- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.981
Bunlarda bitecek kuzum
Şükür öyle böyle 7 aylık oldular kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlarda bitecek kuzum
Ay evett yaa inan cok hareketlendi bugün az daha yatağin biköşesinde düşuyodu ayaklar dışardaŞükür öyle böyle 7 aylık oldular kuzum
Vallahii yaaa buda bitecek allahın izniyleBende ona alışkınım çok nasıl olacak bilmiyorum yakin olsa bı nebze
Gaza gelmemiz gerekAy bacım istikrarlı olmak lazım lakin olamıyorum
Ay evett yaa inan cok hareketlendi bugün az daha yatağin biköşesinde düşuyodu ayaklar dışarda
Evett evett aynı o durumdayımm telefonu bile elimden alıyor bırakmiyo artıkk bide ustüme atlıyo bian cok fena birşey oldu yatağa koyuyorum çok donüyo başında durmasam hepten düşecek habrri yok emeklemeye çalışıyo herşey eline almak istiyo ne gördüyse masada oturuyoruz yemeğee masadakilere saldıracak atacak yere kıracak herşeye acayip macera yaşadım.bugünAy Allah korusun kuzum
Güneşide durduramıyorum kayıyor kucamdan atlıyor herseye
Vallahii yaaa buda bitecek allahın izniyle
yanı olacak olan olsun bitsin diyo çocuklar isteHahah yeni modeller pek fena bide sweetgirlcandy ile benimki sabırsız model
Yaa dinlemiyor ki kuzum bn mutfaktayjen fln alıp geliyo walla. O da öyle memnun ki halinden haberi yok tehlikedenAycok fenalar
Ablalar dolaştırıyo gorumcemin kizida öyle kardeşini gezdirio bizimki düşürecek gb olduğu için ben bırakmıyorum:)
E kız bacaklar terler gider üst kalır yine tombiş nasıl olacak o iş. Her yerini mi terletiyor yanı bu taytSU gibi oluyosun 1 saatte vücudun inceliyo terledikçe nasıl terleyene kadar spor yaparız buda evde iş yap anında ter akarsın
Walla bizdensin bacım her akşam çay içeriz yanında da bisküvi çikolata cart curt ne varsa evde olmayınca da bn illa puding fln bişe ler yapıom. Sade çay gitmiyo ki yaAy bende öle abur cubur asla yemedim tek yediğim nadiren tadalleydi:) simdi cayi Sade icmiyoz her aksam bi zula :) koca almasa bende aramam da olunca yiyorum işte Jou
Bana 7. Ayında görüşürüz ek gıdada neler eklenecek vs. Konuşuruz dedi ama ben sırf gıda bilgisi verecek diye gitmeyi düşünmüyorum açıkçası. Zaten ortalık hastalık kaynıyor, 9. Aya kadar aşı yokmuş 9. Ayda giderim muhtemelen.Kızlar bn bu ay rutin kontrole götürmeyi düşünmüyorum ek gida zaten gitmiyo ittire kattıra bişe ler yapıom dr a gitsem de bişe değişmeyecek en azından su an hastane ortamına sokmiyum diom. Kilo boy kendim ölçerim artık evde
Sizler götürecekmisiniz yanı bişe olmasa bile kontrol amaçlı görsün diye
Ben izletmiyorum yaa ne kadar uzak tutabilirsem o kadar iyiYorumlara baktım da izleten de çok ben günde 15 20 dk izletiyorum açıkçası
Nerene değiyorsa ora terliyor bacak basen karınE kız bacaklar terler gider üst kalır yine tombiş nasıl olacak o iş. Her yerini mi terletiyor yanı bu tayt
Bize doktorumuz zaten gelmeyin dedi geçen ay. 9.ayda görüşelim dediKızlar bn bu ay rutin kontrole götürmeyi düşünmüyorum ek gida zaten gitmiyo ittire kattıra bişe ler yapıom dr a gitsem de bişe değişmeyecek en azından su an hastane ortamına sokmiyum diom. Kilo boy kendim ölçerim artık evde
Sizler götürecekmisiniz yanı bişe olmasa bile kontrol amaçlı görsün diye
Evett evett aynı o durumdayımm telefonu bile elimden alıyor bırakmiyo artıkk bide ustüme atlıyo bian cok fena birşey oldu yatağa koyuyorum çok donüyo başında durmasam hepten düşecek habrri yok emeklemeye çalışıyo herşey eline almak istiyo ne gördüyse masada oturuyoruz yemeğee masadakilere saldıracak atacak yere kıracak herşeye acayip macera yaşadım.bugün
Gaza gelmemiz gerek