- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 128
- 35
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.461
Sagol kuzum valla pek anlamiyom bendeCanım bende çok detaylı anlamıyorum ama bence herşey normal. Benim eşimin toplam da 20 milyon yıkandıktan sonra 9.5 milyondu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzum valla pek anlamiyom bendeCanım bende çok detaylı anlamıyorum ama bence herşey normal. Benim eşimin toplam da 20 milyon yıkandıktan sonra 9.5 milyondu.
Benimde hep uzun oluyordu ama bebek istedikten sonra hep kisaldiNormalde adet dongum 28 gün. Uygulamadan geçmiş senelere baktım, Haziran ve aralıklarda 33-34 e uzamış hep mevsim geçişlerinden sanırım. Bata 4 gün kaldı derken, 10 güne de çıkabilir benimki
Açın birinizAiiy benimde öyle pühgit temmuz aç geliyorum
teşekkür ederim bir an önce düzelse de yumurtlamayı takip etsem burada sizi gördükçe gidip test yapasım geliyor asdf3 ayda duzeldi kuzum
Benim adet duzenim bozulmadi ben igne oluyordum aylık dogum kontrol ama vucuttan atilmasi 60-90 gün genelde doğum kontrol ilaclarida ayni hemen hementeşekkür ederim bir an önce düzelse de yumurtlamayı takip etsem burada sizi gördükçe gidip test yapasım geliyor asdf
Ama ben bi gebeligimde dk hapi içerken hamile kalmistimteşekkür ederim bir an önce düzelse de yumurtlamayı takip etsem burada sizi gördükçe gidip test yapasım geliyor asdf
ayyy :)) ben hapı bıraktıktan sonra doktora gittim değerlerime baktırmak için o bana belli bir süre daha korunun gibi bir şey söylemedi ama forumda en az 3 ay daha korunmak gerek bırakır bırakmaz hamilelik oluşursa düşük riski yüksek gibi yazılar okudum. Sizin hamileliğiniz sağlıkla sonuçlanmıştır inşallah bu konuda ne düşünüyorsunuz? :)Ama ben bi gebeligimde dk hapi içerken hamile kalmistimilk başladığım ay hastalandm yarida biraktim ilaci ve ondan sonrası korunmuştuk ilaci biraktim 3-4 gün sonra lekelendim 1ay sonra 7-8 haftalik hamileydim
Canim bende kızımda hapi biraktigim ay hamile kalmıştım. Ve sağlıklı geçmişti hamileliğim.ayyy :)) ben hapı bıraktıktan sonra doktora gittim değerlerime baktırmak için o bana belli bir süre daha korunun gibi bir şey söylemedi ama forumda en az 3 ay daha korunmak gerek bırakır bırakmaz hamilelik oluşursa düşük riski yüksek gibi yazılar okudum. Sizin hamileliğiniz sağlıkla sonuçlanmıştır inşallah bu konuda ne düşünüyorsunuz? :)
Maşallah canım teşekkür ederim cevabın için hepimize sağlıklı bir hamilelik süreci ve sağlıklı bebişler diliyorumCanim bende kızımda hapi biraktigim ay hamile kalmıştım. Ve sağlıklı geçmişti hamileliğim.
Gerçekten miAdet oldum![]()
Hadi inşallahVallahi ben de çok hissetmiştim. Pazartesi hastaneye gittim kan verdim beta HCG 0.0 çıktı sjsjdjs ama doktor yine de bu olmayacağı anlamına gelmez olabilir de bakalım reglin geçerse yine gel dedi. Hala regl olmadım yarın bat günüm olmazsam cumaya kadar gideceğim sjsjj
Canım.gayet güzel.
Pik canım , değerlendirKızlar merhaba tekrardan.İlk kez ovülasyon testi yaptım.Regl ilk gününden itibaren 13.gün bugün.
Evet hemde öyle böyle değil birazdan doktora gidecem ölcem sanki okadar ağrılı bir kanama görmedimGerçekten mi![]()
Bu benAy ben görmedim yaaa ahsjja sahte de olsa bir çizgi göreydim keşke sjsjjs
Sagol canimCanım.gayet güzel.
Sayı,ileri hız , morfoloji hepsi iyi![]()
Maalesef ben kürtaj olmak zorunda kalmistimayyy :)) ben hapı bıraktıktan sonra doktora gittim değerlerime baktırmak için o bana belli bir süre daha korunun gibi bir şey söylemedi ama forumda en az 3 ay daha korunmak gerek bırakır bırakmaz hamilelik oluşursa düşük riski yüksek gibi yazılar okudum. Sizin hamileliğiniz sağlıkla sonuçlanmıştır inşallah bu konuda ne düşünüyorsunuz? :)
Ama igne ile korunmayi biraktiktan sonra oğlum ve kizima da 3. Ay hamileydim. Bunda kalamiyorum yaş ilerledi 7 ay oldu ve hala gebe kalamadimayyy :)) ben hapı bıraktıktan sonra doktora gittim değerlerime baktırmak için o bana belli bir süre daha korunun gibi bir şey söylemedi ama forumda en az 3 ay daha korunmak gerek bırakır bırakmaz hamilelik oluşursa düşük riski yüksek gibi yazılar okudum. Sizin hamileliğiniz sağlıkla sonuçlanmıştır inşallah bu konuda ne düşünüyorsunuz? :)