- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.961
Evet yaaaa bak 1 saat olmadı uyandı yandık kim bilir kaçta uyuyacakAyy vallahaa uyu da yanii kalkıp napcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaaaa bak 1 saat olmadı uyandı yandık kim bilir kaçta uyuyacakAyy vallahaa uyu da yanii kalkıp napcan
yok canım pril filan kullanmadım. baya ıslak bi bezle sildim 5-6 defa yıkayıp yıkayıp. bende de deterjan fobisi var foşur foşur yıkayamayacağım hiçbir şeyi deterjanlamıyorum gibi
Konuştuk konuştuk benim kızda anca uyudu beynim durduEvet yaaaa bak 1 saat olmadı uyandı yandık kim bilir kaçta uyuyacak
Tamam bidaa gitmem joum
Aynen ekmek bebek sebze yulaf unu yoğurt ve yumurta sarısından fırında mucver gibi birsey yaptım yrn ekmek diye kandırıp onu vereceğim bir ara biskuvi de yaptım ama çok uzun süre yemedi. Şimdi onu da aşçıanneden aldım yrn verecem. Oooo yazarken farkettim yrn kızıma ziyafet varAhahahah ekmek bebek diyelim biz minnoşa biz bile sıkılıyoz sebze sebze bebeler napsın iyi ki bebek için ürün üreten firmalar var
MEme korkusumu var acaba
Yayla nasıl yaptı yumurtasız bendemi etcem kıza bisede bulamadimnya
Benimkinde uyumuyor benimki de yemiyor, baktımda ataktaymış ona yoruyorum
Çok zordu o bigün yunsev anlayamazsın tam Jou ya cevap yazıyordum enter a tıkladım gitmiyooo
Gectii verdim muhallebiYumurtasiz yap kuzu
Benim kız da bugün gün menüsüne daldı mercimek köftesi patates salatası yediAyy benimkine de ben bizim evdeki tarhanadan yaptım verdim yemedi. Dun annemde onun tarhanasını yaptım hepsini yedi. Tarhanayı bile seçiyor bunlar çok cins ben de bizim yediklerimizden minnak minnak tattırıyorum artık. Et bile verdim minnak parça iki aydır sebze sebze tadım tadım çocuk da bıktı bence bir de ascianne den tuzsuz kapya biber salçası aldım onunla sebze çorbası yaptım baya lezzet kattı. Ama favorimiz hala ekmek
Benimki extra bağırıyor ağlıyor düşün daha tadımda yani
Gectii verdim muhallebi
Benim kız da bugün gün menüsüne daldı mercimek köftesi patates salatası yedi
Kız versem tuzlu baharatlı yiyecek ölüyor öyle şeylere geçen ablam patlıcan yemeği yapmış bi yedi suyundanKizzzz maşallahhh Ahsenimeeeee arada anasının yüzünü güldürsün
Kız versem tuzlu baharatlı yiyecek ölüyor öyle şeylere geçen ablam patlıcan yemeği yapmış bi yedi suyundan
Biz daha Bal kabağı,patates ve meyve püreleri,yoğurt,peynir,yumurta dışına çıkamadık. Ana öğünümüz hala anne sütü,diğerleri tadımlık. Ay sonu bende yedirmeye başlıcam
1 haftadır hasta,antibiyotik başladı doktor iştahıda azaldı iyice meyve bile zor yiyor
Ama şükür toparladı iki gündür ateşi de yok hersey güzel olacak inşallah