- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #3.281
Geçen ay 29 da olmus kuzu30 gunden hesaplarsan döngünü zaten bat geçeli bugun 3 cu gunun zaten
Senin günün ne zaman geçecek canım geçmeden 3 -5 gün kan vermeyecem söz verdim kendime belki yarın olurum 26. Günüm olacakYaa biliyorum o hissiValla bende yapiyorum diger turlu cok stres oluyorum yapicak bisey yok bile bile lades
canım o testin kendisi maalesefkkiSlm kızlar bata bir gün var 26günde bir oluyorum genelde bugün 25.gün döngüde dayanamadım yaptım bigKİT diye bir test sizce burası silikmi Yoksa testin kendisinde mi bu silik gibi olan yer yorum yaparsanız sevinirim merak ediyorum
Eki Görüntüle 3077486
Merhaba,en son 1 mayısta adet oldum,hala adet olmadım,bir az önce test yaptım negatifKızar bat günü gelenler ne durum da bende hala bişi yok
Kısmet canım ne diyelimcanım o testin kendisi maalesefkki
ahahahah yap kuzum yap bende merak ediyorum kendimden çok sizlerinkini merak ediyorumbu akşam iş çıkışı alıcam bakalım yarın sabahta olmazsam yaparım bir test
Kısmet canım ne diyelimteşekkür ederim
Aha bendem biri daha aynıyız kızzzzzzzzzMerhaba,en son 1 mayısta adet oldum,hala adet olmadım,bir az önce test yaptım negatif
Benimde ilk hamileliğim öyle olmuştu daha ilk haftasıymış 2 doktora sormuştum ikisi de şuan yerleşmeye çalışıyor muhtemelen 2 hafta sonra tekrardan gel demişti maalesef yerleşemedi minikam meğer tiroid ve şekerdenmiş bence sen 2 hafta daha bekleyip bir daha kan tahlili yaptırAnlmadim kuzum ya bak orda benim anladigim referans araligi 0.0 yaziyor deger yani cikan deger <2.30 yani referans araligindan büyük ama 5 in altinda diyemi valla kafam karisti hayirlisi olsun artik ona bakarsan tsh falanda değer yazan kismi cikan sonucum
Kuzum zaten 6 sı bat ama doktor 2,30 dan küçük dedi yani gebelik yokmus deger yazmiyoBenimde ilk hamileliğim öyle olmuştu daha ilk haftasıymış 2 doktora sormuştum ikisi de şuan yerleşmeye çalışıyor muhtemelen 2 hafta sonra tekrardan gel demişti maalesef yerleşemedi minikam meğer tiroid ve şekerdenmiş bence sen 2 hafta daha bekleyip bir daha kan tahlili yaptır
benimde yarın ama hiçbir septom yoh yoh yoohhKızar bat günü gelenler ne durum da bende hala bişi yok
sağlık olsun kuzum umudunu kaybetmeKuzum zaten 6 sı bat ama doktor 2,30 dan küçük dedi yani gebelik yokmus deger yazmiyo
İns yarın da olmazzzzsssssbenimde yarın ama hiçbir septom yoh yoh yoohh
Ya adet olmadıysan bekle cano umudunu kaybetme aynenKuzum zaten 6 sı bat ama doktor 2,30 dan küçük dedi yani gebelik yokmus deger yazmiyo
devlet hastanesi sonucumu acaba benimde değerim böyleydi bu hastanenin referans değeri giibi düşün yani hiç bişey ifade etmiyor ne yazıkkiAma bak deger yazan kisimlar kuzu benim cikan degerlerim 2,30 buyuktur 00 dan diyor orda referans araligindan büyük diyor yani
İnşallah bebiş vardır da olmazz şöyle bir 9 ay. AA o değilde benim eltim hamileliğini 2. hafta öğrendi karı 2 ay çatır çatır adet oldu sonra birdaha olmadı yav doktoruda bazı kişilerde bu olması çok normal demiş şakır şakır oldu karıİns yarın da olmazzzzsssss
İnsallah sen ne alemdesinYa adet olmadıysan bekle cano umudunu kaybetme aynen
Evet saglik ocagi sonucu bende pek bilmem aslinda hamileliklerimde hep yaptirdigimda test sonucum 1000 ustleri oluyodudevlet hastanesi sonucumu acaba benimde değerim böyleydi bu hastanenin referans değeri giibi düşün yani hiç bişey ifade etmiyor ne yazıkki
Aaaa ciddi misinn ya me kadar ılgınc kızİnşallah bebiş vardır da olmazz şöyle bir 9 ay. AA o değilde benim eltim hamileliğini 2. hafta öğrendi karı 2 ay çatır çatır adet oldu sonra birdaha olmadı yav doktoruda bazı kişilerde bu olması çok normal demiş şakır şakır oldu karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?