- 2 Ağustos 2013
- 34.159
- 101.701
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.621
Hepimiz toplaşıp Adanaya gidelimZamanım olsa kargoluycam kurbik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz toplaşıp Adanaya gidelimZamanım olsa kargoluycam kurbik
Kizlar prasa da koyabilirsiniz bu tarife çok faydali ve lezzette veriyor sogan gibiKalkıp bende yapam brokoli havuç patates şifa olsun almişime
Evet ya alerji sinir bozuyor 9. Aya kadar yumurta alerjimiz gecmezse ebe asinin birini vuramayiz dediEvet yaa
Pırasa zamanımıki bilmiyordum haKizlar prasa da koyabilirsiniz bu tarife çok faydali ve lezzette veriyor sogan gibi
Ben prasa brokoli balkabagi havuç patates azcık ilik suyuyla yapiyorum bayılıyor
Ama biz vuruldukk aşıya bizimkindede varEvet ya alerji sinir bozuyor 9. Aya kadar yumurta alerjimiz gecmezse ebe asinin birini vuramayiz dedi
Kasaptan alınırr nerden alıniyo hoş buda ayrı yer varsa bir yaşıma daha girdim demektirKızlar bebişlere tavuk kemik suyu kıyma verenler nerden alıyorsunuz
Banada çaya gelinHepimiz toplaşıp Adanaya gidelim
Kızlar nebulizatör içine ne koymalıyım doktora yazdım ama kontrol istiyor parasız yazmıyor şuan gidemiyorum da bebeğim hasta
Su koysam işe yarar mı zararsız ne koyabilirim tecrübeli anneler fikir verebilir mi?
Öksürüyor burnu akıyor
Kullanamadım 3 gün oldu içine ne koyacağım bilemedim uzakta gelin olmak zor ya hele teksen... Canım annem
Insan cay yanına birşeyde ederrBanada çaya gelin
6 Aydan sonra verilebilir diye biliyorum canim ben disi icin elinede veriyorum kemiriyor acisini aliyor ama yalniz birakmiyorum tabi gozetimliPırasa zamanımıki bilmiyordum ha
9 ay asisimi?Ama biz vuruldukk aşıya bizimkindede var
Ay Jou organik olarak aldıkları bi yer varmi migrosdan alan varmi gibi gibiKasaptan alınırr nerden alıniyo hoş buda ayrı yer varsa bir yaşıma daha girdim demektir
Evet hemde cok etkiliyor kuzum zaten petegin bazı yerleri doguk oluyordu temizlenmeden önce simdi heryeri ısınıyor icindeki pis su tıkıyor kanallari heralde
3 4 güne yapıyorsa korkma canimKizlar ya bizim kaka problemi vardi ya 3 4 güne bir yapiyordu anne sutu alirken ek gidaya baslayincada degismedi rutinimiz mi boyle yoksa bagirsak tembelligimi var cozemedim korkuyorum da hastanelere gitmeye
Allah Allah
AMann napsınn kuzuş balgamı var hala bugun gidicez dr a ama iyi yanii grip falan değil balgamı soktüremedik bitürlü
6 Aydan sonra verilebilir diye biliyorum canim ben disi icin elinede veriyorum kemiriyor acisini aliyor ama yalniz birakmiyorum tabi gozetimli
Kizlar prasa da koyabilirsiniz bu tarife çok faydali ve lezzette veriyor sogan gibi
Ben prasa brokoli balkabagi havuç patates azcık ilik suyuyla yapiyorum bayılıyor
Yaparız gelin sizdeInsan cay yanına birşeyde ederr