- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.921
O çok kötüŞimdiye kadar beğenmedim almadım Allahtan '))
Hayırlısı olsun canım biraz daha bekle bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O çok kötüŞimdiye kadar beğenmedim almadım Allahtan '))
Hayırlısı olsun canım biraz daha bekle bakalım :)
O çok kötü
Sende olursun yakındaSen biraz acımasız olmuşsun demek ahahaha
Sende olursun yakında
Artik bizim gibisin kaçışın yokOldum işte attılar beni
Banlandı yaniii tek ayak cezası aldı arkadaşımızzz bi hakaret yuzünden o yani ama neseki 1 gün cezasıydı geldiKiz nerddn attılar ben geriden geliyorum hehehe Jou kizzzz
Trk ayak cezası mı tobeeeeeBanlandı yaniii trk ayak cezası aldı arkadaşımızzz bi hakaret yuzünden o yani ama neseki 1 gün cezasıydı geldi
Banlaniyorsun aşkomm o yaniiTrk ayak cezası mı tobeeeee
Heeee sen hiç banlandinmi peki kiz,Banlaniyorsun aşkomm o yanii
10 seferr belki daha fazla ilk zamanlar susmayan bdv de takılan bi joudummHeeee sen hiç banlandinmi peki kiz,
10 seferr belki daha fazla
10 seferr belki daha fazla ilk zamanlar susmayan bdv de takılan bi joudumm
Sikayetin fazlaysa anında gidersinn bide hakaret icindeysen haksızsan ben ne yollarla geçtimmmİyide haklılık payım yok mu hemencik hüküm mu veriyler
Amann diyim yapma yanlış şeylerİyide haklılık payım yok mu hemencik hüküm mu veriyler
Sikayetin fazlaysa anında gidersinn bide hakaret icindeysen haksızsan ben ne yollarla geçtimmm
Hele toplu olarak bile banlanmistikk güzel arkadaslarımla beraber Catlak-kurabiye demii
Amann diyim yapma yanlış şeyler
Yokk kızzzz hiç pişman değildimm haksız yere arkadaşlarımı suçladılarr ben duramadım saldırdımAnemmmmmm kötü.olmus Gizzz hehehe
Yokk kızzzz hiç pişman değildimm haksız yere arkadaşlarımı suçladılarr ben duramadım saldırdım
Ayy vallahaa rahat dursunlar artıkk bıraktım o bdv islerii banlanırım gelmem 1hafta sonra patlarım evdeBugun olsa yine yapardım diyosun yaneeee