- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3195225
Bu tarifle yaptım ben güzel oldu
Bende ondan alıyorum içiyor bizimki deBen e bebekte satılan sudan aldım,severek içiyor
NerdeeeeeeğğğğAhaha iyi yetişiyorsun hepsine ne güzel keyifli olman hep öyle ol
Ah ah erkek olmak vardı jouummm:)
Yaw öyle dedim şimdi adam sinirlerimi bozuyor. Sabahtan beri belis uyumadı. Durmadı da normal olarak ev dağıldı şimdi bana laf söyleyerek mutfağı toparlıyor. Bir gün belisi al sen bak ben gidiyorum dicem gezicem akşam eve geldiğimde evin halini çok merak ediorum :)
Valla gökyüzü mü neyse sinirler harap
Vayyy belistoş sütlaç ooyyyyyKızlar bebek sütlacı not eden var mı ben bulamadım ya
Naptın canım geçti mi şişlikKizlar ya benim oğlan oyuncaginin uzerine düşmüş bu kuleler varya plastik onun. Sismis biras bide kıpkırmızı ne yapabilirim buna vicks sursem iyi gelirmi
Afiyet olsun prenseseDeneyeyim ozaman bunu saol canım
Muslerayı sür kızariklık yazıyosaKizlar ya benim oğlan oyuncaginin uzerine düşmüş bu kuleler varya plastik onun. Sismis biras bide kıpkırmızı ne yapabilirim buna vicks sursem iyi gelirmi
Beybitosss napiyorsunnnnnAfiyet olsun prensese
Suskun bir şekilde bebisi emziriyorum canım ama kafamda sürekli bir tartışma modu susturamiyorumBeybitosss napiyorsunnnnn
Yok kuzum ya gecmedi vallahi cok korkuyorum doktora gidelim diye dusundum ama kusma veya uyku hali olmadi uymuyor hatta uykuya dalamiyor bugün yalniz burun akintisi var bugün sabahtan varmiydi olaydan sonrami basladi hatirlamiyorumNaptın canım geçti mi şişlik
Muslerayı sür kızariklık yazıyosa
Vayyy belistoş sütlaç ooyyyyy
Ay sanmıyorum bişey olacağını yüksekten düşme falan değil ya. Buz koysan az azYok kuzum ya gecmedi vallahi cok korkuyorum doktora gidelim diye dusundum ama kusma veya uyku hali olmadi uymuyor hatta uykuya dalamiyor bugün yalniz burun akintisi var bugün sabahtan varmiydi olaydan sonrami basladi hatirlamiyorum
Koydum canim uykuya dalamio yaAy sanmıyorum bişey olacağını yüksekten düşme falan değil ya. Buz koysan az az
Yavrum yaKoydum canim uykuya dalamio ya
IYi düşünmüssün canımBir ara hipp vermiştim ya çok seviyor versem sürekli yer yani ondada şeker olunca kendim yapam bari dedim :)
Geçerr geçerr benimkide sismisti biraz bide arkasında zor uyur artıkKuzum surdum vicksde surdum kizariklik hafif duruyorda hala sis yalniz
Napayim canım yeni uyuttumm ben pert çok fena birşey oldu bu kızzSuskun bir şekilde bebisi emziriyorum canım ama kafamda sürekli bir tartışma modu susturamiyorum
Sen napiyorsun balım
Aaa gerçek mi ise yarıyor mu kuzuKuzum bn de kendi doğal zeytinyağımız var onu suruom ya .