- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #3.581
Tamam kuzum benım benı dınlediğin için sagolTamam kuzum etiket yaparsın bekliyorum ❤❤
Evet benım bat geçti ama hala adet olmadımCanim seninde bat geçmiş ne durumdasin
Gunaydin canim ya gec dollenme yada gebelik yokGünaydın kızlarben bu sabah uyanip test yaptim malesef negatif çıktı adet hala yok bugün gecikmenin 3. günü iyilikperisi92 @Destina88 @Mucizemmm16 simcook G Gzmyts53 @Didemir1 M Mavimiresl @leRonthavan sizler nasılsınız bugün
aynen oyle bu şekilde insan ıkılemde kalıyor. benım döngüm hiç geçmezdi heleki 3 gunGunaydin canim ya gec dollenme yada gebelik yokBenimde 2-3 gün rötarlı olur bazen bebekse hemen pozitife dönsün bebek degilse hemen regl ol ki yeni bi aya giris yap biran önce
Hadi inşallah vardir. Güzel haber bekliyorz mutlaka beni etiketleEvet benım bat geçti ama hala adet olmadımsabah evde test yaptım negatif birşey çıkmadı bilmiyorum
Testte pozitif kanda negatifCanim senin son durum ne batin geçmiş
Dur bakalim bikac gun daha bekle olmadi bi randevu alirsin doktordanaynen oyle bu şekilde insan ıkılemde kalıyor. benım döngüm hiç geçmezdi heleki 3 gunerken olur geç olmazdı 25 veya 26 günde bir olurum çok moralım bozuldu sabah
Amin canım teşekkür ederim. tabiki sonuç ne olursa olsun hemen haber vereceğimHadi inşallah vardir. Güzel haber bekliyorz mutlaka beni etiketle
Sağlık olsun kuzum benimGünaydın kızlarben bu sabah uyanip test yaptim malesef negatif çıktı adet hala yok bugün gecikmenin 3. günü iyilikperisi92 @Destina88 @Mucizemmm16 simcook G Gzmyts53 @Didemir1 M Mavimiresl @leRonthavan sizler nasılsınız bugün
evet haftasonu da geçsin bakalım. sabah nette okudum kadın doğum doktorlarının ve hastahanelerin yazılarını idrarda testi adet gecikmesinin 10. gununde yapın diyor. benım daha 3. gunum bugunDur bakalim bikac gun daha bekle olmadi bi randevu alirsin doktordan
sende bendensin benimde bugün ben test yaptım işte dün akşam aşırı silik bir çizgi çıktı :)Hayırlısı olsun canım benim de bugün adet günü yine negatif daha da çıkmaz artık dün kendimle kavga kıyamettim bugün iyiyiz
Kesinlikle benimde öyleCidden mı ya. İki defa idrar testi de yaptin ama demi. Ya bu testlere olan inancım bitti gerçekten. Hayırlısı olsun canım üzme kendini
Hee olduu heee cok biliyo onlarevet haftasonu da geçsin bakalım. sabah nette okudum kadın doğum doktorlarının ve hastahanelerin yazılarını idrarda testi adet gecikmesinin 10. gununde yapın diyor. benım daha 3. gunum bugun
Yada 26 Mayıs'ta tekrar yumurtladim o tuttu kanda henuz çıkmadı bebetime yakaladi ahshsh kendimi kandırma şeklimKesinlikle benimde öyleya kac tane test yapti farkli marka nasil pozitif gosterdi Yada kimyasaldı dusmeye mi basladi acaba değer
ula 10 gün gecikse zaten anlarım hamile olduğumu yaa yada direk doktora giderim neden gecikti diye testi neden alayımevet haftasonu da geçsin bakalım. sabah nette okudum kadın doğum doktorlarının ve hastahanelerin yazılarını idrarda testi adet gecikmesinin 10. gununde yapın diyor. benım daha 3. gunum bugun
Canim sen naptn dün supheliydi testinSağlık olsun kuzum benim
hhahhaha allah seni napmasın deli yaaaGünaydın kızlarrrr
Bugun 34 cü döngü günü hala adet olmadım
Dün kınaya gittim oynadım zıpladım vallla
Cok hafif regl belirtisi geldi 3 kere tuvalete gittim ( bide hazırlıklıydım evden çıkmadan ped taktım ve şort giydim ) bana mıısn demedi
Şimdi sabah kalktım işe gitmek için peçete ile kendımı kurulurken cok hafif sarı sumuk yine geldı
Anlamaıdm bişi
Bugun de test yapmıcam üç gün ıleriye çekebilir mevsim yA da stres den dr şüpheleniyorum hakkım da hayırlısı eğer hamıle kalırsam tek tek belirtileri yazıcam size ve ılıskı pozisyonunu da yazıcam cunku biz bu ay eşimle altın vuruslar yaptığımızı da düşünüyoruz
valla inadımda kararlıyım daha yapmicam haftaya cuma günü doktora randevum var eğer bişi varsa orda öğrenirim canımı sıkmaya hiç niyetim yokCanim sen naptn dün supheliydi testin
Hahahaha zaten bekleyememki ben o kadarula 10 gün gecikse zaten anlarım hamile olduğumu yaa yada direk doktora giderim neden gecikti diye testi neden alayım
hhahhaha allah seni napmasın deli yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?