- 1 Mayıs 2022
- 734
- 1.094
- 33
- 37
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.301
Benimde bu sefer aynı oldu hem kısa sürdü hem tam kanama değilde lekelenme gibi oldu ve kasık ağrım var midemde bulanıyor testlerde negatif anlamadım gittiKızlar selam birşey sormak istiyorum size adetim 2-3 gün sürdü çok az sürdü şimdide kasık ağrım var sağ taraf sürekli batıyor reglken bile test yaptım negatif çıkıyor acaba enfeksiyon mu var sizce yaşayan var mı bu durumu
Yaa hiç çocuk yokmu canım?Bende 36 yaşındayım. Kolay olmayacak büyük ihtimal
Maalesef ki öyleYaaaa gerçekten mi
Yaaa öyle deme..ben ne edicem o zaman..hiç çocuk yok((son umutum mfk ürünleriBenimde yaşım 30. Kesinlikle değişiyo hormonlar önceki gibi olmuyo. 12 senedir evliyim kızıma hemen hamile kalmıştım 2. Ayda nasıl kaldım hiç bilmiyorum zaten çokta iyi geçmedi hamileliğim.. Kızım yalnız kaldı zamanında olmadı bu zamanlarda da oldu oldu olmadı daha olmaz diye düşünüyorum zaten
Hoşgeldin canmMerhaba herkese aranıza yeni katıldım 2 gündür bütün yazışmaları okuyorum yeni sona geldim. herkes çok güzel kaynaşmış ben bugünler de kendimi yalnız hissediyorum bende aranıza katılmak isterim
Kesinlikle canımHoşbuldukgerçekten öle hep birlikte paylaşım yapmak bilgi almak çok güzel
Abla kendini oyalıycak bişeyler bulsan bi süre düşünmemeye çalışsan kafan dağılsa iyi olur aslında yani işte o zaman zaten olucak eminim doktora gittin mi hiç ne dediler bi sorun yok dimiYaaa öyle deme..ben ne edicem o zaman..hiç çocuk yok((son umutum mfk ürünleri
Sağlıkla büyüsün inşallah canım maşallah ❤❤Kızlar ben birkaç gündür giremedim eltim doğum yaptı onunla ilgilendim Cook güzel bir kızı oldu hemde spirali çıkardığı ay hamile kaldı darısı hepimize böyle kolay hamile kalalım
Hoşbulduk merhabaHoşgeldin canm
Degisik bi kafa cidden ama ayri bi tadi var bende oyleydimValla canım ilk bir kaç ay şakır şakırken belki üstüne görmedir diye test yapmışlığım bile var artık bıraktım
Artık 30 yaşında yeni evleniyoruz dahabyasin gençBenimde yaşım 30. Kesinlikle değişiyo hormonlar önceki gibi olmuyo. 12 senedir evliyim kızıma hemen hamile kalmıştım 2. Ayda nasıl kaldım hiç bilmiyorum zaten çokta iyi geçmedi hamileliğim.. Kızım yalnız kaldı zamanında olmadı bu zamanlarda da oldu oldu olmadı daha olmaz diye düşünüyorum zaten
İçim 80 yaşında belkide ondan olmuyoArtık 30 yaşında yeni evleniyoruz dahabyasin genç
Kaç yaşında evlendin kuzuİçim 80 yaşında belkide ondan olmuyokeşke bende 30 da evlenseymişim erken evlenince madalya takmıyolarmış
18 de evlendim kuzumKaç yaşında evlendin kuzu
Bende 19 da evlendim şuan 35 im sanki bu bu sene hamile kalmazsam artık hiç olmucakmis gibi geliyor18 de evlendim kuzum
Ya yerim çok tatlı olmuş. Evet hoşgelmissinnHoşgeldin canım ❤ kendini yalnız hissetme burdayıkbende kendimi çok yalnız hissediyodum şimdi bir sürü ablam bir sürü arkadaşım var burda iyi ki de varlar ❤❤ gel yamacımıza ❤
İşte bende diyorum ki bu sıralar olmazsa daha da olmaz zaten cesarette edemem artık herhalde kendimizi hazır ve nazır hissediyorken gelse şu bebişler artıkBende 19 da evlendim şuan 35 im sanki bu bu sene hamile kalmazsam artık hiç olmucakmis gibi geliyor
Yok değilim memleket tunceli baba tarafındanYa yerim çok tatlı olmuş. Evet hoşgelmissinnbenim için de çok iyi olmuştu. Bu arada buradayık deyince direkt memleketim geldi aklıma Adanalı misin acabaaaaa ?
İnşallah yaa çıkıp çıkıp gelsinlerİşte bende diyorum ki bu sıralar olmazsa daha da olmaz zaten cesarette edemem artık herhalde kendimizi hazır ve nazır hissediyorken gelse şu bebişler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?