- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.721
Boğaz ağrısı grip cano ya. Eşim hastaydı 2 3 gündür bana geçti şimdi
Oyy bu havada da hiç çekilmez he geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boğaz ağrısı grip cano ya. Eşim hastaydı 2 3 gündür bana geçti şimdi
Valla yaaa sağolasın şekerim. Ahsene geçmesin de biz bi şekilde atlatıyoruzOyy bu havada da hiç çekilmez he geçmiş olsun
Benim kociş yok belli oluyor muH sonu ya kocisler var diye bakamıyorlar herhalde
Valla yaaa sağolasın şekerim. Ahsene geçmesin de biz bi şekilde atlatıyoruz
Burdayım ben hastayım
Aa gecmisolsunBoğaz ağrısı grip cano ya. Eşim hastaydı 2 3 gündür bana geçti şimdi
Beyaz sabunKızlar annemdeyim bebek deterjanı yok ne ile yakayabilirim acil fikir
Migros getir gibi Hızlı marketin falan getiremeyeceği biyer mi? Kendi sabunu şampuanı varsa onlarla olabilir elde, ya da karbonatKızlar annemdeyim bebek deterjanı yok ne ile yakayabilirim acil fikir
Köydeyım canım cok kalmam dıye getırmedım esya aldım ama cok sıcak merkez alerjı yapıyorMigros getir gibi Hızlı marketin falan getiremeyeceği biyer mi? Kendi sabunu şampuanı varsa onlarla olabilir elde, ya da karbonat
canım evet çok belli oluyorBenim kociş yok belli oluyor mu
Ağlayacağım şimdi burada mutlu oldum beni sardı çünküYunSev bu arada terzinin 2.sezonu izledim beğendim ben ya idare eder
Geçmiş olsun canım hemen takviye al biz de döneceğiz evleri toparlıyorum valizleri toparlıyorumBurdayım ben hastayım
O zaman en mantıklısı sabunla yıkamak sonra makinada durulama yaptırırsan kalıntı da kalmazKöydeyım canım cok kalmam dıye getırmedım esya aldım ama cok sıcak merkez alerjı yapıyor
Ay aklıma geldi de sıcakta da pişerimGerekirse maske tak beybi valla hasta olunca ben öyle yapıyorum :)
İçeriği temiz sabun varsa rendeleyip onu kullanKızlar annemdeyim bebek deterjanı yok ne ile yakayabilirim acil fikir
Teşekkür ederim canımAa gecmisolsun
Beyaz sabun
Alıyorum bakalım inşallah çabuk geçerGeçmiş olsun canım hemen takviye al biz de döneceğiz evleri toparlıyorum valizleri toparlıyorum
Ay aklıma geldi de sıcakta da pişerim
Gecmiş olsun cnm. Yaz günü hasta olmakta ayrı zordurBoğaz ağrısı grip cano ya. Eşim hastaydı 2 3 gündür bana geçti şimdi
Sağolasın canım ya. Valla sıcakta da çekilmiyor hiç. Eşime diyorum nasıl becerdin yaz günü bu kadar hasta olmayı. O baya ağır ben hemen ilaç vs aldım daha iyiyim deGecmiş olsun cnm. Yaz günü hasta olmakta ayrı zordur