- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.401
Test yapma..İnşa Allah gecikirse yap..benim bu konuda çok sabrım var.Valla benim ilk defa adetliyken belim ağrıdı..resmen ölüyorum ağrıdan..Ahahah ole valla ben hala yapmıcam test mest 16. Günüm ilk defa test yapmıyorum gecikene kadar yapmam
Bende soğan kürü kötü ve ya iyi etki yapmadı..Kizlar iyi akşamlar bu ay 4 gün falan soğan kürü denedim. Şuan reglime 6 gün falan var ama cok kasık ağrım var sizce soğanda n midjr
Gormedim canım etiketleseneSen benim testi dün gördün mü?
Canim soğan kürü bir kez yaptım hayatımda. 4. Günde leke gelmeye başladı benim. O ay düzenli allak bullak oldu, nedense erken adet yaptı beni. Bir daha da denemedim.Kizlar iyi akşamlar bu ay 4 gün falan soğan kürü denedim. Şuan reglime 6 gün falan var ama cok kasık ağrım var sizce soğanda n midjr
13 mayıs canım. Ama üzücü haber az önce peçete bi leke geldi akıntıyla beraberSat ne zamandı senin
Offf inşallah hizlnmaz su an su gibi daha ne kadar hizlancak kiSen onu bir takip et kuzum banyoda fln saçlarına bi bak bakalım bir hafta sonra hızlancak mı bak iyice
Bende soğan kürü kist yapmıstı canım tetiklemişti 20 gün kanama çekmiştim ama bir arkdasım da ole hamile kaldı herkese farklı etki ediyor ins sendede tutmustur kuzumKizlar iyi akşamlar bu ay 4 gün falan soğan kürü denedim. Şuan reglime 6 gün falan var ama cok kasık ağrım var sizce soğanda n midjr
Kuzu ben femara kullanıyorum günde 2 kez 5 gün klomen bilmiyorumS sultansultan90 @iyilikperisi92 I ipti kızlar ve diğer klomen kullanan kizlar doktor klomeni günde 1 10 gun boyunca demis cok uzun degilmi ya prospektüs de bile 5 gun diyor günde 1 acaba benim yumurtlamam iyi diyemi bu sekilde önerdi
Benim işte suan hepsi elime geliyor maalesef köklerden kopuyo hepsi minicik sacım kaldı cmtsi kontrol randevum var prp mezoterapi yaptırıcam durmuyo cnku maalesefOfff inşallah hizlnmaz su an su gibi daha ne kadar hizlancak ki
Uff canım sıkıldı bu durumaBenim işte suan hepsi elime geliyor maalesef köklerden kopuyo hepsi minicik sacım kaldı cmtsi kontrol randevum var prp mezoterapi yaptırıcam durmuyo cnku maalesef
Aa tüh13 mayıs canım. Ama üzücü haber az önce peçete bi leke geldi akıntıyla beraber
Bilmiyorum ki bir kere geldi böyle akıntıyla karışık minik bi lekeAa tühdevamı geliyor mu yerleşme olabilir mi acaba
Hayırlısı olsun kuzumBilmiyorum ki bir kere geldi böyle akıntıyla karışık minik bi lekebence adet olucam ya
Öylr tabi. Artık sürekli hayırlısı demekten bir hal olduk vallaHayırlısı olsun kuzum
Temmuz bizimdir.Öylr tabi. Artık sürekli hayırlısı demekten bir hal olduk valla
Aha da Budur öğleden sonra yaptımGormedim canım etiketlesene
HahaTemmuz bizimdir.
Kaç gün var regline canım ben gördüm valla çizgiAha da Budur öğleden sonra yaptım
4-5 gün canım evet hemen belirdi vardır inşallahKaç gün var regline canım ben gördüm valla çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?