- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.661
Sutsuz kasik mama yok dimi ben mi bilmiyorm acabaAy sınırlı tabi senin seçenekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sutsuz kasik mama yok dimi ben mi bilmiyorm acabaAy sınırlı tabi senin seçenekler
Süt tozu var sanırım hepsinde yine bakarım ben denk gelinceSutsuz kasik mama yok dimi ben mi bilmiyorm acaba
yemiyor bacım yemiyor bizimki bizim yemeklere dadandı kendi yemeğini yemiyor makarna istiyor abisininkinde sabahda salama göz diktiYaa ben tat versin diye 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü koyuyorum yiyor e
He giz çabuk ellerini yıkamaya diyorum tıpış tıpış gidiyorEllerini mi yıkıyor Güneş ben kullanmıyorum sabun falan
Onu alayım o zaman kuzumSebamed sabunu kullanıyorum kuzum
Ahahahah ahsende öyle nerde sağlıksız şey var gözü düşüyoryemiyor bacım yemiyor bizimki bizim yemeklere dadandı kendi yemeğini yemiyor makarna istiyor abisininkinde sabahda salama göz dikti
Yaaa minnoş biz el yıkamıyoruz hiç ıslak mendille siliyorum yıkayacak bi durum olmuyor bizde dahaHe giz çabuk ellerini yıkamaya diyorum tıpış tıpış gidiyor
Akıllı veletler havuza geldik delilik yaptık şimdi uyuyor güneş 3 saatin mükafatı diyelim uzattım ayaklarımı of misAhahahah ahsende öyle nerde sağlıksız şey var gözü düşüyor
Bende son bir iki haftaya kadar gereksinim duymamıştımYaaa minnoş biz el yıkamıyoruz hiç ıslak mendille siliyorum yıkayacak bi durum olmuyor bizde daha
Sagol valla ben de bakayim belki bisey bulurumSüt tozu var sanırım hepsinde yine bakarım ben denk gelince
Kuzum benim takintilarim var cok fazla yani daginiklik icinde asla rahat edemiyorum bende kiziyorum kendime ama iste elimde degilYavrum sen kendini niye bu kadar yoruyorsun olduğu kadar
Benimkide kuzum asla oyuncak ellemez oldu ordan oraya tirmaniyor dün mutfak masasindan dusurmus babasi ben dustayken yani artik heran herseyi bekliyorim allaha emanet olsunlar tutulmalari cok zorlastiCanından kıymetli degil ya cnm, yapabildiğin kadar artık. Hepimizin evi öyle. Büyüdükçe bakımlrı da zorlaştı gerçekten, şimdi bi de kanepe tepelerine çıkmy başladı bizimkisi. Düşecek diye gerim gerim geriliyorum, asağiya indiriyorum bu sefer de bağırış çağırış. Oyuncakların yüzüne bakmıyor, neyle oyalayacağımı saşırdım ben de.
Babanın sen ve çocuklarla ilişkisi nasıl? Var mı bir gelişme?Benimkide kuzum asla oyuncak ellemez oldu ordan oraya tirmaniyor dün mutfak masasindan dusurmus babasi ben dustayken yani artik
Peyniri ağzından çıkarıp eliyle mıncırıp etrafa sürüyo benimkisiYumurtasiz ne vercegimi bulamiyorum ben ya, peynir verebilsem bi
Peyniri ağzından çıkarıp eliyle mıncırıp etrafa sürüyo benimkisi
Belli olmuyo, iki yiyosa bi türüyoSevmiyor mu peynir
Dün de bana oldu aynısı. Laf soyleyince de üstte çıkıyor, bağırıyor çirkeffBelisi uyutmaya çalışırken kafa attı burnuma, burnumun direği sızlıyor yaw çocuktan resmen şiddet görüyorum
Belli olmuyo, iki yiyosa bi türüyo
Ahahah minnok ya daha şimdiden böylelerse yandık :) ama canımın acıdığını anladımı naptı hemen yanımda uzanıp uyuduDün de bana oldu aynısı. Laf soyleyince de üstte çıkıyor, bağırıyor çirkeff