2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Kızlar hastane cantasi için biberon emzik steril edicem ama erken mi? Suda kaynaticam işte ama kaynattiktan sonra bi sudan geçirmek gerek mi yine? Bide philips avent emzikleri kaynatabiliyo muyuz?
Ben kaynattım sonra sudan geçirdim koydum. Philips Avent Soothie var kaynattım. Muhtemelen hepsi kaynatılır emziklerin
 
sweetgirlcandy sweetgirlcandy bende emzirme sütyeni diyecektim.lohusam.com da 50 tl ye düşmüş sutyenler.Imerin kaplı olanından memnunum ben ondan alacaktım her yerde 100 tl orda 50 tl...Baska markalar da var düşünen varsa.
 
Kızlar hastane cantasi için biberon emzik steril edicem ama erken mi? Suda kaynaticam işte ama kaynattiktan sonra bi sudan geçirmek gerek mi yine? Bide philips avent emzikleri kaynatabiliyo muyuz?
Emziğin üzerindeki kutuda yazması lazım kaynatmaya uygun olup olmadığı.
 
Amaaann eskiden millett emzirme sütyenmi alırdıı sankiii benim sütyenim eskimişti hadi dedim hamileyken dedim emzirme sütyenli alayimde garanti olsun dedimm ben evde bile sütyen takmayan biriyken emzirme sütyeni bile taakacağımı düsünmüyorum anca birileri gelince gidince oda nadir gelen olur zaten 🤗 o senin rahatlığına baglı kuzuş acelesi bile yok😘
Emzirme sütyeni lazım oluyor kuzu.Ben de evde kullanmıyorum ama emzirme döneminde takıyordum.Gögüsler ağırlaştığı için hassasiyet oluyor bir de ağrıyı önlüyor.Süt akıyor mesela kıyafetin batıyor takmazsan.
 
Sıkıntı görürsen su ile ıslatıp kullanırsın canım.

Ohhh afiyet olsun.Elma iyidir kız sağlıklı kilo yapmaz en azından:) Benimkiler boş kalori😣
Maşallah maşallah.Biraz daha beklesin minnoş kızlar inşallah sıkıntısız çıkatsınız hastaneden hep birlikte 🤗
1 hafta sürüyor ağrısı kuzum ağrı kesici alıyormusun?Ay sağlığı yerinde olsun da varsın bir tek kilo sıkıntısı olsun şu an bitanem.Hiç mi giremiyosun yanına bebişin?Özel hast. annenin bebeğin yanına günlük yarım saat girmesine müsaade ediyorlardı önceden.
Elmadan zarar gelmez evet kuzum ama şekerim sınırda çıkmıştı dikkat ediyordum ne bileyim dr da kaşığı kilo konusunda fln çok istemiyo aylık max 2 diyo
 
Bu arada kızlar lcw dan aldığım kuplu emzirme atletini annemde alelacele giymiş beğenmemiştim dar diye🙈 bide evde denedim gayet iyi oldu sanki farklı malzeme gibi 😂😂😂 göbekle bile idare eder oldu doğumdan sonra göbek inince daha iyi olur zannımca 😂
Olur kuzum yazın da atlet giyiyormuşsun.Doğum sonrası kullanırsın.
 
Evet ama sanki hep geç gelecekmiş gibi bi his var bende ondan galiba erkek bebekler geç gelir diyorlar bilmem doğru mu :KK64:
Yok canım öyle bişey Bi tanıdığımız benden sadece bir haftalık büyüktü bebeği normal doğumla geçen hafta bebeğini kucağına aldı erkek bebek 😁oyle bişey yok arkadaşımda oğlunu 36 da normal doğurdu
 
Olsun olsun güzel haberlerle çıkınca o yorgunluk gözüne gozukmemistir bile😘🥰
Zamanında sağlıkla güzellikle gelsinler bebisler 🥰
Öyle valla kesin doğurcam diyerek gittiğim için aksi olunca çok sevindim 🤗
Şu bayramı bir geçirelim inşallah risk baya azalıyor artık:KK66:
Günaydınnnn güzel anneler 🤍🌼🌼
Günaydın taze anne 😘
Prensesimiz nasıl annesi 🌸
 
X