Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 ekim ayı aşılama olacaklarlar
- Konu Sahibi Queenbee0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ağustos 2022
- 769
- 581
- 23
- 24
İnşallahBende dün yani 10 Ekim’de aşılamamı oldum ilk defa oldum dünden beri dinleniyorum.inşaALLAh emeklerimiz boşa çıkmaz
- 30 Ağustos 2022
- 769
- 581
- 23
- 24
Bendede aşılamamin ertesi günü cok minik bir leke vardı ama ondan sonra doktora hiç gitmediğim icin sormadımKızlar selam. 6 ekimde iğneli aşılama oldum. pazarı pazartesiye bağlayan gece biraz lekelenmem olmuş. çamaşırıma çıkmış. bu lekelenmeyi başka yaşayan var mı? varsa, doktora sordunuz mu? normal miymiş? Bugün bir şey yok.
- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
C.tesi yazmışsın tekrar bugün test yapacaktın umarım olumlu olmuştur.Malesef negatif
- 30 Ağustos 2022
- 769
- 581
- 23
- 24
Bana da çatal da yaptılar, ama sen böyle sürekli düşünürsen olmiycakmi diye stres yaparsan olma şansını yarı yarıya düşürmüş oluyorsunKizlar bende cumartesi günü aşılama olucam tutmamasindan çok korkuyorum birde size bişey sorucam asilama yaparken çatala mi çıktınız yatarken mi yaptılar bana çatalda yapicaklarini söylediler
Stres yapma canım stres çok etkiliyor benimde ikinci aşılamamKizlar merhaba bende asilama tedacisine basladim adetin 3. Gunu letuya basladim pazartesi kontrole gidecegim bu ilk asilama deneyimim simdiden strese basladim bile
Ne zaman olucaksin canim asilamayiStres yapma canım stres çok etkiliyor benimde ikinci aşılamam
Yaa insallah hayirli haberlerini alirsin canim bizede haber verBen oldum canım bugün 14. Günüm
- 29 Kasım 2021
- 109
- 25
- 18
- 36
- 25 Haziran 2022
- 273
- 299
- 33
Testi ne zaman yapcan canim? Yarin sabah ilk idrarla yapsana biBen oldum canım bugün 14. Günüm
- 20 Mayıs 2021
- 80
- 15
- 8
- 33
İnşallah canımYaa insallah hayirli haberlerini alirsin canim bizede haber ver
Hakkında hayırlısı olsun kuzumMerhabalar herkese bende 2 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri istiyoruz ve inşallah bu ay ilk aşılamamı olacağım şuan iğnelere başlamamın üçüncü günü bende çok heycanlıyım
Valla 15 Ekim'de kan vereceğimTesti ne zaman yapcan canim? Yarin sabah ilk idrarla yapsana bi
- 20 Mayıs 2021
- 80
- 15
- 8
- 33
- 20 Mayıs 2021
- 80
- 15
- 8
- 33
Çok az kalmış inşallah en hayırlı sonucu alırsınValla 15 Ekim'de kan vereceğim