- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.121
Varsa yapabileceğiniz akşama sıpaların menü olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sorma sormaaa hayır dısarıda da degilim he eve gidiyorum standartNe alaka doktorlar bile öneriyor açık havaya çıkarın her gün diye
Tamamdır bende öğle yapayım işten gelince emzireyim çıkmadan tadımı veririm iyi olur sanırım ne aç ne tok. Heee kuru nane bizlerdeki gibi yağda çevirip mi veriyoruzBen öğlen verdim. Geçe bırakmamak lazım olur da alerjik bi durum olursa diye. Nane kuru nane çorbaya kattım aman yapacak bir şey yoktu taşınma arefesi aklıma o geldi onu denemiş oldum
Şu OG marka varya onun bir seti var tarhana irmik tam yulaf tam pirinç onlar kullanılabiliyor sanırım dimi..Tam pirinç unu öneriliyor daha çok pirinç ununa göre alırken ona dikkat edebilirsin. Pirinç irmik falan bunlarda 3 gün kuralı yapılmıyor alerjik bi durumu varsa bile 3 günde belli olmuyormuş. Tadımlar bitip çorbalara başlayınca irmikle patatesi yapıyorsun al sana püre mesela
Güle güle git kuzum deşarj ol Kız uçakla mı gidiyorsun bebekle nasıl bir deneyim merak ediyorumGünaydın güzel annneler ben bugün adanaya uçar. Bir süre çok takılamayabilirim dikkat edin kendinize. Öpüyorum. YunSev döndüğümde artık çocummm uyuyor bende bol bol uyuyorum hep de lütfen
Doktorun biri şey demişti bebekleri dışarısı değil akrabalar hasta eder diye.. İyi giydirdikten sonra banyoda yapmamışsa hiçbir şey olmaz. Çok biliyorsa kendin bak diyeceksinAy kızlar esim bu sabah gezdirdin cocugu hasta ettin demez mi cinnet gecirdim rsmen. Dedim hastanedeki tüm bebekler de gezmeden hasta oldu dimi. Bu erkekler niye böyle. Kapatılsın
YArın canom
Güle güle git kuzum deşarj ol Kız uçakla mı gidiyorsun bebekle nasıl bir deneyim merak ediyorum
Inşaallah bitanemm bakalım yarın daha iyi olursa fikir değişir belkiGüzel haberler getir kuzum
Ahahah bacım seninki daha başka bir deneyim olur uçakta yükseklik farkı olduğundan kulak tıkanıyor ya hadi biz esneme vs atlatıyoruz ama bebeklerde nasıl oluyor. Birde bebek o basınç farkını nasıl karşılıyor?Ben oğlumla çok hevws ettim gidemedim simdi iki çocukla giderim artık heheh
İnşallahh iyileşir kuzum ya hastanelerde ayrı dert, ben nerdeyse muayene odasına sokmayacaktım. İnsanlarda dikkat etmiyorlar. Mecbur götürüyoruz.Inşaallah bitanemm bakalım yarın daha iyi olursa fikir değişir belki
Inşaallah bitanemm bakalım yarın daha iyi olursa fikir değişir belki
Ahahah bacım seninki daha başka bir deneyim olur uçakta yükseklik farkı olduğundan kulak tıkanıyor ya hadi biz esneme vs atlatıyoruz ama bebeklerde nasıl oluyor. Birde bebek o basınç farkını nasıl karşılıyor?
En güzelini etmissin eşim diyo gidelim neolur neolmazIns iyi olurda gitmek zorunda kalmazsın bende çok halsizdim duş aldım kendime geldim
Evet maaleseff en çare hep hastane oluyo salgın olursa olsun yaniiİnşallahh iyileşir kuzum ya hastanelerde ayrı dert, ben nerdeyse muayene odasına sokmayacaktım. İnsanlarda dikkat etmiyorlar. Mecbur götürüyoruz.
Yerse yerse bunu en büyüğümüz Belis yerVarsa yapabileceğiniz akşama sıpaların menü olsun Eki Görüntüle 3182114
Aman he de geçAyy sorma sormaaa hayır dısarıda da degilim he eve gidiyorum standart
Valla ben yoğurt çorbasına attım direkt atmıştımTamamdır bende öğle yapayım işten gelince emzireyim çıkmadan tadımı veririm iyi olur sanırım ne aç ne tok. Heee kuru nane bizlerdeki gibi yağda çevirip mi veriyoruz
Evet evet ben ordan ve makarna lütfenden aldım hepŞu OG marka varya onun bir seti var tarhana irmik tam yulaf tam pirinç onlar kullanılabiliyor sanırım dimi..