- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.981
BencedeeBende tarhana yaptım 10 kasik fln yedi sonra bıraktı anama gittim bugünde görsün pazt canımı okumasın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BencedeeBende tarhana yaptım 10 kasik fln yedi sonra bıraktı anama gittim bugünde görsün pazt canımı okumasın diye
Sağ ol kuzum evet çok şükür. Kac gece ateşini ölçmekten uyuyamadım sürekli ateşlendiOy geçmiş olsun canım ateşi bitmiş şükür
Valla yaaa az kaldı son 5 ayBizim giz Ağzının tadını biliyor kuzum heheheheh
Ay biran önce tuzlu günler gelsin bacimmmm da ha bunlar yemek yesin pilav yesin makarna yesin
Valla yapmadı bizeOoo kızlar maşallah bebişlere neler yedirmişsiniz öyle,mercimek köfteleri,humuslaaar gaz yapmıyor mu kız
Ay kuzum yaa biz nasıl yiyemiyorsak hasta olunca yavrular da öyle demek ki1 haftadır hasta,antibiyotik başladı doktor iştahıda azaldı iyice meyve bile zor yiyor
Ama şükür toparladı iki gündür ateşi de yok hersey güzel olacak inşallah
Kiyamamm yaaaa Allahtan bir günmüş kuzum
Oo günlere de başlamış ahsen hanım :))Benim kız da bugün gün menüsüne daldı mercimek köftesi patates salatası yedi
Ooo kızlar maşallah bebişlere neler yedirmişsiniz öyle,mercimek köfteleri,humuslaaar gaz yapmıyor mu kız
Sağ ol kuzum evet çok şükür. Kac gece ateşini ölçmekten uyuyamadım sürekli ateşlendi
Valla yaaa az kaldı son 5 ay
Ay bende bir türlü kullanılmayınca nasıl temiz olucak diye düşünüyorum. Mesela oyuncakta da prill nasıl durulancak diye düşünüyorum Bende nemli bezle birkaç kere sildim mayalanmaya koydum bakalım Bir şey daha soracağım sen sütü kaynattıktan sonra dibinde baloncuk gibi bir şeyler oluyor mu anneme gösterdim normal dedi ama içime şüphe düştü.yok canım pril filan kullanmadım. baya ıslak bi bezle sildim 5-6 defa yıkayıp yıkayıp. bende de deterjan fobisi var foşur foşur yıkayamayacağım hiçbir şeyi deterjanlamıyorum gibi
Gece 1,5 ta anca unutabildim benimkini Ben daha halen uyuyacağımKonuştuk konuştuk benim kızda anca uyudu beynim durdu
Afiyet olsun ekmek bebeğe biz daha tadımlardayız daha çok yolum var benim ya Gücüm tükenmiş gibi tutun kollarımdanAynen ekmek bebek sebze yulaf unu yoğurt ve yumurta sarısından fırında mucver gibi birsey yaptım yrn ekmek diye kandırıp onu vereceğim bir ara biskuvi de yaptım ama çok uzun süre yemedi. Şimdi onu da aşçıanneden aldım yrn verecem. Oooo yazarken farkettim yrn kızıma ziyafet var
Sorma bendeeee toplam 10 tane değil miydi bu meretler. Biz şimdiden yarısını geçtik sankiBoğaldum ha bu ataklardan
Ay bilmiyorum ki bugün en sona doğru kendim bebişin tabağından 1-2 kaşık alıp yedim ona uzattım yedi birazcık saolsunNapcaz kiz biz
Sen her gün gitmiyon dimi kuuzu ise
Ben senden de gerideyim 4 sebze verebildim yarın yoğurta başlıyorumBiz daha Bal kabağı,patates ve meyve püreleri,yoğurt,peynir,yumurta dışına çıkamadık. Ana öğünümüz hala anne sütü,diğerleri tadımlık. Ay sonu bende yedirmeye başlıcam
Geçmiş olsun kuzum Allah göstermesin bir daha zor süreçler1 haftadır hasta,antibiyotik başladı doktor iştahıda azaldı iyice meyve bile zor yiyor
Ama şükür toparladı iki gündür ateşi de yok hersey güzel olacak inşallah
Sorma bendeeee toplam 10 tane değil miydi bu meretler. Biz şimdiden yarısını geçtik sanki
Ay bilmiyorum ki bugün en sona doğru kendim bebişin tabağından 1-2 kaşık alıp yedim ona uzattım yedi birazcık saolsun
Evet her gün değil haftada 2-3 gün gibi bir şey.. Sezona hazırlanmam lazım haftada 6 gün gidiyoruz o zamana kadar düzeni bir oturtsam çok güzel olucak.
Var var olmamı ataklar sonrası birde sürüm güncellemesi geliyor bebelere, inşallah bu atak sonrası güncellemelerden biride desteksiz oturma olurAbowwww bizimde 6 fln oldu daha var o zMn 1 saattir meme beşik sallanıyor uyumuyor ins dalar dun memedeyken uyumuşum eşim sBH namazına kalkinc görmüş 3 kere durtmus halbuki rüya görüyordum Ay çok korkuyorum düşürürüm diye başıma geldi bildin uyumuşum
Öncesinde alışmadığı için zorlandınız kuzum inşallah ananeye alışırda rahat edersinBende 2 gün dedim ama bizim kiz 1 gün anca durdu oda zorla
Allah kolaylık versin en zor şey uykuGece 1,5 ta anca unutabildim benimkini Ben daha halen uyuyacağım