- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.461
Kiz ben bebise vermeden once hem tadiyorum hem kokuyorum ondanBen öyle koku almadım sizin nasıl burnunuz varr beee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ben bebise vermeden once hem tadiyorum hem kokuyorum ondanBen öyle koku almadım sizin nasıl burnunuz varr beee
Kiz yazik sismis kizarmis korktum cok napiyim bide cok agladi yavrum kiyamamÖyle travmada baya öyle bi düşmesi lazım kii ozaman olur yanii bu bildigin vurdu kaplara kafasını
Benimkide ciğlık kıyamet bundan sonra olunacak şeyler oluyo böyle kazalarKiz yazik sismis kizarmis korktum cok napiyim bide cok agladi yavrum kiyamam
Amannben direk veriyorum kizim begenirse tamam beğenmezse vermiyomKiz ben bebise vermeden once hem tadiyorum hem kokuyorum ondan
Oooo eyvahh sana ozamankokulara hassasiyetim var belki ondandir.mesela keçi,koyun urunleri de yiyemem.yeşil ot yemiş ineğin yogurdunu da yiyemem,sutunu içemem
Yaaaaa nolduu ağladınSelam kızlaaaar. Bugün çok ağladım,esimlede tartıştık benim yüzümden. Neyse şimdi tatlıya bağladık,ben evi topladım o da süpürüyor şu an
Mutfakta çok işim var bebis uyusun,bulaşıklar bende yemek onda artık. Bugün de böyle kapatırız,sağlık olsun ...
Esim kendi firmasını kurdu canım bu ara fazla yoğun o yüzden yalnız kaldım baya onun duygusalligiyla ağladım. Eşim olmasa ne yapardım bilmiyorumYaaaaa nolduu ağladın
Olsunnn olur öyle tartışmaa patlayacağınız vardı patladınızbirbirinizee iyidir buda
Eşine helal olsun daha napsınn
Allahh onu size bağışlasınn canım benimm rabbim kolaylığını verirr uzme kendini tabii çok zorr ben bile tekbaşima zor baş ediyorum buhafta akşam yok 4den sonra 12 ye kadar çalışcak asıl ben nasıl yapcam bilmiyorumEsim kendi firmasını kurdu canım bu ara fazla yoğun o yüzden yalnız kaldım baya onun duygusalligiyla ağladım. Eşim olmasa ne yapardım bilmiyorum
Bizim temmuz grubu bile seessizleşti valla kendi kendime konuşup gidiyorum ki en çok konuşan bizdikyoncambenim kızzzzzzzz napıyorsun nasıl gidiyorrrr habu mervede nerde onuda etiket etcektim yok
Yaaaaaa yoncaammmm burasıda öylee cok sessizleşti kimsecikler yokk iyice dağıldıkBizim temmuz grubu bile seessizleşti valla kendi kendime konuşup gidiyorum ki en çok konuşan bizdik
Napalım bebeğin peşinden koşturuyorum hep onu oyalamaya çalışıyorum hep
Siz napıyosunuzzzzzzz nasıl gidiyo günler
Merve bi espiri yaptı elinde patladı adını değiştirmeye var daha Anteplililili merveeeeeğ
En guzeliAmannben direk veriyorum kizim begenirse tamam beğenmezse vermiyom
Busefer hapy inkinden aldim happy moremiydi neydi hatırlayamadım bahhhEn guzeli
EEvtt atakk bende aynısını yaşadım düzeldi dünden beri neysekiKizlar ben çok yoruldum ya benim oglan hic biseyden memnun olmuyor uyku duzeni bozuk surekli mızmız anam agladi 3 gündür ya atak donemimi ki suan
Ay aclik çok fena yaAçlıkk ta baş döndürüyo yaa ben acımdan sekerim düşer benim bide emzirmektende çok acıkıyorum bide sormaa yanii
Ramazana ne etcez bilmiyorum inş tutabilirim
İnstagramda biri var hiç pişik kremi kullanmadım çocuklarıma hep zeytinyağı sürdüm diyor. Bir de pamuk ve su diyor
Aynen canım uyumayınca zor oluyor dursa yanına alırsın birlikte yaparsın ama ağlıyor kucak istiyor. Eşimde ağlasın 2 dk bulaşıkları koy makineye diyor tey :)
Yok kız okadar kötü değil aslında :) hem sen beğenmeyince niye atıyon belki minnok beğenecek :)
Meyve püresi hiç denemedim sütlacı kurtarıcı olarak kullandım :) evdede dışarı çıkınca genelde yoğurt kurtarıcım oluyor yanına da brokoli karnabahar haşlıyorum :)
Evettt kuzumm emziren anne icin hepten zorAy aclik çok fena ya
Cok yiyorum cokk doymuyorum
Gecede
Vallahi bilmiyorum bacım ins tutabilirim yolda kotu oluyorum