- 25 Ağustos 2019
- 60.457
- 110.743
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.641
Açım açYaparız gelin sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açım açYaparız gelin sizde
Walla alan olacaksa sıkıştır hemen kuzum ya severim bn öyle hazır atmayı . Kışın veya acil zamanlarda ele geliyo alıp yapıveriyorsun hele çalıştığımız icin bi de pratik oluyo. Nohut fln yapacağımda çok haşlarım bn paket paket böler koyarım mesela .Oo çok.iyi.kuzu
Yavrum on balkon inanilmaz.tozlu oraya dolap.yapsam kirden bakılmaz.bide çok ters mutfağa çok zor.olur mutfakta peteği kaldırıp duvar tarafına dolap yaptırmayı.planliyorum mikrodalga diğer mak tek yerde toplansın istiyorum belki oraya bi difiriz sıkıştırırim heheheh
E bebekte yurutece binmisti en yuksek kademesi boyle ayaklar uzun kaliyor aldigimiz daha yuksek ama sanirim bu sıpa pek binemicek buna
Bende açım kiz memede daldı simdi ayağıma alcam uyursa bisiler yiyip süt sagip humana içmem lazımAçım aç
ooo tamamdır ablam ya ne demek, ver elini öpem .Bende hiç anlamazdım yemek olayından hep.kurs okul iş hayatı.derken bide önde ablam.vardi pek işim.olmadi
Evlenince öğrendim aynen corba.bilr yapamazdım.
86 li kuzucum saygıda kusur etmezsen sevinirim hehehheeh
Ayy bnm de humanam bitti bugün ya sabah kahvaltıda onu yapıveriyordum iyi oluyordu .Bende açım kiz memede daldı simdi ayağıma alcam uyursa bisiler yiyip süt sagip humana içmem lazım
Kiz öğün corba veriyorsun ya ne kadar emiyor seni
HEmenn şirınga yapp ben az once yaptım simdiAy bitsin gitsin pis balgam ya oğlumda da gitmiyor mübarek balgam sökücü şurup da içemiyor
Kızında burnu tıkalı gb bakalım hayirlisi
Istediği zaman veriyorumm genelde uyanınca veriyorum sebzeyiBende açım kiz memede daldı simdi ayağıma alcam uyursa bisiler yiyip süt sagip humana içmem lazım
Kiz öğün corba veriyorsun ya ne kadar emiyor seni
Walla alan olacaksa sıkıştır hemen kuzum ya severim bn öyle hazır atmayı . Kışın veya acil zamanlarda ele geliyo alıp yapıveriyorsun hele çalıştığımız icin bi de pratik oluyo. Nohut fln yapacağımda çok haşlarım bn paket paket böler koyarım mesela .
Aaa bak hiç denemedim kuzum. Denemek lazım aklımda olsun. Ben hep rengi değişir sarmadan koyarsam diye düşünüyordumYok canım çiğ değil normal haşlıyorum ama biraz sert bırakıyorum çünkü dolapta yumuşuyır kendi zamanla. Haşlayıp soğuduktan sonra kaldırıyorm dediğim gibi sararken daha kolay oluyor. Hatta aldığımız lahana sert çıkarsa da aynısınu yapıyoruz
HEmenn şirınga yapp ben az once yaptım simdi
Heee diyorum neddiiyy bu yok baby tarhanası yok baby irmiği oğlummm bitmiiy bunlarr hepten battık yavvvAy Jou organik olarak aldıkları bi yer varmi migrosdan alan varmi gibi gibi
Ben öğlene yetişemiyorum yaIstediği zaman veriyorumm genelde uyanınca veriyorum sebzeyi
Olsunn enazından yediriyosunn kuzum benimmBen öğlene yetişemiyorum ya
Durmuyor mizmiz oluyor öğlen uykusundan sonra yapıyorum onuda yedirmem 4 u buluyor
Ha yok 6 ci ayın aşısı kızz ondannsonra zaten 9ayın aşısı oluyo daha opa vuurlmadı yokmuş bekliyoruz haber9 ay asisimi?
Heeee ağzu kokacak pırasaa taze soğanıda duydumm bide6 Aydan sonra verilebilir diye biliyorum canim ben disi icin elinede veriyorum kemiriyor acisini aliyor ama yalniz birakmiyorum tabi gozetimli
Hehehehheooo tamamdır ablam ya ne demek, ver elini öpem .
80-90li çocuklar olmak çok güzel bişe ya çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum .
Ablalar ahhh demekki bnm büyük kız da öyle olacak. Gerçi pek yapmıyo sindi ama
Ooo sen ballısın ya kv yanında ohh yemekler fln. Çok iyi ya .Kuzu benim evlendikten sonrada yemek olayım olmadı.kayinvalidem sagolsjn yapıp getiriyordu sonra onlar memlekete gidince alıştım.mecbur dediğin gb nohotu fln şişede bekletiyordm sjmdi haşlayıp koyuyorum.oglands seviyor
Düdüklü kullanamadım.bir süre geçen ilk defa yaptım
Kuzu ise ne zaman baslican kim bakacak.bebeye
Rahatlar enazından kuzum vallahi bu kış bizi mahvedecekKocaya diyim aksam alsın,
hadi bakalım ayy hayal gibi geliyo.Hehehehhe
Evet bizden sonrasının tadı pek yok
İlerde yapar kuzum küçükde teyzesi gb olur hehehehe