- 2 Ağustos 2013
- 34.152
- 101.684
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.021
Yaaa daha öyle mi yapıyor. Ek gıda yaradı demek ahsen 1 kez yapıyor bazen 2 3 kere yapıyorHeee guuu cidden öyle yaa bizimki hala günde 3 4 defa ediyo maşaallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa daha öyle mi yapıyor. Ek gıda yaradı demek ahsen 1 kez yapıyor bazen 2 3 kere yapıyorHeee guuu cidden öyle yaa bizimki hala günde 3 4 defa ediyo maşaallahh
Sebzeleri yaparsan ederrYaaa daha öyle mi yapıyor. Ek gıda yaradı demek ahsen 1 kez yapıyor bazen 2 3 kere yapıyor
Yapıyorum kız etmiyor arada işteSebzeleri yaparsan ederr
Wallahi ya hani bi söz var ya çocuğun hasta olduğuna değil huy değiştireceğine yanarım diye doğru wall
Amaann hic yapmiyorda degil yani enazındanYapıyorum kız etmiyor arada işte
Napiiinn loooooo bi sen varsinn beee niye daha öncelerde gelmedin zalimm kadınnnAy çok doğru kuzu yaaaaa bende annemdeki güneşle vakit geçirsin diye inşallah yarın ilk güne göre daha iyi geçer vallahi stresten bittim
Bugün annene bi yarım saat 1 saat bırakıp çıksaydın bi denemiş olurdunAy çok doğru kuzu yaaaaa bende annemdeki güneşle vakit geçirsin diye inşallah yarın ilk güne göre daha iyi geçer vallahi stresten bittim
Aynen iyi çok şükür yaAmaann hic yapmiyorda degil yani enazından
Napiiinn loooooo bi sen varsinn beee niye daha öncelerde gelmedin zalimm kadınnn
Bugün annene bi yarım saat 1 saat bırakıp çıksaydın bi denemiş olurdun
Yokk kızzz sıkılmadım hahahaBacım temizlik yaptım e bebek gittim termal çanta anne süt poşeti almaya anca
Sıkıldın mi sen
Hadii yaaa yokmu görüşen yaaa bende merak ettim şimdisempatik_kiz i çok merak ediyorum ya bi anda gitti temmuzdan beri yok
İyi iyi duruyor mu peki ay inşallah alışmıştırSimdi saklandım.kuzu beni görmüyor annemde çıkamadım ki yaaa erken gelecektim gelemedim
Cano her gün banyo yaptırınca daha çok kurumaz mı bilmediğim için soruyorumYokk kızzz sıkılmadım hahaha
Sormaa benim kızz bal kabağada alerjisi var karninı kaşıyodu açar açmaz meğersem kuruluk var vücudunda cok hassas vücudu hergün banyo yapıyorum üstüne bebeyağı sürüyorum mustelanınkinden aldım çokta güzel kokuyoo
Maşaallahh sende iyi süt oluyo kızz bende okadar olmuyo buara artık çok dolmuyo
Yoktur o da doğuma yakın gelmişti hatırlıyor musun sonra yok olduHadii yaaa yokmu görüşen yaaa bende merak ettim şimdi
GEnelde öyle olurrr evett ama benim dr nedense hergün yıka ve bebeyağı sür dedi bana kızz demekki olmiyo öyle birşeyCano her gün banyo yaptırınca daha çok kurumaz mı bilmediğim için soruyorum