- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.541
Bence bu da 444 atağıydı
O nasıl atak kız:)) ERROR atağımı:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu da 444 atağıydı
Ay imdat, 1saattir uyutmaya calisiyorum, memede dalamiyo donuyo duruyo agliyo sonra yine meme istiyo vermeyince kiyamet, bugun sadece 30dk uyudu, ne bu atak mi bu ya, her uyku 1 saat uyutmaya calismakla gecmeye basladi yine
Yrn yapıcam cnm, bgn pilavla bezelye yemeği vardı onlardan yiyince yapmadım. Sebze sever normalde ama bakalım yiyecek mi?Ay yeni gördüm bu yorumu yedimi minnok :)
Yrn yapıcam cnm, bgn pilavla bezelye yemeği vardı onlardan yiyince yapmadım. Sebze sever normalde ama bakalım yiyecek mi?
Kıızlar ıyı geceler mınıklere hangı güneş kremını kullanıyorsunuz? Ben sıveno kullanıyordum ama pek beğenmedım bıtmek uzere yenı almayı düşünüyorum bir de şampuan ne kullanıyorsunuz ? Fikirlerinizi bekliyorumm
Sebamed nasıl düşünüyordum onu da ben dalın kullanıyordum ama kurutmaya basladı hava sıcak oluncaŞampuan sebamed kullanıyorum da. Güneş kremi almadım daha :)
Olabilir agzini acmiyoki goremiyorm, tetagil aldm bugun, kullandinizmi siz hic?Diş falan olabilir mi canım
Doğduğundan beri kullamıyorum gayet güzel memnunumSebamed nasıl düşünüyordum onu da ben dalın kullanıyordum ama kurutmaya basladı hava sıcak olunca
Olabilir agzini acmiyoki goremiyorm, tetagil aldm bugun, kullandinizmi siz hic?
Gunes kremi olarak mustela kullanıyorum son iki yıldır epey de memnun kaldım. Sampuan olarakta ashley joy marka kullaniyoruz, ikimizin de sampuani aynı. Yedeklerimde mustela var, onu henüz acmadim, bi sonraki duşunda onu da denemeyi düşünüyorumKıızlar ıyı geceler mınıklere hangı güneş kremını kullanıyorsunuz? Ben sıveno kullanıyordum ama pek beğenmedım bıtmek uzere yenı almayı düşünüyorum bir de şampuan ne kullanıyorsunuz ? Fikirlerinizi bekliyorumm
Ahhahahah olabilirBence bu da 444 atağıydı
Rocs denemedim hiç. Baby olanı mı kids olanı mı aldın. Kids olanın içeriği kötü baya. Baby olana da baktım şimdi sodyum benzoat varmış.Ay en sonunda minnoka diş macunu ve diş fırçası alındı yarından itibaren başlansınn bakalım ne yapacak minnok kesin diş macununu yemek isteyecek. sweetgirlcandy o dediğin diş macununu alacaktım ama rocs mu ne vardı e bebekte onu aldık doktor iyi bir marka öneririm dedi sen hiç denedin mi
İncia kullanıyorum ben. Şampuan da ecowell kullanıyorumKıızlar ıyı geceler mınıklere hangı güneş kremını kullanıyorsunuz? Ben sıveno kullanıyordum ama pek beğenmedım bıtmek uzere yenı almayı düşünüyorum bir de şampuan ne kullanıyorsunuz ? Fikirlerinizi bekliyorumm
Ahahah o dedigini ben de denedim de goremedim ya, cok hizli hareket ediyolar gözüm yetisemedi nasi kullaniyodn tetegili?Doğduğundan beri kullamıyorum gayet güzel memnunum
Evet ya nedense asla açmak istemiyorlar. Ama ben bakmak için koltuğa oturup kucağıma alıyorum yüzü bana dönük şekilde sonra düştü düştü deyip arkaya doğru iyice eğiyorum minnoku hemen ağzını açıyor eheheh. Tetagil kullandım rahatlatıyor
Ulen doktoru dinledik o ne kiRocs denemedim hiç. Baby olanı mı kids olanı mı aldın. Kids olanın içeriği kötü baya. Baby olana da baktım şimdi sodyum benzoat varmış.
Ahahah o dedigini ben de denedim de goremedim ya, cok hizli hareket ediyolar gözüm yetisemedi nasi kullaniyodn tetegili?
Hahaha olabilir çünkü o da ne yaptığını bilmiyorduO nasıl atak kız:)) ERROR atağımı:))
Hahaha olabilir çünkü o da ne yaptığını bilmiyordu
Ya ben de aldım fırça ama macun almadım. Nasıl olacak kızlar yutar bu bebeler sweetgirlcandy
Zararlı bi koruyucu canoUlen doktoru dinledik o ne ki
Parmağımı batırıp toza damaklarına masaj yapıyordum. Daha sonra parmağa takıanlan fırça var ya onunla da masaj yapmaya devam ediyordum nasıl hoşuna gidiyordu