- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #3.261
bende de hala birsey yok bat dunduKızar bat günü gelenler ne durum da bende hala bişi yok
En son ne zaman adet tarihin benım kafam gitti Allah askona benım bat me oluyp şimdibende de hala birsey yok bat dundu
hahahah kızzz benide heycanlandırmaEn son ne zaman adet tarihin benım kafam gitti Allah askona benım bat me oluyp şimdien som 1 Mayıs da adet oldjm
Ya hep mi 26 , benım değişiyor genel de ama %80 28 29 günde bir bazen de 30 31 de oluyor mesela geçen ay 31 ondan önceki ay 30 olmus diğerleri hep 28 29 kafam gitti gecikme var ama en son 1 Mayıs da oldjm işte bugın 33 dongu günümhahahah kızzz benide heycanlandırmaben en son 6 mayısta oldum. 26 gun döngum hatta bazen 25 bile oluyordu erken gelir geç gelmezdi. dun olmam gerekiyordu olmadım hala bekliyorum. sen kaç gunde bir oluyorsun
Pencere içi canımcanım yuvarlak içindeki tam olarak neresi?
o testteki pencere dışı alansa zaten olmaz
Amin teşekkür ederimSağlıkla kucağına al kuzum maşallah ❤❤
Maalesef bencede kendi çizgisi canım hayırlısı olsun bakalım bence yok bu ayda resmen adet gerginliği sıcak basması baş ağrısı gaz sancısı var bendeHatta buda benim ki dikkatli bakinca gorunuyo ama bence kendi cizgisi
Aminayyy harıka bir haber inşallah hamileliğinde çok guzel geçer Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
evet 25 ve 26 değişiyor şaşmaz genelde eskiden 28 gunde birdi 1 yıldır 25 ve 26 gun oldu döngüm bugun tek tek saydım aylarıYa hep mi 26 , benım değişiyor genel de ama %80 28 29 günde bir bazen de 30 31 de oluyor mesela geçen ay 31 ondan önceki ay 30 olmus diğerleri hep 28 29 kafam gitti gecikme var ama en son 1 Mayıs da oldjm işte bugın 33 dongu günüm
Aaa oldu mu canım senin bu ay maşallah kaçıncı gününde oldu adet belirtisine benziyor mu gebelik belirtisi hayırlı olsun canım benimDedigimmm anda bugün çift çizgi gördüm
Yaa demek herkeste farklı etki ediyor.Canım ben hepsini denedim valla:) klomen letu catlatma iğneleri smdide femara çatlatma iğnesi mfk eş paketiyle destekledim güzel geliştiler
Hadi inşallah olacak bu seferLetuyu duymamıştım haplara reaksiyon alamayınca iğneyle devam edelim dedi Dr. Pazartesi tekrar değerlendirecek. Testi merakla bekliyoruz hep beraber
Bana da. Bi bak diye yazdım yaaaaaaevet 25 ve 26 değişiyor şaşmaz genelde eskiden 28 gunde birdi 1 yıldır 25 ve 26 gun oldu döngüm bugun tek tek saydım aylarıkafayı yedim iyice
Maalesef bencede kendi çizgisi canım hayırlısı olsun bakalım bence yok bu ayda resmen adet gerginliği sıcak basması baş ağrısı gaz sancısı var bende
Cok sevindimmm hayirli ugurlu olsun insallah saglicakla kucagina alirsin Allahin izniyleKızlar ben 2 gün önce kan verdim 7.6 cıkmıstı. Bugün tekrar bakacaktı doktor. Bgun 39 cıktı. Hamılelık testlerımde dunden berı cıft cızgı oldular. Ay çok çok mutlu oldumbenım adetten 4 gün önce yaptığım erken gebelik testim negatıf cıkmıstı. Ama kanda 7 cıkınca gebelik var dedı. Adete son 2 kala testlerım pozıtıf cıktı. Yanı test 2 gun arayla negatıften pozıtıfe döndü. İdrarda olumsuz sonuc goren hemen ümitsizliğe kapılmasın. Adete 2 gün kala yapın. veya adet gününde
Galiba oldu canim henuz kan vermedim amaAaa oldu mu canım senin bu ay maşallah kaçıncı gününde oldu adet belirtisine benziyor mu gebelik belirtisi hayırlı olsun canım benim
Aynen canım kaynanadayım şimdi çantamda bu varmış evde laboquik var ovülasyonu da o marka kullanıyorum sanmıyorum ya boş yere umutlanıyorum işte belirtilerden belli adet olacağım bazen kokmaz ama afedersin özel bölgen kan kokuyor gibi hissedersin adetten önce yakınken aynen öyle hissettğim halde test yaptım duramayıpAynen oyle laboquik disinda bence alma en iyi o sonuc veriyo bana kalirsa erken gebeliktede predictor digerleri cacikustune bide prodoctor diye bi test yaptim onda da yeri belli cizginin ama renksiz... Bidaha almicam onlardan adet gecersede kan en guzeli
30 gunden hesaplarsan döngünü zaten bat geçeli bugun 3 cu gunun zatenYa hep mi 26 , benım değişiyor genel de ama %80 28 29 günde bir bazen de 30 31 de oluyor mesela geçen ay 31 ondan önceki ay 30 olmus diğerleri hep 28 29 kafam gitti gecikme var ama en son 1 Mayıs da oldjm işte bugın 33 dongu günüm
Yaa biliyorum o hissiAynen canım kaynanadayım şimdi çantamda bu varmış evde laboquik var ovülasyonu da o marka kullanıyorum sanmıyorum ya boş yere umutlanıyorum işte belirtilerden belli adet olacağım bazen kokmaz ama afedersin özel bölgen kan kokuyor gibi hissedersin adetten önce yakınken aynen öyle hissettğim halde test yaptım duramayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?