- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.301
Amaaann nasılsa giycem diyet zamanlarında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaann nasılsa giycem diyet zamanlarında
Bende ayni fikirdeyim cok havasiz kaliyor cocuk terliyor yuzude buz gibi oluyor bu sefer ben tulum diktirdim anneme atayim sizede cok guzel oldu hem sicacik hemde hava aliyor iyi oluyorOlabilir hemencik terliyor bebişler.. Hele o astronot mont çok kalın ve kalıp gibi ya dışarı çıkarken zorluk çektiriyor bize.. Memnun olan var mı? Bunun haricinde ne giydirebiliriz acaba dışarıda
Kızlar yaaa arkadaşımın doğum günü farklı sehirlerdeyiz ama hep hediyelesiriz göndeririz fln. Cuma günü de doğum yapacak hatta ama doğumdan sonra ayrı bebek sepeti göndercem zaten ama doğum günü icin ne alabilirim ya
Kizlar ben mama alicam geceleri vermek icin sma ve aptamil kullandim daha once ama oğlan pek sevmedi hep kustu tavsiye edebilceginiz bi marka varmi bana ? sweetgirlcandy kuzum sen epey mama denemistin hangisi daha iyi geldi kuzuya
Hipple bebelac arasinda kaliyorum bendeBen en son bebelac aldım bir sıkıntı yaşamadım güzeldi
AbiiovvvAy kızlar hapşururken altıma kaçırıyorum resmen eski anılarım depreşti
VAlla bana dogum oncesi gecelik pijama takimi alan olsaydi havalara ucardim inanki okadar lazim oluyorki inan 4 takim aldim ama kanamam cok oldu dependler bile yetmedi dikisler var diye baska birseyde giyemedim surekli makina calisti esim gitti 3 pijama alti daha aldi horu gecer yaner sen en iyisini bilirsin tabiki ama ben olsam kırmızı veya beyaz bi takim alir icine taç koyar yollardimTriko kazak yada sweet alabilirsin
Baby goat kullandık biz başta keçi sütlü bence hiç alma içmez kokuyor sonra bebelac gold aldım yaramadı. Şimdi sma optipro kullanıyoruz kuzu. Sma nin comfort olanı da var o da gaz vs yapmıyormuşKizlar ben mama alicam geceleri vermek icin sma ve aptamil kullandim daha once ama oğlan pek sevmedi hep kustu tavsiye edebilceginiz bi marka varmi bana ? sweetgirlcandy kuzum sen epey mama denemistin hangisi daha iyi geldi kuzuya
Sma optiproyu ilk dogdugunda ebe tavsiye etti guzel ictik sonra kabizlik olunca aptamil comfort kulladik oda yaramadi gaz yapti aksine sonra covid olduk doktor mama verme 24 saat gerekirse emzir tek ilacin o dedi bende ozaman kestim mamayi sma denesem mi tekrar bilemedim ama hipple bebelacda iyi diyorlar azicikta kilo alsin istiyorum suan 8.750 az gibi geliyor banaBaby goat kullandık biz başta keçi sütlü bence hiç alma içmez kokuyor sonra bebelac gold aldım yaramadı. Şimdi sma optipro kullanıyoruz kuzu. Sma nin comfort olanı da var o da gaz vs yapmıyormuş
Doğduğunda kaç kiloydu. 8.750 ye az diyorsan ben ne yapayım bize hastane de hipp verdiler sonra biz evolvia aldık ama aşırı kabız etti onu demeyi unutmuşum bak. Sma da bize tam tersi daha cıvık yaptırdı kakayı. Yeğenimi kabız etmişti. Yerinde olsam doyuyorsa mama vermemSma optiproyu ilk dogdugunda ebe tavsiye etti guzel ictik sonra kabizlik olunca aptamil comfort kulladik oda yaramadi gaz yapti aksine sonra covid olduk doktor mama verme 24 saat gerekirse emzir tek ilacin o dedi bende ozaman kestim mamayi sma denesem mi tekrar bilemedim ama hipple bebelacda iyi diyorlar azicikta kilo alsin istiyorum suan 8.750 az gibi geliyor bana
Abiiovvv
VAlla bana dogum oncesi gecelik pijama takimi alan olsaydi havalara ucardim inanki okadar lazim oluyorki inan 4 takim aldim ama kanamam cok oldu dependler bile yetmedi dikisler var diye baska birseyde giyemedim surekli makina calisti esim gitti 3 pijama alt
daha aldi horu gecer yaner sen en iyisini bilirsin tabiki ama ben olsam kırmızı veya beyaz bi takim alir icine taç koyar yollardim
Kuzum doyurmuyor iste yeterli olmuyor gece 45 50 dk bir uyanip emiyor en azindan sadece gece biraz tok tutsun beslesin istiyorum kiz kilosuna ebe dedi az almis diye ondan oyle dedim 3.500 kiloydu dogdugunda gunduzleri ek gida veriyorum sureklide emziriyorum ama göğüslerim dolgun degil zaten tek meme emiyor oda artik sismiyor az yani farkindayimDoğduğunda kaç kiloydu. 8.750 ye az diyorsan ben ne yapayım bize hastane de hipp verdiler sonra biz evolvia aldık ama aşırı kabız etti onu demeyi unutmuşum bak. Sma da bize tam tersi daha cıvık yaptırdı kakayı. Yeğenimi kabız etmişti. Yerinde olsam doyuyorsa mama vermem
Annemde öyledir ve hala kaçırır ama bu normal doğum yapanlar için oluyo sen sezaryenlisin niye oyle oldun hattaSorma jou murpyunnn ne hale geldi :))
Ben diyecektim onu aslında Bencede o en güzeli belki öyle düşünmezsin dedim eheh
Kızlar sizler icin ne buldumm
Kahvaltı Tarifleri (7. Aydan İtibaren)
Bu ay, 6.ayın devamı niteliÄinde olduÄu için (ek gıda döneminin baÅlangıçlarında yani yine) marjinal tatlara kaçmadan baÅka bir deyiÅle yavru ceylanı ürkütmeden :) kahvaltılarımıza devam ediyoruz.annelikzordediler.com
Annemde öyledir ve hala kaçırır ama bu normal doğum yapanlar için oluyo sen sezaryenlisin niye oyle oldun hatta
Zekta1 normal doğum etti kaçırıyodu kız acaba hala devammı