- 12 Şubat 2022
- 384
- 274
- 18
- 26
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #3.421
Vallahi bu batmalar bende de var. Aşırı iştah ve bel ağrım da var inanılmaz. Ama son birkaç saaattir kasıklarımda bacağıma da vuran ağrı var. Sanırım regl olacağım bu regl olma belirtilerin çünkü benim. Hayırlısı artık bakalımHayırlı akşamlar canımlar bu ay inzivaya çekildim ama girip arada okuyorum takip ediyorum sizi
@Random3 @ad000 @sultansultan90 @ZorluBekleyis M Mavimiresl
Ve diğer kızlar nasılsınız
Ben bu ay rahat bırakıcam kendimi dedim ama olayı biraz yanlış anladım sanırım ilaç falan kullanmadım ama bir görseniz ilişkisiz iki yada üç günüm var heralde evlendiğimden beri ilk kez bu kadar çok birliktelik olmuştur.
Yumurtlama falan da takip edemedim haliyle öyle saldım çayıra mevlam kayıra devam ediyoruz.
Üç dört gündür rahmimin sağ tarafında ağrım var çoğu zaman iğne batması gibi oluyor. Bel ağrım vardı iki gün bu gün geçti sanki biraz. Akıntım bazen sulu beyaz bazende sarımtrak yeşile dönük bi renk oluyor mukus şeklinde oluyor.
He birde uyuyorum sürekli.
Bakalım ne olacak uygulama 9 10 haziran gösteriyor batı
Test aldim sabah yapicam insallahCanım naptın test yapabildin mi
Tamam canım hadi bakalım hayırlısıTest aldim sabah yapicam insallahbu ay daha garantici oynuyorum
Teste direniyoruz resmenTest aldim sabah yapicam insallahbu ay daha garantici oynuyorum
Canım senin pik ne zaman olmuştuVallahi bu batmalar bende de var. Aşırı iştah ve bel ağrım da var inanılmaz. Ama son birkaç saaattir kasıklarımda bacağıma da vuran ağrı var. Sanırım regl olacağım bu regl olma belirtilerin çünkü benim. Hayırlısı artık bakalım
Ay hadi İnşallah ya korkudan test yapamiyorumTamam canım hadi bakalım hayırlısı
<1.20 cikti soktayim suan 5 sn icinde cizgi cikti iki testte de inanamıyorumRizeli Sonuçççç nolduuu?Çatladık.
Hadi ya nasıl oldu ki bu1.20 çıktı kizlar nasil olabilirki soktayim aninda silik cikan cizgiler nasil olabilir aklim almiyor inanamıyorum
Yükselmez mi ki ya1.20 çıktı kizlar nasil olabilirki soktayim aninda silik cikan cizgiler nasil olabilir aklim almiyor inanamıyorum
1.20 çıkıp sonra değeri artan birini okumuştum.1.20 çıktı kizlar nasil olabilirki soktayim aninda silik cikan cizgiler nasil olabilir aklim almiyor inanamıyorum
Bilmiyorum elim ayağım titriyor kizlae çok kötüyüm yeniden test alip eve gecince yapicam nasil olabilir sizde gördünüz 5 sn de iki kere testim pozitif çıktıHadi ya nasıl oldu ki bu
Vallahi 26sinda yumurtlama gördüm tam 1 hafta oldu bugünCanım senin pik ne zaman olmuştu
Yükselme evresinde olabilir mi 1.20den yükselenler oldu ama idrarda nasıl çıktı acaba. Kaset test yapmamış mıydın? Nasıl ikinci çizgi çıktı o zaman. Ya gerçekten hiç düşünmeyenler çat diye hamile kalıyor çok isteyenler çift çizgiye rağmen sonuç böyle düşük çıkıyor. Aklımız bizle oyun mu oynuyor vallahi anlamıyorum.1.20 çıktı kizlar nasil olabilirki soktayim aninda silik cikan cizgiler nasil olabilir aklim almiyor inanamıyorum
Evet resmen direniyoruzTeste direniyoruz resmenböyle diyorum da sabah kalkıp kendim test yapıyormuşum bi de.
Yarın yumurtlama sonrası 12.günüm.
Hayır, yapmamalıyım.
Kaset test yaptim 5 sn icinde hemen çıktı ikiside attim buraya kizlaea inanamıyorum ya aglicamYükselme evresinde olabilir mi 1.20den yükselenler oldu ama idrarda nasıl çıktı acaba. Kaset test yapmamış mıydın? Nasıl ikinci çizgi çıktı o zaman. Ya gerçekten hiç düşünmeyenler çat diye hamile kalıyor çok isteyenler çift çizgiye rağmen sonuç böyle düşük çıkıyor. Aklımız bizle oyun mu oynuyor vallahi anlamıyorum.
Yaa iliski mevzusuHayırlı akşamlar canımlar bu ay inzivaya çekildim ama girip arada okuyorum takip ediyorum sizi
@Random3 @ad000 @sultansultan90 @ZorluBekleyis M Mavimiresl
Ve diğer kızlar nasılsınız
Ben bu ay rahat bırakıcam kendimi dedim ama olayı biraz yanlış anladım sanırım ilaç falan kullanmadım ama bir görseniz ilişkisiz iki yada üç günüm var heralde evlendiğimden beri ilk kez bu kadar çok birliktelik olmuştur.
Yumurtlama falan da takip edemedim haliyle öyle saldım çayıra mevlam kayıra devam ediyoruz.
Üç dört gündür rahmimin sağ tarafında ağrım var çoğu zaman iğne batması gibi oluyor. Bel ağrım vardı iki gün bu gün geçti sanki biraz. Akıntım bazen sulu beyaz bazende sarımtrak yeşile dönük bi renk oluyor mukus şeklinde oluyor.
He birde uyuyorum sürekli.
Bakalım ne olacak uygulama 9 10 haziran gösteriyor batı
Bu kan sonuçlarından nefret ediyorummm1.20 çıktı kizlar nasil olabilirki soktayim aninda silik cikan cizgiler nasil olabilir aklim almiyor inanamıyorum
Ben inanmıyorum bi yanlışlık olmalı yaBu kan sonuçlarından nefret ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?