adet olcak gibide sancım var sol tarafta a kasıkta degilsanci kaşığın az ustunde
Canım sen soğan kürü yapmış mıydın ?Evet 6 ay dogal yollarla takip edelim dedi olmazda o gordugu kitle ile birlikte yumurtalarinida toplariz iki islem gorme dedi sonuclarimin hepsi ciksin bakalım ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?