- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.648
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.321
Dimi bende sıkıldım püreden yarından lor peyniri ve pekmezle baslıcam kahvaltıyı öğlen ve aksam ne etsem bilemedimBişi dicem 7. Ay ve hep püre hala beybi o kısmı olmamış bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi bende sıkıldım püreden yarından lor peyniri ve pekmezle baslıcam kahvaltıyı öğlen ve aksam ne etsem bilemedimBişi dicem 7. Ay ve hep püre hala beybi o kısmı olmamış bence
AAaa ozaman onun etkisinde kaldın senEe benim ilk doğum normaldi ya
Dimi bende sıkıldım püreden yarından lor peyniri ve pekmezle baslıcam kahvaltıyı öğlen ve aksam ne etsem bilemedim
AAaa ozaman onun etkisinde kaldın sen
Öyle ediyorum asllında dün şehriye çorba ettimBencede almirada sıkılmıştır artık çatalla ezip ver bence çokta güzel yer minnok. Öğlen akşamda çorba yapıp yine çatalla ezip verebilirsin. Hatta çorbayı biraz katı yapıyordum ben daha doyurucu olsun diye. Şimdi ekmek doğuyorum annem ekmek yapıyor ona :)
Aynen canımBilmiyorum kuzum daha öncesinde böyle bişi yoktu. Devam ederse artık bir kontrole giderim :)
Öyle ediyorum asllında dün şehriye çorba ettim
Eevtt canım olabilirrYoğurt çorbası da yapabilirsin senin kız yoğurt seviyordu zaten :)
Ayy bayıldım çok güzel olmuş. Canım ya şu patikleri de mi annen ördü valla masallah. Onların daha yakın fotosunu atabilir misin? Ben de ördürmeyi deneyeyimBende ayni fikirdeyim cok havasiz kaliyor cocuk terliyor yuzude buz gibi oluyor bu sefer ben tulum diktirdim anneme atayim sizede cok guzel oldu hem sicacik hemde hava aliyor iyi oluyor
Canım ebelere hep az geliyor kilo. Benm kızım için de çok az almış 600 gram bir tahlil falan yaptırın demişti 5.ayda. Bu ay hatta 400 aldı. Doktorumuz çok güzel bakmışsın annesi sağlıklı sınırlarda kilo almış dedi. Benm kızım 7200. Sadece kilo için mamaya geçme derim. Ama doymuyor vs diyorsan onun için birsey diyemem. Bir de devam sütleri var. Ben mama ve devam sütünün ayrımını bilmiyorum ama istersen onu bir sor doktoruna tok tutuyormuş o sanırım.Kuzum doyurmuyor iste yeterli olmuyor gece 45 50 dk bir uyanip emiyor en azindan sadece gece biraz tok tutsun beslesin istiyorum kiz kilosuna ebe dedi az almis diye ondan oyle dedim 3.500 kiloydu dogdugunda gunduzleri ek gida veriyorum sureklide emziriyorum ama göğüslerim dolgun degil zaten tek meme emiyor oda artik sismiyor az yani farkindayim
Ayyy joucum yaa benm kızım da püre ve çorba yememeye başladı. Birkaç kez elimle meyve parçası ve ekmeği çorbaya batırıp verdim. Bir haftadır sadece ekmekle birseyler yiyor ne yapsam sıvı ve püre almıyor böyle olunca da sağlıklı besleyemiyirmusum gibi geliyor. Ekmekle fos kilo alacak daha 6 ayi bitmedi çaya batırılmış ekmek bagimlisi oldu çocukDimi bende sıkıldım püreden yarından lor peyniri ve pekmezle baslıcam kahvaltıyı öğlen ve aksam ne etsem bilemedim
Ekmek candırr yaaa vallahaaa benimkinede versem ekmekle artık guzelce doysa sivıyla olmuyo buişAyy bayıldım çok güzel olmuş. Canım ya şu patikleri de mi annen ördü valla masallah. Onların daha yakın fotosunu atabilir misin? Ben de ördürmeyi deneyeyim
Canım ebelere hep az geliyor kilo. Benm kızım için de çok az almış 600 gram bir tahlil falan yaptırın demişti 5.ayda. Bu ay hatta 400 aldı. Doktorumuz çok güzel bakmışsın annesi sağlıklı sınırlarda kilo almış dedi. Benm kızım 7200. Sadece kilo için mamaya geçme derim. Ama doymuyor vs diyorsan onun için birsey diyemem. Bir de devam sütleri var. Ben mama ve devam sütünün ayrımını bilmiyorum ama istersen onu bir sor doktoruna tok tutuyormuş o sanırım.
Ayyy joucum yaa benm kızım da püre ve çorba yememeye başladı. Birkaç kez elimle meyve parçası ve ekmeği çorbaya batırıp verdim. Bir haftadır sadece ekmekle birseyler yiyor ne yapsam sıvı ve püre almıyor böyle olunca da sağlıklı besleyemiyirmusum gibi geliyor. Ekmekle fos kilo alacak daha 6 ayi bitmedi çaya batırılmış ekmek bagimlisi oldu çocuk
O zaman ver tabi yetmiyorsa. Bizde 3 kilo doğduk ama daha 8 olmadık bileKuzum doyurmuyor iste yeterli olmuyor gece 45 50 dk bir uyanip emiyor en azindan sadece gece biraz tok tutsun beslesin istiyorum kiz kilosuna ebe dedi az almis diye ondan oyle dedim 3.500 kiloydu dogdugunda gunduzleri ek gida veriyorum sureklide emziriyorum ama göğüslerim dolgun degil zaten tek meme emiyor oda artik sismiyor az yani farkindayim
Ağlama değil demi benim ki de akşamları bağırıyor çığlık atıyorkızlar yaa. benim oğluş özellikle akşamları aşırı çığlık atmaya başladı. kucağa alsak susmuyor, oyun oynasak, emzirsem, uyutsam hiçbirinde susmuyor. bikaç gündür böyle. var mı sizde de böyle değişiklikler. kafa kalmadı valla bende.
Valla kahvaltı sıkıntı yaKızlar sizler icin ne buldumm
Kahvaltı Tarifleri (7. Aydan İtibaren)
Bu ay, 6.ayın devamı niteliÄinde olduÄu için (ek gıda döneminin baÅlangıçlarında yani yine) marjinal tatlara kaçmadan baÅka bir deyiÅle yavru ceylanı ürkütmeden :) kahvaltılarımıza devam ediyoruz.annelikzordediler.com
Kız benimki de yaaa tarhana yaptım içmedi annemde patlıcan yemeği vardı suyuna batırdım verdim ölmüş gibi onu yiyorAyy bayıldım çok güzel olmuş. Canım ya şu patikleri de mi annen ördü valla masallah. Onların daha yakın fotosunu atabilir misin? Ben de ördürmeyi deneyeyim
Canım ebelere hep az geliyor kilo. Benm kızım için de çok az almış 600 gram bir tahlil falan yaptırın demişti 5.ayda. Bu ay hatta 400 aldı. Doktorumuz çok güzel bakmışsın annesi sağlıklı sınırlarda kilo almış dedi. Benm kızım 7200. Sadece kilo için mamaya geçme derim. Ama doymuyor vs diyorsan onun için birsey diyemem. Bir de devam sütleri var. Ben mama ve devam sütünün ayrımını bilmiyorum ama istersen onu bir sor doktoruna tok tutuyormuş o sanırım.
Ayyy joucum yaa benm kızım da püre ve çorba yememeye başladı. Birkaç kez elimle meyve parçası ve ekmeği çorbaya batırıp verdim. Bir haftadır sadece ekmekle birseyler yiyor ne yapsam sıvı ve püre almıyor böyle olunca da sağlıklı besleyemiyirmusum gibi geliyor. Ekmekle fos kilo alacak daha 6 ayi bitmedi çaya batırılmış ekmek bagimlisi oldu çocuk
Bebegim kağıtta yazıldığına göre 8aydan once önerilmiyormuşAranızda domates deneyen oldu mu bi o kaldı bende ya. Yumurta beyazı artık veriyorum çok şükür alerjik bir durum olmadı
Kizzzz ekmek iyi de öbürlerinin vitamini daha çok onlar da lazım tarhanayı kaşıkla mümkün değil içmiyor mesela elimle ekmeği batırıp veriyorum o zamanda tarhanadan çok ekmek yiyor. Anası gibi diyetisyen diyetisyen gezecek sonraEkmek candırr yaaa vallahaaa benimkinede versem ekmekle artık guzelce doysa sivıyla olmuyo buiş
Aaaa tabiki hayır önden seni alalım siz kıdemlisinizAranızda domates deneyen oldu mu bi o kaldı bende ya. Yumurta beyazı artık veriyorum çok şükür alerjik bir durum olmadı
Diyorlar ya bebekler tat bilmedikleri için onlara ilk başta tatsız tuzsuz gelmiyor yiyecekler diye. Yok öyle birsey bunlar gayet ağızlarının tadını biliyorlarKız benimki de yaaa tarhana yaptım içmedi annemde patlıcan yemeği vardı suyuna batırdım verdim ölmüş gibi onu yiyor
Kesinlikle öyle işine geleni yiyorDiyorlar ya bebekler tat bilmedikleri için onlara ilk başta tatsız tuzsuz gelmiyor yiyecekler diye. Yok öyle birsey bunlar gayet ağızlarının tadını biliyorlar