- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.561
Belise boyama kitabı aldım birde pastel boya ilgisini çekmedi ya ben bu kıza ne alsam ilgisini çeker acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baciko 2 yaşa kadar sürüntü şeklinde miktarı yutsa da bişey olmazHahaha olabilir çünkü o da ne yaptığını bilmiyordu
Ya ben de aldım fırça ama macun almadım. Nasıl olacak kızlar yutar bu bebeler sweetgirlcandy
Ahsenin de başta çekiyor sonra yokBelise boyama kitabı aldım birde pastel boya ilgisini çekmedi ya ben bu kıza ne alsam ilgisini çeker acaba
Ahsenin de başta çekiyor sonra yok
Çok benzerler sesli bi oyuncak istedi aldım evde korktu sesinden ahsende telefonu getiriyor aç diye. Kuzeninin videolarına bakmak istiyorOyuncak aldım onuda eve gelince oynamadı eşşek sıpası varsa yoksa neeen neennn yani şarkı aç diyor bana
Çok benzerler sesli bi oyuncak istedi aldım evde korktu sesinden ahsende telefonu getiriyor aç diye. Kuzeninin videolarına bakmak istiyor
Dişlerini fırçalatıyır mu kaçıyor benimkiYuttu zaten hemen diş macununu üzerine de su içtik. Zamanla öğrenecekler işte ':)
Hee tamam canım bakim mühendis abime de temiz içerikli alayımBaciko 2 yaşa kadar sürüntü şeklinde miktarı yutsa da bişey olmaz
Dişlerini fırçalatıyır mu kaçıyor benimki
Hee tamam canım bakim mühendis abime de temiz içerikli alayım
Öyle valla. Biz tamamen kurtulmadığımız sürece onlarda vazgeçmeyecekNe yapsakta sanırım ekrandan kurtaramıcaz
Jack n jill aldım ben temiz içeriği mühendis abimde incelemişDişlerini fırçalatıyır mu kaçıyor benimki
Hee tamam canım bakim mühendis abime de temiz içerikli alayım
İnstagram da muhendisinoglu sayfasıHangi mühendis abi kız. Ağzını kapadı da açtım zorla kendi diş fırçamla gösterdim bak böyle fırçalayacağız diye açtı sonra :)
Jack n jill aldım ben temiz içeriği mühendis abimde incelemiş
Sweetim de yazmış canım mühendisoğluna bakıyorum genelde yeni bir şey alırkenHangi mühendis abi kız. Ağzını kapadı da açtım zorla kendi diş fırçamla gösterdim bak böyle fırçalayacağız diye açtı sonra :)
Haha tamam kaydettimJack n jill aldım ben temiz içeriği mühendis abimde incelemiş
Olacak bir sey yaptın mıKızlaaaarr bir kaç gün öncesinde lekelenmelerim oldu. Dün lekelenmelerim kesildi. Ve bugün regl günüm gelen giden de yok aha zçtım. Yoktur ya dimi. Olamaazz sanmam
Olacak bir sey yaptın mı
Kizlar bende kullaniyorum bunu cok memnunum ama malesef evi hergun silip supursemde hem daginik hem kirli. Hele oturma odasinin koltuklari harita gibi oldu su lekesi mama lekesi örtü örtüyorum oglan söküp atiyor tvyi hergun siliyorum hergun el izi yerler kraker meyve ve mama sayesinde hep kirli lekeli artik cok agirlastim vallahi zorlaniyorum ya aglaya aglaya temizlik yapiyorumSleepynin easy cleaninden aldım tv canimi ve evdeki camlari bunla hallediyorum. 2 günde bir balkon yikama, haftada bir de dolap ici duzenleme seklinde gidiyor bnm. Temizlikle baş edebiliyorum ama daginiklilikla edemiyorum maalesef.
Lumix bu arada eski yazismalara bakarken senin yazina da denk geldim. Dogumunun zor gectiginden bahsetmissin ama detaya girmek istememissin anlat da diğneyek
KIz yoktur bisey bence lekelenme olmus gecikmede muhtemelenKızlaaaarr bir kaç gün öncesinde lekelenmelerim oldu. Dün lekelenmelerim kesildi. Ve bugün regl günüm gelen giden de yok aha zçtım. Yoktur ya dimi. Olamaazz sanmam
Pff bu doktorlarda yani 1 ini geri ver diğerini açtıysanAlacaktım onu doktor kafamı karıştırdı. birde gidip 2 tane almış eşim
Tam da böyle hamile olduğumu öğrendimKızlaaaarr bir kaç gün öncesinde lekelenmelerim oldu. Dün lekelenmelerim kesildi. Ve bugün regl günüm gelen giden de yok aha zçtım. Yoktur ya dimi. Olamaazz sanmam