- 2 Ağustos 2013
- 33.985
- 100.784
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #109.561
Tosbigim yaaaAlın size etkinlik
Eki Görüntüle 3281034
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tosbigim yaaaAlın size etkinlik
Eki Görüntüle 3281034
Ayyy hic bana göre değill kalsın zaten heryere atıyo birsey topliyorum habireAlın size etkinlik
Eki Görüntüle 3281034
Kız en azından baya ilgisini çekiyor oynuyor onun sayesinde rahat yemek yapabildimAyyy hic bana göre değill kalsın zaten heryere atıyo birsey topliyorum habire
Valla saldım gitti hiç biletine karışmıyorum zaten elinde simit her yere döküyor, önüne veriyorum tabağı döke saça koltuklara kadar kirleniyor ama en azından mutlu bir şekilde yemek yiyor temizlerim napim:)-Murphy- Kizzzz ne güzel mısırla oynuyor çocuk bırak özgür olarak sanatını icra etsin masallah benim ki çoktan ağzına atmıştı ben de parmağım ağzında mısırları topluyordum
Bir yandan da su veriyorum böyle durumlarda olan oldu bari rahat yutsun diyorum o kadar kâğıt yedi ki şimdiye kadar size anlatamam
Heeee ee iyii ozaman kuzumm benimki birakiyo yemek yaparken ben cok sey etmiyo ama ilgisini cekecek seyler veriyorum tabi elineKız en azından baya ilgisini çekiyor oynuyor onun sayesinde rahat yemek yapabildim
Valla saldım gitti hiç biletine karışmıyorum zaten elinde simit her yere döküyor, önüne veriyorum tabağı döke saça koltuklara kadar kirleniyor ama en azından mutlu bir şekilde yemek yiyor temizlerim napim:)
Ya benimkide az peçete yemedi :)
Yok kuzu her türlü düşüyolar düşe kalka öğrenecekler ne yapalım bende vicconun aldımda giydirmiyorum yaz diye terlik aldım onları giydiriyorumhepücü aynı bunların yaaa
maşallah kuzuma ya
güneşi ben sokakta salamıyorum asfalt dün e bebekten alacaklarımı aldım bırakayım gitsin dedim kaydı yürüyemedi
bide sandalet giydirmiştim acaaba ondan mı vicdan yaptım
şimdi ayakkabılarını bekliyorum vicco inş tam olur
E bitirmişsin canım, stokta yok diyoKızlar 2.si 1 TL seneye stok yaptım ben. Ahsene şu an bunu kullanıyorum memnunum
INCIA %100 DoÄal Bebek GüneÅ Kremi-leke KarÅıtı Mineral Filtreli Yüksek Koruma 50spf Uva Uvb 50ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
INCIA %100 DoÄal Bebek GüneÅ Kremi-leke KarÅıtı Mineral Filtreli Yüksek Koruma 50spf Uva Uvb 50ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya işte bende sandalet aldimYok kuzu her türlü düşüyolar düşe kalka öğrenecekler ne yapalım bende vicconun aldımda giydirmiyorum yaz diye terlik aldım onları giydiriyorum
Kizzzz anca mı verdin çubuk krakeri ben 9 aylıkken vermeye başladım. Yolda arabada kriz anında susturucumuz o bizim evde stok bitince panik oluyoruz o derece
Yapma ya canım ins öyle bir durum olmaz abimde uyur gezerdi sürekli kapı kitlerdik bi akşam unutmuş bizimkiler ablamÜstelik sonrasında uyurgezerliğe çevirme ihtimali de varmış
Evet bakıyorlar o tablodan ortalamanın altında minyon ama gelişimsel bişey demek için erken diyorlar. Çok tatlılar ama çok da zorlar gerçekten
ACaba açmı kuzumm yada kac saat önce uyudu40 dk memede dalamadı babası aldi şimdi niye bu kadar zor uyuyorlar
Benim attığım model mi aldın. Ahsen 19 giyiyor ama üst kısmı dar oldu izi çıkıyor ayağında durdukça. Sinir oldum ay o kadar para verdik. 20 alsam bu sefer kocaman olacak taban kısmı saçma sapan yapmışlarYa işte bende sandalet aldim
Ayağı donup duruyor bir de spor ayakkabı var oda sert
HahahahahahaE bitirmişsin canım, stokta yok diyo
O zaman kesin sen bitirmişsinAy 3 saatlik indirimmiş ben aldım Zekta1 girdi bitti dedi
Hahahaha valla 2 tane aldımO zaman kesin sen bitirmişsin
Bak şu ikisinden aldım ben de az önce
Yazı tahtası
Flash kart
Evde de şundan vardı bnm, ayakkabı bagırcığımla chop sticke dizdirmeye çalışıcam bakalım yrn. Bu tarz şeylere karşı çok merakı yok kızımın ama bi deniycem bakalım
Ne güzel işte oyalaması kolay olur ahsenkuşuHahahaha valla 2 tane aldım
Yazı tahtasının renksiz olanı var bizde baya dikkatini çekiyor dışarda falan.
Flash kartı da görüyorum hep instada güzel işlevsel görünüyor.
Çok mantıklı valla dünya para vermeye gerek yok hiç aklıma gelmedi benim belki sever senden gördükçe falan. Ahsenin de tam tersi ince işlere merakı var böyle şeyler olsa hep