2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Son düzenleme:
Aynen oyle canim inşallah sımsıkı tutunmustur bebeğin sana

Aynen öyle canım insan boyle farkli bisey olsunda tuttugundan emin oluyum istiyo ama iste maalesef kan testini görmeden emin olamiyoruz

Hiç olur mu öyle şey Allah razı olsun yazmissin . Bende çorabı hiç cikarmiyorum ayağıma sıcaklık koyunca çok rahatladim hatta gece de koyacağım parol iceyim bari ağrım olduğu zaman hiç acı çekmeye gerek yok.. inşallah tez zamanda adet olurum da gider bu sıkıntı ağzına sağlık çok teşekkür ederim

Bana 10 tane oksapar vermislerdi 8 tanede dostinex yuttum 3 cetrodite vurdum oksapar bitince adet olcaksin demislerdi bana oylede oldu 10. Gunde

Bana opu sonrası parol yazmışte ve demişti ki ağrım yok deme gğnde 3 kere iç. Ama gerçekten ben hiç bir şey yaşadım. Hiç olmamış gibi diyeyim maşallah bi gece kalkıp istifra ettim onda da narkozu attım sanki. Ben 2-3 gün içtim 3 öğün dedim yok yaa boşuna neden içeyim iyiym işk günden beri içmeyeyim. Bir ağrı girdi sızım sızım meğer ağrayacakmış heralde. Bidee bana gece 12-12:30 ve 1 de içmelik 3 antibiyotik verdi. Yarım saat arayla almıştım. Size hiç ilaç vermediler mii

Bugun yaptim 10. Gun kan testi bana da soruyorlardi birsey hissetmiyor musun diye ama tık yoktu hatta hep forumlari okuyordum negatifim nasilsa deyip yazmiyordum bile
Oluyormuş demek ki böyle de Adet belirtilerinizi de yaşadınız mı? Yani döngünüze göre günü ve biçimini de yaşadınız mı? Çok soru sordum hakkınızı helal edin çünkü sizinle aynıyım aşırı umutsuzum olmadı birşey (ayırıcı) hissetmiyorum diye

Bende onu düşüncem bu sefer en azından kimyasalın önüne geçmeye çalışırız.
Bu ay bir ovulasyon testine şans vericem ben akıllanmam shsh Allah nasıl umut verdiyse içime dur be kadın diyorum ama yok olmuyor

Ben hayatımda ilk defa hamile kaldım kimyasal oldu ama oldu sonuçta ve hiç belirtim olmadı vücudumu iyi tanıyan biriyim ama anlayamadım lütfen moraliniizi bozmayın miniğinize güvenin

Verdiler monodoks verdi 1 haftalık birde parol verdi şimdi transfer olmayacak önümüzdeki aya kaldı

9. Gün anlik bir şekilde adetim sokulecek gibi hissettim belli belirsiz birşey ama onceki negatiflerde de olmustu zaten ben cok okudum doktorlarin videolarini izledim belirti diye adlandırdığımız hersey ilaclarin yan etkisi aslinda umutsuz olmaniz icin bir sebep yok su an
Belirti yasayip negatif almamiz ne kadar normalse birsey hissetmeden pozitif sonuc almakta normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…