- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.181
Canım benim ya çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler artar 2 gun sonra tekrarlamam gerekiyor Çok garip bi duygu inanamıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerin emeklerini boşa çıkartmasınAaaayyyy çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için. Ben de daha önce hiç gebe kalmadım o yüzden kıyas yapacağım başka dçngüm olmadı :) kimyasalınıza üzüldüm. Allah gönlünüze göre versin inşallah kucağınıza ve nasibinize sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip olsun inşBen hayatımda ilk defa hamile kaldım kimyasal oldu ama oldu sonuçta ve hiç belirtim olmadı vücudumu iyi tanıyan biriyim ama anlayamadımlütfen moraliniizi bozmayın miniğinize güvenin
O kadar haklısınız ki. Yaşadığımın aynısını arkadaşım yaşasa olumsuz düşünüp olumsuzu mu çağırmak istiyorsun derdim. Ama insan yaşayınca bambaşka oluyormuş. Nasipte öte yol yok. Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnş9. Gün anlik bir şekilde adetim sokulecek gibi hissettim belli belirsiz birşey ama onceki negatiflerde de olmustu zaten ben cok okudum doktorlarin videolarini izledim belirti diye adlandırdığımız hersey ilaclarin yan etkisi aslinda umutsuz olmaniz icin bir sebep yok su an
Belirti yasayip negatif almamiz ne kadar normalse birsey hissetmeden pozitif sonuc almakta normal
Garip ama çok güzelCanım benim ya çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler artar 2 gun sonra tekrarlamam gerekiyor Çok garip bi duygu inanamıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerin emeklerini boşa çıkartmasın
Canım çok güzel sonuç. Sağlıkla kat kat artsın inşallahKızlarr 8. Gün beta hcg 168 çıktı iyi mi sonuç sizce çok heyecanlıyım normalde doktorum yarına test yaptir demişti ama ben dayanamadım bugun sağlık ocağında yaptırdım
Amiiinn inşallahCanım çok güzel sonuç. Sağlıkla kat kat artsın inşallah2 embriyo mu transfer olmuştunuz ?
Umarım başarılı oluruzBende onu düşüncem bu sefer en azından kimyasalın önüne geçmeye çalışırız.
Bu ay bir ovulasyon testine şans vericemben akıllanmam shsh Allah nasıl umut verdiyse içime dur be kadın diyorum ama yok olmuyor
Gözünüz aydın, çok güzel bir sonuçKızlarr 8. Gün beta hcg 168 çıktı iyi mi sonuç sizce çok heyecanlıyım normalde doktorum yarına test yaptir demişti ama ben dayanamadım bugun sağlık ocağında yaptırdım
Çok teşekkür ederim Amin inşallah güzel artış olur hala inanamiyorum sanki başkasının sonucuna baktımGözünüz aydın, çok güzel bir sonuç
Katlanarak devam etsin inşallah
Oldu ama 2014 te 25 haftalık zor günler geçirdim biri yUcuzler oldumu cnm
AminAllahim rahmet eylesin meleklerine diğer yavrunada saglik versin canm
YaaaaÇok teşekkür ederim Amin inşallah güzel artış olur hala inanamiyorum sanki başkasının sonucuna baktım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimkide artarak çoğalsın sağlıkla gelsinYaaaa
Siz inanamasanız da minik kendini çok yakında hatırlatmaya başlayacak. En geç o zaman inanacaksınız
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
AminRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimkide artarak çoğalsın sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun demek istedim26 yas 3 gun embiryon batili anlamadim
Tutmadı zaten negatifUmarım güzel sonuçlar alırsınızHiç bir belirti tuttuğuna veya tutmadığına işaret değildir. Hepsi ilaçlardan dolayı
Merhaba tüp bebekte transferi anestezi altında mı yapıyorlar merak ediyorum bilginiz var mıKimse yok mu kızlarrrrrrrrr
Canımm gözün aydınRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimkide artarak çoğalsın sağlıkla gelsin
Anestezi olmadan yapılıyor.Merhaba tüp bebekte transferi anestezi altında mı yapıyorlar merak ediyorum bilginiz var mı
Ayyy teşekkür ederim inşallah Rabbim sağlıkla nasip ederCanımm gözün aydınmaşallah değerin çok güzel inşallah ikiside tutmuştur
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuKızlarr 8. Gün beta hcg 168 çıktı iyi mi sonuç sizce çok heyecanlıyım normalde doktorum yarına test yaptir demişti ama ben dayanamadım bugun sağlık ocağında yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?