- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim attım baksana fistikEvettt kuzumm emziren anne icin hepten zor
Evet hepsinde oluyo maalesef tamam öyle yapayımBilmem ne yapcan:)
Kız her tada alışsın deme öyle :)
Neden 3 gün kuralı kız ondada mı oluyordu. Kuzum azcık su koyup kısık ateşte pişiriyorsun:)
Baksana resim attım kuzuEvet hepsinde oluyo maalesef tamam öyle yapayım
Ohhh mis ben tek vermek zorundayım 3 gün kuralı ile bide kolları atopik dermatit ya yediğinden de olabilir deyince korktumBen az tereyagliyla kavurup üzerine sebze ekleyip az da su ekleyip pişirdim çatalla ezdim kıymalı kabak yemeği oldu. Bu arada ben bizim yediklerimizden de veriyorum artık az tuzlu yapıp. Dün akşam mercimek çorbası verdim deli oluyor bizim yemeklere bir de köfte yaptım ama onu pek sevmedi.
Bendeeekokulara hassasiyetim var belki ondandir.mesela keçi,koyun urunleri de yiyemem.yeşil ot yemiş ineğin yogurdunu da yiyemem,sutunu içemem
Aynen yaAslında ıslak mendil kullanmamak lazım da işte mecbur
Oy yerim yaaa bence evet. Bizim böyle beyazlik olmadı sanırım hiç farketmedim ama nette gördüklerim böyleydiKizlar diş mi geliyor
Benimkindede kac aydır böyle bi gelmediii yavvvKizlar diş mi geliyor
Bizim 7 ve 8. dişler de geldi kızlar. Ay haftada 2 diş çıkarıyoruz derdimiz ne acep bilemedim acele ediyoruz
Amin canım,güzel dileklerin,güzel sözlerin için teşekkür ederim iyi hissetmeme vesile oldun. Allah razı olsunAllahh onu size bağışlasınn canım benimm rabbim kolaylığını verirr uzme kendini tabii çok zorr ben bile tekbaşima zor baş ediyorum buhafta akşam yok 4den sonra 12 ye kadar çalışcak asıl ben nasıl yapcam bilmiyorum
sen 4 mü 5mi tanesine ama çok güçlüü bi annesinn takdir ediyorum senii gerçeekten
Kız bu ne acele,bu gidişle erken evlenir bu kız demedi demeBizim 7 ve 8. dişler de geldi kızlar. Ay haftada 2 diş çıkarıyoruz derdimiz ne acep bilemedim acele ediyoruz
Bugün gündüz bende öyleydim. Ağladım,zırladım,dövüştüm. Sonrada birlikte güzelce evi temizleyip,yemek yapıp yedik. Şimdi de çay kestane takılıyoruzDolunay mıdır nedir artık bilmiyorum enerjim hiç yok kızlar. Sürekli bir bunalım haller var. En ufacık şeyde kavga etmeye hazır gibiyim. Bugün eşimde üstüme gelince böğüre böğüre ağlayıp içimdekileri kustum. Sonra gidip bu saatte ıspanaklı börek yaptım :)
Daha neolsunn olur öyle şeylerr senin iyi olman önemliiAmin canım,güzel dileklerin,güzel sözlerin için teşekkür ederim iyi hissetmeme vesile oldun. Allah razı olsun
4 evladım var teyzesi,hepsi birbirinden masum,güzel
Ooo rejim yokmuuDolunay mıdır nedir artık bilmiyorum enerjim hiç yok kızlar. Sürekli bir bunalım haller var. En ufacık şeyde kavga etmeye hazır gibiyim. Bugün eşimde üstüme gelince böğüre böğüre ağlayıp içimdekileri kustum. Sonra gidip bu saatte ıspanaklı börek yaptım :)
Ahsenin dişiii çıkıyoooorrrrrr sıraa almiraya geliiyooorrrrBizim 7 ve 8. dişler de geldi kızlar. Ay haftada 2 diş çıkarıyoruz derdimiz ne acep bilemedim acele ediyoruz
Öyle canım,hepimiz iyi olalım inşallah bebisleri güzelce büyütelimDaha neolsunn olur öyle şeylerr senin iyi olman önemlii
En önemlisii annem hep der sakın hasta olmaa sen hasta olursan hic iyi bakamazsın psikolojin bozulur derdiiÖyle canım,hepimiz iyi olalım inşallah bebisleri güzelce büyütelim