- 27 Mayıs 2022
- 1.473
- 995
- 53
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #3.561
Olabilir haftasonu gecsin bakalım ne olucak beklicezBelkide psikolojiktir kuzum bende geçen ay çok farklı adet oldum ondan önceki ay 3 gün geciktim bide uzun zamandır gecikme olmuyodu aklıma bir girdi geciktim
Valla bak hatta hastalancam diye yanımda ped de vardı göğüslerim aşırı hassastı yürürken bile ağrıyodu bende hastalancam nasılsa diye hiç umursamadım ilk kez öyle olmuştu ama ayıkmadım benCiddimi yA valla oynadım koz dedim benı zıplatmayın hamıle olabılırım dedim naısl gıluyp kızlar
Ya ne tatlısın kuzum benım de öyle oldu işte diyorum yA pet takılıydı şort giydim felan ne dicem sana en som 1 Mayıs da adet oldum bat benım ne oluyo p zaman bu konu kafamı cok karıştırdı geçen ay 29 Cu dongu gününde olmuşumValla bak hatta hastalancam diye yanımda ped de vardı göğüslerim aşırı hassastı yürürken bile ağrıyodu bende hastalancam nasılsa diye hiç umursamadım ilk kez öyle olmuştu ama ayıkmadım bentuvalete gir çık hiç bişey yoktu bat kına günüymüş bende 2 gün sonrası sanıyodum 2 gün daha geçti öyle annem sayesinde öğrendim
Canım mesajlara bakamadım dün aksam kan verecektin ne yaptın verdin mi
betime asla almayın
O senin tatlılığın kuzum ❤ O zaman ayın 29- 30 unda olmadan gerekirmiş kuzum her ay düzenliyse gecikmem oluyomuydu hiçYa ne tatlısın kuzum benım de öyle oldu işte diyorum yA pet takılıydı şort giydim felan ne dicem sana en som 1 Mayıs da adet oldum bat benım ne oluyo p zaman bu konu kafamı cok karıştırdı geçen ay 29 Cu dongu gününde olmuşum
Yok yok valla yok genel de 28 29 da olurdjm hadi cok nadir aralara 30 31 girer ama en son adet tarihimden asla ama asla gecikmezdiO senin tatlılığın kuzum ❤ O zaman ayın 29- 30 unda olmadan gerekirmiş kuzum her ay düzenliyse gecikmem oluyomuydu hiç
Negatif ..Canım mesajlara bakamadım dün aksam kan verecektin ne yaptın verdin mi
Ona güvenme.. ben 2 kere yaptım sabah ve aksam uzeri aninda silik çıkardı t cizgisi daha once çıktı hatta ama kanda negatifKiz bende sabah yaptım test eşim bu markadan almis bebetime negatif cikti adetim gecikeli bugun 3. gün yanlış mi acaba ya
Bende de negatif cikti hic bisi yok. Bir tane vardi yaptim sabah haftasonu gecsin bakalim. Benim düzenli adet günlerim neden şaştı bilmiyorumOna güvenme.. ben 2 kere yaptım sabah ve aksam uzeri aninda silik çıkardı t cizgisi daha once çıktı hatta ama kanda negatif
Evet dünden beri şokunu atlatamadım resmen. Amin canım ne diyim yapacak birşey yok benimde adetim gelmediBende de negatif cikti hic bisi yok. Bir tane vardi yaptim sabah haftasonu gecsin bakalim. Benim düzenli adet günlerim neden şaştı bilmiyorumsenin durumun daha kotu oldu canım pozitif görüp kanda çıkmaması Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah
İnşallah bebişin seninledir kuzum ❤Yok yok valla yok genel de 28 29 da olurdjm hadi cok nadir aralara 30 31 girer ama en son adet tarihimden asla ama asla gecikmezdi
İns kuzum ins haberleşirizİnşallah bebişin seninledir kuzum ❤bekleyelim bakalım
Tamam kuzum etiket yaparsın bekliyorum ❤❤İns kuzum ins haberleşiriz
Cidden mı ya. İki defa idrar testi de yaptin ama demi. Ya bu testlere olan inancım bitti gerçekten. Hayırlısı olsun canım üzme kendiniNegatif ..
Hayırlısı olsun cnm yinede bı git doktora görün derimGünaydın kızlarben bu sabah uyanip test yaptim malesef negatif çıktı adet hala yok bugün gecikmenin 3. günü iyilikperisi92 @Destina88 Mucizemmm16 @simcook G Gzmyts53 D Didemir1 @miresl @leRonthavan sizler nasılsınız bugün
Evet ve saniyesinde çıktı. Hatta t çizgisi c den önce çıktı ama işte sonuç negatifCidden mı ya. İki defa idrar testi de yaptin ama demi. Ya bu testlere olan inancım bitti gerçekten. Hayırlısı olsun canım üzme kendini
Canim sen ne durumdasin senin vat geçmiştiTest yaparmisinmerak ettim
Canim seninde bat geçmiş ne durumdasinkorkuyorum yaaaa sabah ilk idrarla daha iyi diyorlar ondan bekliyim diye düşündüm
Valla demek ki kan vermeden kesin net hamileyim diye düşünmememiz gerekiyor. İyi ki kan için çok beklemedin canım. Ben inanıyorum senin bebişin olcak inşallah. Moralini bozup boşuna stres yapma.Evet ve saniyesinde çıktı. Hatta t çizgisi c den önce çıktı ama işte sonuç negatif
Canim senin son durum ne batin geçmişEvet ve saniyesinde çıktı. Hatta t çizgisi c den önce çıktı ama işte sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?