- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.641
Hic sormaoha ya hala çizgi var orda şaka gibi insan kafayı yer böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic sormaoha ya hala çizgi var orda şaka gibi insan kafayı yer böyle
Ben bi onceki hamileliğim de de bundan yapmıştım yaniltmamistiBenim geçen ay yaptığım bariz kırmızıydı canım bebe time yapıyor öyle. Keşke silmeseydim fotoyu atardım sana
Valla bilmiyordum banyonun çöpüne baktım surelab imiş.Bu hangi marka ?
Kuzum innovita testler gebelik testleri zaten skntili ama senin diger yaptiklarin pozitif di resmenYa bide minnakkurabiyelerr sayfasından almıştım ya ovulasyon testlerini. Dünkü testlerimi de o kadına attım baya çizgi var bana dedi bunda gebelik gözükmüyor tabiki var diyemeyiz çok sinirlenmiştim nasıl olamaz diye kadın haklı çıktı
Ahah teşekkürler testiniz bu haldeyken beta kaç çıkmıştıValla bilmiyordum banyonun çöpüne baktım surelab imiş.
60.Ahah teşekkürler testiniz bu haldeyken beta kaç çıkmıştı
İşte onları attım zaten gebelik yok dedi bana.Kuzum innovita testler gebelik testleri zaten skntili ama senin diger yaptiklarin pozitif di resmen
O zaman 2-3 gune mujdelo haber gelir insallahben normalde dünde yapmicaktım biliyorum çünkü ben daha 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum varsada tospik çıkmaz ama eşim dün 4-5 tane test alıp gelmiş peşimde koşuyor allah rızası için yap şunu diye sırf sussun diye yaptım yoksa çıkması mümkün değil daha biliyorum
Bel ağrısı gögüs sızlaması o kadar ama umutlu değilim 2 çatlattma iğnem basarısızdısık idrar karın altında ara ara minik sancılar göğüs uçlarımda hafiften kararma genişleme var bide biraz duygu değişimleri var canım sende varmı
Gerçekten çok kötü negatife üzülüyoruz ama pozitif çıkıp negatif olması ayrı bir tramvaya bu çok umut kırıcı ama. kaç insan buna mutlu oluyor. şikayet etmek lazım.
İlk senin ki gibiydi sonra bırakıp yemek falan yaptım aradan vakit geç bariz kırmızı oldu sonra sabah daha da kızarmıştı suya tuttum azcık silindi ama yine gözle görülür şekilde duruyordu çizgiHemen çıkmış mıydı
Neyse sonuc olarak negatif bir daha asla bu markadan almamGerçekten çok kötü negatife üzülüyoruz ama pozitif çıkıp negatif olması ayrı bir tramva
İlk senin ki gibiydi sonra bırakıp yemek falan yaptım aradan vakit geç bariz kırmızı oldu sonra sabah daha da kızarmıştı suya tuttum azcık silindi ama yine gözle görülür şekilde duruyordu çizgi
Sen bı baktır canımBilmiyorum ki canım olabilir kendimden herşeyi bekliyorum
Benım de bu markaydı valla o bile çıkaramadıya bu çok umut kırıcı ama. kaç insan buna mutlu oluyor. şikayet etmek lazım.
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah60.
adetten 2 gün önce öğrendim. yanlış hesaplamışım adet günümü ayın 1 i imiş ben pztesi diye hesaplamışım hafta başı ile ay başını karıştırmışım yani :) erken öğrendim :)
Evet canım sorun varsa da bilelim rahim filmiyle dedik boş boş klomen falan kullanmak istemiyorum. Hahaha o robot durumu bende de vardı. Eşim soruyordu bide bugünde ilişki olacak mı diye. Çocuk düşündüğümden beri günleri tutturma açısından isteyen kişi hep benmişim gibi geliyordu. Valla bu ay öylesine takılalım diyince eşim bile şaşırdı Ahh artık ilişki isteyen kişi olmak istemiyorum bu durumdan sıkıldım zaten hadi canım hayırlısı aşılama ne zaman olacak tam olarak seninAy hadi hayırlısı ile filmi de çektir varsa bi engel o giderilir inşallah yoktur. İlişki evet ya aşırı oldu ama bebek düşünerek olan bişey değildi ya zaten aylardır robot gibi ilişkiye girmekten bişey anlamamışız Nasip ya hen sonraki aya odaklandım tekrar aşılama deneyeceğiz bakalım hayırlısı ile olur inşallah bu sefer
Kpss çalışıyorum kuzu siteye girince çıkmak zor oluyor gece yatınca uykum gelene kadar okuyor sabah da uykum kaçsın diye giriyorum
Salmak iyi geldi ama aylardır ilaç üstüne ilaç hem stres hemde baskı oluyordu.
Sinyaller güzel olsa nolucak ya bize gülmez ki o şans. Reglden sonra tekrar aşılama yapıcaz ona odaklandım
Bence de dimi kuzumen güzeli böyle olmak bak valla
inşallah ya. o kadar kötü hikaye var ki. insan korkuyor biraz.Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Rahim filmini ne zaman çektireceksiniz adet olunca ben de randevu alacağımEvet canım sorun varsa da bilelim rahim filmiyle dedik boş boş klomen falan kullanmak istemiyorum. Hahaha o robot durumu bende de vardı. Eşim soruyordu bide bugünde ilişki olacak mı diye. Çocuk düşündüğümden beri günleri tutturma açısından isteyen kişi hep benmişim gibi geliyordu. Valla bu ay öylesine takılalım diyince eşim bile şaşırdı Ahh artık ilişki isteyen kişi olmak istemiyorum bu durumdan sıkıldım zaten hadi canım hayırlısı aşılama ne zaman olacak tam olarak senin