- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.941
Ben kullandim daha cok kucuk oldugu icin dusuk tehdidi olmasin diye onlem almak icinHanımlar birşey sorucam progestan ne doktor çok küçük daha dedi bir sorun yok dedi ama bana bu ilacı da verdi nie ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullandim daha cok kucuk oldugu icin dusuk tehdidi olmasin diye onlem almak icinHanımlar birşey sorucam progestan ne doktor çok küçük daha dedi bir sorun yok dedi ama bana bu ilacı da verdi nie ki
Yok bebeğim ben ole bişe demedim kız dahaca erkenki anca bugün bitmiştir iğne etkisi 12. Gündeyim 15 de regl olmazsam yaparımS sultansultan90 canım akşam test yapacam demiştin yaptın mı
Varmı testin erken gebelik alaydınYarın sabah yaparım kuzum
Tamam canım çok teşekkür ederim ilkinde hiç böyle birşey kullanmadım da birşey yoksa nie verdi buna dedimBen kullandim daha cok kucuk oldugu icin dusuk tehdidi olmasin diye onlem almak icin
Bebek rahme tutunsun diye düşük önlemek için bende kullanıyorum 3 aydır çatlatma iğnesnden sonra da veriyolar gebelik olusursa rahim hazır olsun diyeHanımlar birşey sorucam progestan ne doktor çok küçük daha dedi bir sorun yok dedi ama bana bu ilacı da verdi nie ki
Sağlıkla kucağına al canım inşallah ❤❤Cnm hamileyim doktordan geldim çok küçük daha 4 haftalik mış
7 yıl öncede doğum yaptım ama bilgi 0 mis bende günde 3 defa icicekmisim başlayım şimdiden teşekkürlerBebek rahme tutunsun diye düşük önlemek için bende kullanıyorum 3 aydır çatlatma iğnesnden sonra da veriyolar gebelik olusursa rahim hazır olsun diye
Aa o zaman kimle karıştırdım acabaYok bebeğim ben ole bişe demedim kız dahaca erkenki anca bugün bitmiştir iğne etkisi 12. Gündeyim 15 de regl olmazsam yaparım
Teşekkürler cnm inşallah sağlıkli sıhhat li doğar... Rabb'im isteyen çabalayan herkese versinSağlıkla kucağına al canım inşallah ❤❤
Kız ben inat ediyorum o yaklaşmadıkça yanaşmıyorum.Al benden de o kadar valla aynı benim eşimin lafları ben libidomu geçtim artık valla bari çocuk için olsun demeye başladım
Evet evet bunu tatillerde anlıyorumiş hayatı libidoyu düşürüyormuş stres de
Aşılama arka arkaya yapınca şans artıyor diye okudum bir kaç yerde. Ben de önümüzdeki ay da tedavi görüp sonraki ay tayinciyiz taşınma falan daha sonrasında da sınav stresi falan diye ara veririm uzun süreKötü enerjiler vermek yok kuzum, o şans bizim de yüzümüze gülecek aşılamayı ben de tekrar istiyorum ama kimbilir kaç ay sonra bikaç ay böyle kendi haline bıraktık biz de.
Ahahahah sen napıyosn kızAa o zaman kimle karıştırdım acaba
İnsan korkuyor bende oyle dusunmustum gercekten ama iyi birsey bana cok uyku yapmisti uyanamiyordum resmen gozumu aciyorum goruntu var ama ses yokTamam canım çok teşekkür ederim ilkinde hiç böyle birşey kullanmadım da birşey yoksa nie verdi buna dedim
Teşekkür ederiz canım adet günün geçmiş miydi öyle mi test verdin canımHepinize dua edicemmmm başladım bileeee
Amin kuzum inşallah ❤❤Teşekkürler cnm inşallah sağlıkli sıhhat li doğar... Rabb'im isteyen çabalayan herkese versin
Ya orası öyle de canım 3 yıl oldu artık tam pes edecem diyorum yine edemiyorumKız ben inat ediyorum o yaklaşmadıkça yanaşmıyorum.
Öyle demen de iyi değil aslında bu bir sorun zaten gebe kalınca sınırlı oluyor birliktelik işleri sonrasında da sıkıntı. Eşinin sağlık sıkıntısı yoksa hallolur ya
Evet evet bunu tatillerde anlıyorum
Ne yapayım ya bat ı bekliyorum sakince buralarda takılıyorum birde minnoşumla ilgileniyorum sen napıyosun telefonumda 2 tane regl takibi uygulaması var bat bi tanesinde 1 Haziran bi tanesinde 4 haziran gösteriyor bakalım ne zaman gelecekAhahahah sen napıyosn kız
Sen bide bana sor 11 yıl oldu doğum yapalı yeniden de tuturamıyoruz da ben hepten cahilim benim hanım kardeş istiyo diyo ki işine gelmiyo sen istemiyosun da o yüzden yapmıyosun bana kardeş istesen yaparsın sanki siparişle geliyo7 yıl öncede doğum yaptım ama bilgi 0 mis bende günde 3 defa icicekmisim başlayım şimdiden teşekkürler
Canım bu değerler beklenen adetten sonraki değerler mi yoksa öncesi miKızlar 2 gün önce beta hcg 4.64 cıktı. Bugün 27,66 hamilemiyim. İdrar testi de pozitif
Amin canım amin. Ama üzme kendini senin eşine de destek olman gerek eminim o kendini daha kötü hissediyordur şuan sen böyle yaparsan o daha çok üzülür. Dert veren Allah elbet dermanını da verir. Yolun daha basindasiniz. Bebek isteyeli bile daha üç ay olmuş. Hiç sıkma tatlı canını.Daha çok yeni 3 aydır. Ben yumurta takibine gideyim dedim. 2 ay takibe gittim. 2. Ayın sonunda adet olunca hamile kalmaman imkansız bi sorun yok yumurtalar çatlıyor olgunlaşıyor. ya tüplerin tıkalı ya eşinde sorun var bu ay tedavi yapmıycam bunlara bakıcaz dedi. Hsg ve spermiyogram istedi ona göre tedaviye devam edelim diye. Hsg de tüpler açık çıktı ama spermiyogram sıfır çıktı... ürolog arayışındayız suan. Şok olduk. Yolum çok uzun Allah yardımcım olsun inşallah çok kötüyüm çok üzülüyorum...
Adete 2 gün varken yaptım canım. Yumurtlamanın 12.günüydü.Teşekkür ederiz canım adet günün geçmiş miydi öyle mi test verdin canım