- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.141
Ağlıyordu videoda çokta hazır değilmiş anam ben ikide yıkıldım şaka gbHeeee sabah profilimde yazdıydım helal valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağlıyordu videoda çokta hazır değilmiş anam ben ikide yıkıldım şaka gbHeeee sabah profilimde yazdıydım helal valla
Heee bide sürpriz oluyor hep. Sen ikide yıkıldın ben 1 de yıkıldımAğlıyordu videoda çokta hazır değilmiş anam ben ikide yıkıldım şaka gb
Bende tahammül edemiyorum bacım daraldımAnlamıyorlarda daha çorba verdim diyorum katı diye boğazından geçmiyor çorba verseydin diyor yine. Tahammül edemiyorum artık. Annemla babamda zorla içitirirdi. Travma oldu resmen bende :)
Senin şansın ilkinde ikizler ve kız vurgunu yemenHeee bide sürpriz oluyor hep. Sen ikide yıkıldın ben 1 de yıkıldım
İkizler kesinlikleSenin şansın ilkinde ikizler ve kız vurgunu yemen
Bende tahammül edemiyorum bacım daraldım
Allahım sanki taş yiyor boğazından geçmiyor
Benim kvde aynı. Çocuğum da asla çorba türü sevmiyor sıvı bişey verince tükürüyor illa suyunu çektiriyorum şehriyenin arpanın, mesela mercimek yaptıysam ince bulgur atıp yoğun kıvamlı olunca yiyor. Onu görünce de her lokmada başıma dikilip su ver diyor ya sabır. Bir de haftada 15 günde bir kaç saat gördüğü çocuğun beslenmesi uykusu bez değişimi vs için sürekli bana uyarıda ve akıl vermede bulunuyor, 15 aydır çocuğa 7/24 benim baktığımı yok sayıpSinir oluyorum var ya arkadaş niye kuru yemek veriyorsun çorba versene diyor kaynanam, annemde gerçi aynı,. 2 yaşına gelecek neredeyse, Hergün çorba mı vereyim bu çocuğa dedikçe çıldırıyorum
Benim kvde aynı. Çocuğum da asla çorba türü sevmiyor sıvı bişey verince tükürüyor illa suyunu çektiriyorum şehriyenin arpanın, mesela mercimek yaptıysam ince bulgur atıp yoğun kıvamlı olunca yiyor. Onu görünce de her lokmada başıma dikilip su ver diyor ya sabır. Bir de haftada 15 günde bir kaç saat gördüğü çocuğun beslenmesi uykusu bez değişimi vs için sürekli bana uyarıda ve akıl vermede bulunuyor, 15 aydır çocuğa 7/24 benim baktığımı yok sayıp
Heee guuu 2ci dugunu etti aynı kpcasıyla 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi ama kocası hep yardım ediyo yanii işte yapıyo bizimkielrde okadarını edebilse bizde dogururdukÖzden 6. Mı hamile giz Jou
ay benim kocada yardım ediyor bacımda yok yani hem bütçe olarak hem de bedenen buna razı gelmem mümkün değilHeee guuu 2ci dugunu etti aynı kpcasıyla 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi ama kocası hep yardım ediyo yanii işte yapıyo bizimkielrde okadarını edebilse bizde dogururduk
vallahi ilk bebeğimde tecrübesizlik fln derken çok müdaheleye maruz kaldımAyyy seninki daha sinir bozucuymuş. Dediğim gibi biz bakıyoruz bu zamana kadar da güzel baktık çok şükür bizi kendi halimize bıraksalar keşke. Bir kere söylersin yaparız yada yapmayız
Tabi bütçemizz harapppay benim kocada yardım ediyor bacımda yok yani hem bütçe olarak hem de bedenen buna razı gelmem mümkün değil
Evde en az iki tane yardimci biri cocuklarima baksa biri de yemekleri temizligi yapsa ben de 6 yi dogururum.sanki kendilerimi bakiyo surekli kizHeee guuu 2ci dugunu etti aynı kpcasıyla 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi ama kocası hep yardım ediyo yanii işte yapıyo bizimkielrde okadarını edebilse bizde dogururduk
Evde en az iki tane yardimci biri cocuklarima baksa biri de yemekleri temizligi yapsa ben de 6 yi dogururum.sanki kendilerimi bakiyo surekli kiz
Heralde vardır.millet izliyo çuval para kazaniyolar.hem kalabalik aile olmak her zaman daha guzel ve zevklidir.onlar istedikleri zaman yalnizda kalirlar bacım surekli cocuklarla beraber degillerdir.kesin vardır dimi kız
Heralde vardır.millet izliyo çuval para kazaniyolar.hem kalabalik aile olmak her zaman daha guzel ve zevklidir.onlar istedikleri zaman yalnizda kalirlar bacım surekli cocuklarla beraber degillerdir.
gunes seni korkutmuş:))kadın olarak hamilelik doğum süreci çok güzel ama ben yine de cesaret
Son 1 aydır bende öyleyim aşırı yorgun hemen yoruluyorum. Magnezyum takviyesi başladım bide bi vitaminim vardı düzenli içmiyordum geri başladım o da enerji veriyordukızlar ya ben kendimi çok yorgun hissediyorum önceden de vardı kansızlıktan dolayıydı şimdi kansızlık bitti ama yine yorgunum gece uyumama hergün 3-3,5 saatlik yol mu beni bu hale getiriyor anlamadım
çok güçsüzüm