- 2 Ağustos 2013
- 33.985
- 100.784
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #109.541
Zorla sevdirmeye çalışıyorum bayıla bayıla yapmıyor da eh işteYaaa ne güzell seviyo seninki aktiviteleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorla sevdirmeye çalışıyorum bayıla bayıla yapmıyor da eh işteYaaa ne güzell seviyo seninki aktiviteleri
Karadutumuzda bittii ama findik ezmesine bayılıyo bitane veriyorum bidaha istiyo orjinal çünkü fazla vermiyorumAhsende karadut özü görünce tabakta yemiyor diğerlerini
Ahahaah olabilirSenin gibi olmayası
Hahahaha senin sabrin var ben oynamadimı tamam bırakiyorumZorla sevdirmeye çalışıyorum bayıla bayıla yapmıyor da eh işte
Senin gibi tatlış anneeeAhahaah olabilir
Ben stoklu alıyorum karadutu en en sevdiği şey fındık fıstık ezmesi alayım dedim kaç kere ben kendim yemediğim için almak aklıma gelmiyor unutuyorum bal ve karadut özü dönüşümlü veriyorum işteKaradutumuzda bittii ama findik ezmesine bayılıyo bitane veriyorum bidaha istiyo orjinal çünkü fazla vermiyorum
Normalde hiç sabırlı değilim ama işte Ahsene karşı mecburHahahaha senin sabrin var ben oynamadimı tamam bırakiyorum
MinnoşumSenin gibi tatlış anneee
Evettt bende hicNormalde hiç sabırlı değilim ama işte Ahsene karşı mecbur
Yaaa bala daha başlamadım ben haaa şöyle kaymakla ball vermeyi düşünüyorum bidahaki ayaBen stoklu alıyorum karadutu en en sevdiği şey fındık fıstık ezmesi alayım dedim kaç kere ben kendim yemediğim için almak aklıma gelmiyor unutuyorum bal ve karadut özü dönüşümlü veriyorum işte
Hahahahaahahah hersey bizden ogreniyoAğzına bişey alıyor ya ben bakınca hemen eeeğğğh eeeğğğh diye bağırıyor
Ben 1 yaşa girince verdim 3 gün kuralı ile denedimYaaa bala daha başlamadım ben haaa şöyle kaymakla ball vermeyi düşünüyorum bidahaki aya
Valla yaaaHahahahaahahah hersey bizden ogreniyo
Aferin valla sizin bıdıklara, bnmkisi her seye şu emoji gibi dudak büküyor
Hahahahaha yerim o duduşuuAferin valla sizin bıdıklara, bnmkisi her seye şu emoji gibi dudak büküyor
Iyi ettin kuzum ben acele etmiyorum yaBen 1 yaşa girince verdim 3 gün kuralı ile denedim
hepücü aynı bunların yaaaAhahahah ay Allahım yaa hep benzerler
Ama normal aslında boyu birde şuan erken üzülmen için böyle baştan kısa olanlar ileride birden boy atıyormuş annemler öyle der hep benimde abimin oğlu Yektadan 2 buçuk ay küçük ama görsen iri yarı boyları aynı hatta birde sağlık ocağında ayına göre olması gereken boy kilo oranları var oraya gidersen bir sor canım…
Ayy inşallah biz 15. Aya girdik umarım biter bu kabus ben bazen çok bunalıyorum iyi hissetmiyorum elimde olmadan
Kuzu 1 ay oldu evde kendi yürüyor bana ihtiyacı yok koltuk tepelerinde malum erkek çocuğu ama sokakta falan sanırsın yerler kayacak ayağının altından öyle telaşlı… bu arada maşallah Güneş’e