- 2 Ağustos 2013
- 34.160
- 101.719
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.501
Yüksekte kalıyorsa eviniz ondandır belkiHahahahahaha cidden öyle yaa çarşı çok sıcak ama buraya girdimi soguk degisik biyer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüksekte kalıyorsa eviniz ondandır belkiHahahahahaha cidden öyle yaa çarşı çok sıcak ama buraya girdimi soguk degisik biyer
Allah Allah etiket falan da mı gelmiyor deneyelim -Murphy-Diğer telefondan giriyorum bakalım. Kaldırmadım sweetim baktım ona acaba yanlışlıkla kaldırdım mı die
Allah Allah etiket falan da mı gelmiyor deneyelim -Murphy-
Hee tamamŞimdi geliyor arada oluyor her zaman değil kuzum. Bazen ses çıkmayınca o yüzden sayfaya girip bakıyorum '))
Böyleler canım yaAy bi nolcaz boyle ya, anca cocuguma yetisebiliyorum bi de birazcik eve, keneime yok, saatinde uyuyam saatinde yiyen cici cici takilan bebik olsn bizimkiler de
Heheheh hayırlısı be kuzumDerim ki yine :))
Ahahaha yok aman yok öyle biişi kuzum :))
Ay ondan bu mizmizliklar demek ki güneş normalde de huysuz ondan tam kestiremiyorum hahahahDisten kuzum testler temiz çıkmış ateşi o yapmış başkada birsey degill diş etleri epey kabardı
Ay çok fena durmuyor anam yokCadı kız yaaa onu ısıracam artık
Atesi bitürlü yok edemedik bi iniyo bi cıkıyo geceden beri ayaktayım ilkkez yaşıyorum bunları dis etleri kabardı bi patlasa rahatlayacakAy ondan bu mizmizliklar demek ki güneş normalde de huysuz ondan tam kestiremiyorum hahahah
Benimki uyarıdan anlamıyor acaip sinirli bir bebeBir ara vuruyordu bana falan uyardım kaç kere azaldı. Yeğenime vuruyor o sıkıştırıyor onu çünkü
Geçmiş olsun kuzum iyi mi şimdi?Kızlarr dün gece başıma ne iş geldi yaa
Almoşum uyuyodu dedim bakayim bi baktım ki ateş içinde yanıyorr napacagimı şasırdım bide hemen ustünu falan cıkardım calpol verdim 38.7 lerdeydi saat 10bucuk civarlarında oldu bekledik 1 re kadar duş da aldırdım ılıksuyla neseki duzeldi diyip yattık 2 saat sonra bakıcaktım baktım çıkmis 38ze bi iniyo bi çıkıyo diş diye düşündüm çünkü koltukaltları ve kafası ateş içindeydi zor bi diş
hemen kalktık acile hic bugune kadar ates gormedi ilkkez başımıza geliyo buyuzden tedirgin olduk doktor diş olabilir dedi ışığıyla bi baktı genede kan aldılar garantiye almak icin kan aldılar sabahın 5şinde o ağladı ben ağladım ama belli etmiyorum öpüyodum habire eve geldik uyuduk düzeldii bakalım sonuclar ins temiz çıkar
Sıkma canını bağışıklık sistemi mücadele ediyor ateşten korkma ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun…5 güne dek düşmeyen ateş normal diyor doktorlar.Atesi bitürlü yok edemedik bi iniyo bi cıkıyo geceden beri ayaktayım ilkkez yaşıyorum bunları dis etleri kabardı bi patlasa rahatlayacak
Emir Kaan da eline ne versem çiğneyip çiğneyip tükürüyorAslında güneş de kendi yemek istiyor kuzu genelde elle yiyebileceği şey varsa veriyorum bide ayarlayamayıp ağzında ki bitmeden tekrar atıyor mecbur tek tek koyuyorum önüne
Yok canım nerdee iburamin verdim uyudu ama bakıyorum 38.2 şuan bi çıkıyo bi iniyo en arkalarda elime geldi çok minnak diş patlamaya yer arıyo ama ilkkez böyle gördüm almirayı hemen toparlanırdı 1günde bu diş epey baya zorluyo diş çıkarken ateş görmezdim gözleri kıpkırmızı kafasinı kaldıramıyo bu diş cok kötü yaptıGeçmiş olsun kuzum iyi mi şimdi?
Aynen kuzumm neyaparsam yapiyim çok düşmedi gece 2 den beri bi iniyo bi fırlıyo 39 lara bekliyorum basındaSıkma canını bağışıklık sistemi mücadele ediyor ateşten korkma ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun…5 güne dek düşmeyen ateş normal diyor doktorlar.
Gece uyumadan önce veriyordum ateş düşürücüyü.Ben calpol ya da parol kullanıyorum.Azı dişi ise o ateş yapıyor ishal de oluyor.Azı zor bizim de çıktı patlatınca geçti sizin de cabuk gelir inşYok canım nerdee iburamin verdim uyudu ama bakıyorum 38.2 şuan bi çıkıyo bi iniyo en arkalarda elime geldi çok minnak diş patlamaya yer arıyo ama ilkkez böyle gördüm almirayı hemen toparlanırdı 1günde bu diş epey baya zorluyo diş çıkarken ateş görmezdim gözleri kıpkırmızı kafasinı kaldıramıyo bu diş cok kötü yaptı
Aynen kuzumm neyaparsam yapiyim çok düşmedi gece 2 den beri bi iniyo bi fırlıyo 39 lara bekliyorum basında
Evet gelecek gibii hiç inmiyo ateşi 38 de kaldı durdu kuzum bende oyle ettim gece basladı yavastan sonraGece uyumadan önce veriyordum ateş düşürücüyü.Ben calpol ya da parol kullanıyorum.Azı dişi ise o ateş yapıyor ishal de oluyor.Azı zor bizim de çıktı patlatınca geçti sizin de cabuk gelir inş
Aynı aynı hic bi fark yok oturdum camasırları makineye atmaya üşendim bi salak gibiyim bugünSizinde Hergün aynı gibi mi ya. Sabah kalkıyoruz kahvaltı yapıyoruz belisle sonra ortalığı topla biraz belisi oyala uyut, belise yemek hazırla kalksın yemek yedir sonra o oynarken akşama yemek hazırla. Kocam gelsin hep birlikte yemek yiyelim bulaşık falan belisi uyut kahve yap iç biraz tlfda takıl uyu sabah hoop yine baştan başla
Bi sekilde anlasmamiz gerekiyo bebelerleBöyleler canım ya
Değişmezler artık inan dışarıya çıkıyoruz arabada durmuyor gezecekmiş hanım
Heeer gunumun ozetiSizinde Hergün aynı gibi mi ya. Sabah kalkıyoruz kahvaltı yapıyoruz belisle sonra ortalığı topla biraz belisi oyala uyut, belise yemek hazırla kalksın yemek yedir sonra o oynarken akşama yemek hazırla. Kocam gelsin hep birlikte yemek yiyelim bulaşık falan belisi uyut kahve yap iç biraz tlfda takıl uyu sabah hoop yine baştan başla
Neden acaba hepsi bir tuhaf bu bebelerinEmir Kaan da eline ne versem çiğneyip çiğneyip tükürüyor