• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlmadim kuzum ya bak orda benim anladigim referans araligi 0.0 yaziyor deger yani cikan deger <2.30 yani referans araligindan büyük ama 5 in altinda diyemi valla kafam karisti hayirlisi olsun artik ona bakarsan tsh falanda değer yazan kismi cikan sonucum
Benimde ilk hamileliğim öyle olmuştu daha ilk haftasıymış 2 doktora sormuştum ikisi de şuan yerleşmeye çalışıyor muhtemelen 2 hafta sonra tekrardan gel demişti maalesef yerleşemedi minikam meğer tiroid ve şekerdenmiş bence sen 2 hafta daha bekleyip bir daha kan tahlili yaptır

Benimde ilk hamileliğim öyle olmuştu daha ilk haftasıymış 2 doktora sormuştum ikisi de şuan yerleşmeye çalışıyor muhtemelen 2 hafta sonra tekrardan gel demişti maalesef yerleşemedi minikam meğer tiroid ve şekerdenmiş bence sen 2 hafta daha bekleyip bir daha kan tahlili yaptır
Kuzum zaten 6 sı bat ama doktor 2,30 dan küçük dedi yani gebelik yokmus deger yazmiyo 🤷🏼‍♀️

İnşallah bebiş vardır da olmazz şöyle bir 9 ay. AA o değilde benim eltim hamileliğini 2. hafta öğrendi karı 2 ay çatır çatır adet oldu sonra birdaha olmadı yav doktoruda bazı kişilerde bu olması çok normal demiş şakır şakır oldu karı :KK70: :KK70:
Aaaa ciddi misinn ya me kadar ılgınc kız

Back