- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.361
Ya kuzucum alan o kadar yok ki en azından 3lu alalım dedik. Ayrı bi kilerim yol işte küçük bi balkon vardı oraya dolap fln yaptırdık şişe gıda koyalim diye. Filmli cam balkon alırsak oraya koyabiliriz ancaKuzum 3 cekmeceli alma bence eger balkonuna 5 veya 7 cekmeceli sigcaksa almisken o sekilde al benimde yok mutfakta alanım kilere koyduk. Ilerde az gelir 3 cekmece pisman olma
Walla tamamen kapalı cam balkon kuzum soğuk oluyo illa tabi ama bilemiyorum hani sinir ne max . İzmirdeyim bn bi de hani soğuklar öyle aşırı felaket değil diyebilirimKışın çok soğuk olmuyorsa orası konulur sanırım
Oyy sorma kuzum bn de çildirik vaziyette geziom evdeBende yetişemedikce cildiriyorum
Daha alışveriş bitmedi oğlanın
Yarın ki kıyafetlerini ütülüyorum oyuncaklar darmadagandi onları topladım
Ay bende istiyorum ya
Balkon mutfaga yakın mı
Ben olsam koyardım İzmirde bişey olacağını sanmıyorumWalla tamamen kapalı cam balkon kuzum soğuk oluyo illa tabi ama bilemiyorum hani sinir ne max . İzmirdeyim bn bi de hani soğuklar öyle aşırı felaket değil diyebilirim
Ben de çok istiyorum hep bizim evin civarı çocuk oyun evi ama hastalık vs olur diye cesaret edemedim. Gerçi götürmedim de ne oldu çocuk evde hasta SuanKızlar, haftaya c.tesi kızımı oyun grubuna götürmek için randevu aldımEbeveynli, ben de yanında olucam, 1 saat kadar sürüyormuş. Yaşıtlarıyla oynasın, sosyalleşsin istiyorum, bakalım nasıl geçeçek
Evet, salgın hastalıklar başlamadan götürmek istiyorum ben de. Hoşlanırsa bir aylık kayıt ettireyim diyorum ama bi yandan da hastalanmasından korkuyorumBen de çok istiyorum hep bizim evin civarı çocuk oyun evi ama hastalık vs olur diye cesaret edemedim. Gerçi götürmedim de ne oldu çocuk evde hasta Suaniyileşsin de ben de götüreyim yaaa güzel anı olur bence
Yaaa bende istiyorum tek yer var burda maalesef. Şu an takip ediyorum instadan. Onlarda 15 aydan sonra aldıklarını söylemişti. Ay büyüdülerde sosyalleşecekler mi yaKızlar, haftaya c.tesi kızımı oyun grubuna götürmek için randevu aldımEbeveynli, ben de yanında olucam, 1 saat kadar sürüyormuş. Yaşıtlarıyla oynasın, sosyalleşsin istiyorum, bakalım nasıl geçeçek
Evet yaa büyüdü minnoşlarYaaa bende istiyorum tek yer var burda maalesef. Şu an takip ediyorum instadan. Onlarda 15 aydan sonra aldıklarını söylemişti. Ay büyüdülerde sosyalleşecekler mi ya
Olduk evet 28 inde 15 aylık oldu. Bide ahsenin yaşıtı var mı merak ediyorum buralarda pek talep olmuyor hele küçük olunca. Ahsen çok uyumlu oynamayı seviyor çocuklarla. Ay inşallah ya çocuklara kötü örnek bideEvet yaa büyüdü minnoşlarahsen 15 aylık olmuştur ya da olmak üzeredir zaten alırlar kızçeyi inşallah ısıran vuran birilerine denk gelmeyiz yaa, geriliyorum
Sagol cnm. İki gün ateş oldu peşine öksürük hapşırık burun akıntısı hırıltı başladı antibiyotik kullanıyoruz grip dedi doktorEvet, salgın hastalıklar başlamadan götürmek istiyorum ben de. Hoşlanırsa bir aylık kayıt ettireyim diyorum ama bi yandan da hastalanmasından korkuyorum
Size de geçmiş olsun bu arada nesi var
Trabzonda mıydın sen? Oykü'yü yollayacagim oyun grubu 10-18 ay, artık gözüne kime kestiriyosa ona yanaşır ne edemOlduk evet 28 inde 15 aylık oldu. Bide ahsenin yaşıtı var mı merak ediyorum buralarda pek talep olmuyor hele küçük olunca. Ahsen çok uyumlu oynamayı seviyor çocuklarla. Ay inşallah ya çocuklara kötü örnek bide
Bu seneki tek hastalıği olur inşallah :/ burunları aksa bile üzülüyo insanSagol cnm. İki gün ateş oldu peşine öksürük hapşırık burun akıntısı hırıltı başladı antibiyotik kullanıyoruz grip dedi doktor
Belis de aynı olmuş ateşten sonra öksürük gripSagol cnm. İki gün ateş oldu peşine öksürük hapşırık burun akıntısı hırıltı başladı antibiyotik kullanıyoruz grip dedi doktor
Yok ben Kırıkkaledeyim. Bizde öyle grup yok. Gidip kullanıyormuşuz ne anladım evde zaten dolu oyuncak varTrabzonda mıydın sen? Oykü'yü yollayacagim oyun grubu 10-18 ay, artık gözüne kime kestiriyosa ona yanaşır ne edem
Belki orda denk gelir de arkadaşlık kurar filan diyedir. Ama zaten sık görüstügünüz bir arkadaşı varsa gerek yok bence de. Öyku'nün öyle sosyalleştiği kimse yok, ben o yüzden istiyorum. Çocuk, bebek fln görünce oynamak istiyo, çok heycanlanıyo. Etrafımızda çocuklu aileler var ama hep bnm pohpohlayıp buluşalim görüşelim demem gerekiyo, uğraşamam kimsenin nazıylaYok ben Kırıkkaledeyim. Bizde öyle grup yok. Gidip kullanıyormuşuz ne anladım evde zaten dolu oyuncak var
İşte burda bu kadar küçükleri götürdüklerini sanmıyorum yine gidip bi bakcam tabiBelki orda denk gelir de arkadaşlık kurar filan diyedir. Ama zaten sık görüstügünüz bir arkadaşı varsa gerek yok bence de. Öyku'nün öyle sosyalleştiği kimse yok, ben o yüzden istiyorum. Çocuk, bebek fln görünce oynamak istiyo, çok heycanlanıyo. Etrafımızda çocuklu aileler var ama hep bnm pohpohlayıp buluşalim görüşelim demem gerekiyo, uğraşamam kimsenin nazıyla
Kuzenleri uzakta ama ha diyince görüşemiyoruzİşte burda bu kadar küçükleri götürdüklerini sanmıyorum yine gidip bi bakcam tabikuzenlerin çocukları, kuzeni falan var işte gördüğü yani milletle uğraşana kadar boşver
Ama işte bunun bi de yaz mevsimi varBen olsam koyardım İzmirde bişey olacağını sanmıyorum