- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.421
Koyuom sabahtan beri kuzum parol de içtim ağrı çok hissettim . Off ne zor su isler yaaaOlabilir canım sıcak su torbası koy biraz iyi gelir yada havlu ısıt koy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyuom sabahtan beri kuzum parol de içtim ağrı çok hissettim . Off ne zor su isler yaaaOlabilir canım sıcak su torbası koy biraz iyi gelir yada havlu ısıt koy
oyy bnm de sol taraf walla yazmazsam anlayın ki bn rahmetli tövbe tövbeeeSüt kanalı tıkanmış olabilir, tıkanınca yumru gibi bir şey oluyor benim de. Öyle durumlarda sonuna kadar emzirmeye çalışıyorum, masaj vs ama gitmiyor bnm illa sıcak su torbasıyla kompress yapmam gerekiyor. Hep de sol taraftakine oluyor her defasında insallah kalp krizi gecirmem diye yapiyorum
yaa kıyamam kuzum alışma süreci zorlayacak biraz tabi ama çalışmak belki de sana iyi gelecek bi kafan dağılacak . E kızın da annen de zaten icin rahat . Akşam ins kavuşur bol bol koklaşırsınızaklım kızımda kuzum bide burada 7,5 aydır yoktum herşey çok farklı
asıl sorun kızım çok özledim
Hemen gecmiyo canim zaten o. Ben gece yatarken koyuyorum soguyana kadar duruyor. 3 saat fln kaliyor sanirim.oyy bnm de sol taraf walla yazmazsam anlayın ki bn rahmetli tövbe tövbeee
Ya sabahtan beri koyuom da ise yaradı tabi ama hala var ya . Okudu bi üst komşum nazar olmuştur dedi
Eşimin amcası Sevmediğim çocuğa bişi almam diyen bile var Güya temiz milletiz el yıkamaya üşeniyorlarNasıl yani kimden bahsedion kuzum kim yapıyo senin bebişin lafını ya. Hani bi de sevgi illa dokunmak öpmek fln olmamalı ya . Karşıdan da sevilebilir bebek bunu hisseder zaten.
Cidden banyo yapıp geldim diyen mi yuh diyorum artık. Gir abi bi su değsin eline dimi yanı içimiz öyle rahat edecek yanı.
3-4 saat galiba ısıtıldıktan sonra oda sıcaklığındaKizlar difirizden süt çıkardım Buzdolabına koydum sonra ısıtma yaptım
Kac saat disard durur annem.icmezse ne kadar bekletim diye sordu emin olmak, zor
Yaaa hayırlı olsun kuzum zamanla alışıyor insan ilk baş çok tuhaf oluyorsun, sürekli kafanda bebeği düşünüyorsun uyandı mı, aç mı, beni arıyor mu düşünüp düşünüp duruyorsunKizlar ise geldim ruh halim karisik
Sıcak bir duş al kuzum masaj yap birikmiş olabilir.Neden ki canım ya
oyy yaa ne zormuş wallaHemen gecmiyo canim zaten o. Ben gece yatarken koyuyorum soguyana kadar duruyor. 3 saat fln kaliyor sanirim.
yuhh insanlar ne deli ya . Bahane arıyorlar bişe lere . Kıskançlıkla dolu çoğunun içiEşimin amcası Sevmediğim çocuğa bişi almam diyen bile var Güya temiz milletiz el yıkamaya üşeniyorlar
Eşim gelsin de gircem kuzum . Bebekle tekiz yalnızken giremiom. Niyeyse basım fln Çatlıyo ondan mi bilemedimSıcak bir duş al kuzum masaj yap birikmiş olabilir.
Canım göğsünde kızarıklık da var mı. Ucu ağrıyor mu emerkenKoyuom sabahtan beri kuzum parol de içtim ağrı çok hissettim . Off ne zor su isler yaaa
Bizim doktor menenjit aşısını 7. Ayda vuralim demisti bunay yapilcak bizimkisi cok korkuyorum ya agir bi asiymiş dimiDreamgirls gel bacım gel bizim doktorun verdiği tabloya göre bexsero 3 doz gözüküyor 5.ayda başladığım için. Ama 6 aydan önce başlanırsa 4 dozmuş. Geçen Osman Gönülalan da paylaşmıştı da önemsememiştim
canim şuan o kadar cok işim var ki arada okurken yazdigini gordum cok üzuldum yaa( seni,memeyi ariyodur şimdi yana döne,umudu tukenince uyur.ayyy ağliycam şimdi
yaa kıyamam kuzum alışma süreci zorlayacak biraz tabi ama çalışmak belki de sana iyi gelecek bi kafan dağılacak . E kızın da annen de zaten icin rahat . Akşam ins kavuşur bol bol koklaşırsınız
3-4 saat galiba ısıtıldıktan sonra oda sıcaklığında
Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versinBen resmen çökmüs durumdayim cocukta bende hastayiz öksürük hapşuruk bide bugün dişim şişti sol yanak icinde erik var gibi dolgumun düştügü diş enfeksiyon kapmiş bademcikler zaten öyle yarin hastane yolu gözüktü bize vallahi kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum sabahtan beri sadece su icebildim yalniz olmak cok zor ya
Alerji için gitmiştim Eğitim araştırma hastanesi olduğu üçin her şeye bakıyorlar.Aylardır sürekli hasta ve öksürüğü geçmiyordu kızımın.Kızımda da astım başlangıcı varmıs diyafram yüksekliği cıktı gögüs hast. eandevu alıcamSevindim ya en azından yiyebiliyorsun. Kan tahlili yapıldı o zaman dimi neden erken yaptılar canım genelde 9. Ayda yapılıyor diye biliyorum.
Yaaa hayırlı olsun kuzum zamanla alışıyor insan ilk baş çok tuhaf oluyorsun, sürekli kafanda bebeği düşünüyorsun uyandı mı, aç mı, beni arıyor mu düşünüp düşünüp duruyorsun