- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.701
Ben yaklaşık 6 ay bileklik kullandım gündüzleri. Gece uyurken çıkardım neredeyse sadece. Ayrıca bu süreçte tip 1 2 3 kolojen içtim dr tavsiyesi ile. Geçti çok şükürMerhaba aynı durumu yaşıyorum da sizin geçti mi acaba ne yaptınız
Çok sağolun hangi markanın kullanmıştınız emzirirkenmi kullanmıştonızBen yaklaşık 6 ay bileklik kullandım gündüzleri. Gece uyurken çıkardım neredeyse sadece. Ayrıca bu süreçte tip 1 2 3 kolojen içtim dr tavsiyesi ile. Geçti çok şükürsize de geçmiş olsun
Merhaba takviye ismini özelden atabilir misiniz acabaBen yaklaşık 6 ay bileklik kullandım gündüzleri. Gece uyurken çıkardım neredeyse sadece. Ayrıca bu süreçte tip 1 2 3 kolojen içtim dr tavsiyesi ile. Geçti çok şükürsize de geçmiş olsun
Yeni doğuran da var hamile olan da var. Bende hamileyim, çok şükür tekrar bu hisleri yaşıyoruz bence sakin ol ne güzel kardeşi olucakKızlar tekrarlardan merhaba nasılsınız sizinle hamilelik yolculuğumu paylaşmıştım. Bu sabah test yapıp pozitifi görmemle kendimi buraya atmam bir oldu . Ben Allah’ın gücüne gütmesin ama istemiyordum kızımla çok zorlanıyordum napıcam bilmiyorum testim pozitif çıktı kafayı yiycem varmı başka hamile olan
Çok sağolun hangi markanın kullanmıştınız emzirirkenmi kullanmıştonız
Evet emzirirken kullandım doktoruma danışarak. Marka vermem doğru olur mu bilemedim ama greenfarma diye bir firmadan aldımMerhaba takviye ismini özelden atabilir misiniz acaba
offf yaaa burası unutulmuş resmennnJou jouuummmm ozledim sizledi beeee
nevarrr ne yoohh ikincisi yoldamıBuradayımmmm nasılsınız kızlar
Hadi inşallah ya, istiyoruz 2. Yi nasipse, 2 gün kaldı reglenevarrr ne yoohh ikincisi yoldamı
ben 2ciyi doğurdum 3aylık oldu heeeyyyyyHadi inşallah ya, istiyoruz 2. Yi nasipse, 2 gün kaldı reglesen ne yaptın?
Yaaa maşallah… hayırlı olsun güle güle büyüsünlerben 2ciyi doğurdum 3aylık oldu heeeyyyyy
offf yaaa burası unutulmuş resmennn
daha 2ci bebemi büyütüyoommmm
aaaaaaa düşünüyonmuuuuukolay gelsin analarin anasuuuu benimkide kardeş lazım.buna demeye başladı hayirdir.insallah :)))
oyyy kuzumm erkek busefer güzel gidiyorr hiçte sandığımız kadar zor değill için rahat olsun ben ikisinide uykuyu bile denk getiriyorum herşey senin elinde tabi arada dellendiriyolar benii hele kızıkam daha fena ediyor beni uyudumu üzülüyorum kızdığımaaYaaa maşallah… hayırlı olsun güle güle büyüsünlerkız mı erkek mi? Nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat?
aaaaaaa düşünüyonmuuuuu