- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eli kulağındadır kuzumAhahah demek bizde duycaz yakında
Cok lezzetli gözüküyorrrEki Görüntüle 3288388
Gecen gun sevince yine ayni yemegi yaptim, kabak yemegi ve ispanakli makarna, yanlarina da pankek sokusturdum ekmek niyetine
Zamanla düzelir inşallah değişyor diyorlar bakalım bizim zeytin ve peynir yemiyor çözemedikGıcık yaa ıslak mendille silip geçicen mecbur, bi güne bitlenemez ya
Bizimkinin yemeklere karşi genel tavrı böyle
Ay insallah güzel bir yil olur kuzumyaa canımsın ben de çok özledim ya aklımdaydı burası ama inan yoğunluktan bakamadım . Şimdi de toparlanmaya uğraşıyorum kendimi çok iyi hissetmiyorum ya kolajen mi başlasam diyorum .
Ahh teyzesi sağ ol ya ins güze bi yıl geçiririz 1.sınıf anaları olarak .
Sabahçı her yıl olsam keşke kuzum ama işte ahhh vermiyorlar ki fırsat
Masallah prensese yaKızlar, Öykü evet demeyi öğrenmiş; iki gündür evet diyerek geziyo ortalıkta çıldırıyorum
Yaaaa kuşumKızlar, Öykü evet demeyi öğrenmiş; iki gündür evet diyerek geziyo ortalıkta çıldırıyorum
Tövbeeee Çınar da baka bakaŞeftali yediriyordum büyükle küçüğe büyük anne mama diyor
Sorma kuzum ya bende tövbe bismillah dedimTövbeeee Çınar da baka baka
Doktorumuda Betül büyükkaya Alptekin daha önce ssvd yaptığım çok hasta var çok şükür öyle bişey yaşamadık dedi ama öyle bir ihtimal var ded
Burdayım ben hastayımHerkes nerdee
Kız helal olsun paylaşıyorsun hep ha :)
Neyin var canımBurdayım ben hastayım
Boğaz ağrısı grip cano ya. Eşim hastaydı 2 3 gündür bana geçti şimdiKız helal olsun paylaşıyorsun hep ha :)
Neyin var canım
H sonu ya kocisler var diye bakamıyorlar herhaldeHerkes nerdee