- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.161
Evet canım ben baktırdımSağlık ocağında bakılabilir mi
Kötüyü çağırma dur stres yapma ve dinlen. İyi sonuçlar alacaksınBenim bugun 9.gunumdu hafif lekelenmem oldu dr hemen betahcg istedi ve progesteron.. 19.5 cikti hcgumarim devam eder ... cumartesi ve pazartesi tekrar hcg ve pro bakilacak... hayırlısı
Kızlar ya ben daha yumurta toplanmadan öncedeki evredeyim fakat artım göbekten yapılan iğneler çok canımı acıtıyor bilmiyorum neden
Kaçıncı gün batırdınEvet canım ben baktırdım
Kötüyü çağırma dur stres yapma ve dinlen. İyi sonuçlar alacaksın
Himm 19 u görünce corumlusum sandımBalikesirliyim ben
Aynen oyle canim inşallah sımsıkı tutunmustur bebeğin sanaCanim ilk seferdede bu sekilde erken gebelik testinde negatifi gordum cok uzuldum agladim ama son gune hazirlikli gittim negatife kan testinde son gun ogrensem daha cok uzulurdum galiba herkesin yapisi ruh hali farkli tabiki insallah bu sefer pozitifi gorurum baska embriyom yok dondurulmus cunku tekrar en bastan baslamak maddi olarakta zor suan
Aynen öyle canım insan boyle farkli bisey olsunda tuttugundan emin oluyum istiyo ama iste maalesef kan testini görmeden emin olamiyoruzAyy çook çokkk aminnoh mis gibi, iyi yapmışsın çoğu gebe kadının zaten belirtisi olmuyor bile biz uzun süreden beri her şeyimizi dinlediğimiz için ufak bi değişim arıyoruz en azından halbuki gerek yok da işte insanın da kendini durdurması zor anlıyorum
Transfer sonrası bitki çayı önermiyolar diye biliyorum özellikle rezene hibiskus adacayı bunlar rahmi kasıyormuşHadi ya bende adaçayı içtim bugün. Birşey olur mu acaba?
Hiç olur mu öyle şey Allah razı olsun yazmissin .Rahim kismim kaziniyormus gibi hissederdim ben kuzum antibiyotik ve parol vermisti doktor gercekten almayinca yanj saatini gecirince fark ediyordu ilk 10 gun cok zorlandim ne kadar ayakta donebilsemde transfer de hiç gerek yokmus birinin gelip bakmasina mesela transfer e cagiracafima annemi opuya cagirsaymisim çöküşü yasamaya basladigin nokta orasi oluyo cunku sicak su torbasi baldirlarina ayak altlarina cok karin kismina onermiyorum belime koyardim rahatlattigini dusunuyorum ve bol su icmen lazim kendini sisirip kabiz yapacak şeyler den uzak dur kesinlikle en buyuk sorun o olur cisini yapınca bile sizi dusuyordu bir anda icinden bisey dusuyor gibio yuzden asla cisini bekletme olur mu bekletince sisiyo karnin daha cok sancin oluyo ay aklima geleni yazdim uzun oldu af buyur
Bana 10 tane oksapar vermislerdi 8 tanede dostinex yuttum 3 cetrodite vurdum oksapar bitince adet olcaksin demislerdi bana oylede oldu 10. GundeHiç olur mu öyle şey Allah razı olsun yazmissin .Bende çorabı hiç cikarmiyorum ayağıma sıcaklık koyunca çok rahatladim hatta gece de koyacağım parol iceyim bari ağrım olduğu zaman hiç acı çekmeye gerek yok.. inşallah tez zamanda adet olurum da gider bu sıkıntı ağzına sağlık çok teşekkür ederim
Bana opu sonrası parol yazmışte ve demişti ki ağrım yok deme gğnde 3 kere iç. Ama gerçekten ben hiç bir şey yaşadım. Hiç olmamış gibi diyeyim maşallahHiç olur mu öyle şey Allah razı olsun yazmissin .Bende çorabı hiç cikarmiyorum ayağıma sıcaklık koyunca çok rahatladim hatta gece de koyacağım parol iceyim bari ağrım olduğu zaman hiç acı çekmeye gerek yok.. inşallah tez zamanda adet olurum da gider bu sıkıntı ağzına sağlık çok teşekkür ederim
Oluyormuş demek ki böyle deBugun yaptim 10. Gun kan testi bana da soruyorlardi birsey hissetmiyor musun diye ama tık yoktu hatta hep forumlari okuyordum negatifim nasilsa deyip yazmiyordum bile
Bende onu düşüncem bu sefer en azından kimyasalın önüne geçmeye çalışırız.Ah keşke. Ama önümüze bakmaktan başka çaremiz yok. Bir dahaki sefere her şey çok güzel olur inşallah
Çarşamba günü doktorumdan detaylı geri dönüş alacağım bundan sonraki adımlar konusunda. Yani hemen üçüncü transfer olmayacak gibi görünüyor, yoksa hemen bu reglde çağırırdı. Genetik konusunu da o zaman görüşeceğim.
8-10. Günlerde canımKaçıncı gün batırdın
Ben hayatımda ilk defa hamile kaldım kimyasal oldu ama oldu sonuçta ve hiç belirtim olmadı vücudumu iyi tanıyan biriyim ama anlayamadımOluyormuş demek ki böyle deAdet belirtilerinizi de yaşadınız mı? Yani döngünüze göre günü ve biçimini de yaşadınız mı? Çok soru sordum hakkınızı helal edin çünkü sizinle aynıyım aşırı umutsuzum olmadı birşey (ayırıcı) hissetmiyorum diye
İnşallah o kadar uzun sürmez. Bana sadece monodoks verdiler başka hiç bir şey vermediler. Neden acaba?Bana 10 tane oksapar vermislerdi 8 tanede dostinex yuttum 3 cetrodite vurdum oksapar bitince adet olcaksin demislerdi bana oylede oldu 10. Gunde
Himm o zaman sadece ılık su içeyim çok teşekkür ederimTransfer sonrası bitki çayı önermiyolar diye biliyorum özellikle rezene hibiskus adacayı bunlar rahmi kasıyormuş
Verdiler monodoks verdi 1 haftalık birde parol verdi şimdi transfer olmayacak önümüzdeki aya kaldıBana opu sonrası parol yazmışte ve demişti ki ağrım yok deme gğnde 3 kere iç. Ama gerçekten ben hiç bir şey yaşadım. Hiç olmamış gibi diyeyim maşallahbi gece kalkıp istifra ettim onda da narkozu attım sanki. Ben 2-3 gün içtim 3 öğün dedim yok yaa boşuna neden içeyim iyiym işk günden beri içmeyeyim. Bir ağrı girdi sızım sızım meğer ağrayacakmış heralde. Bidee bana gece 12-12:30 ve 1 de içmelik 3 antibiyotik verdi. Yarım saat arayla almıştım. Size hiç ilaç vermediler mii
9. Gün anlik bir şekilde adetim sokulecek gibi hissettim belli belirsiz birşey ama onceki negatiflerde de olmustu zaten ben cok okudum doktorlarin videolarini izledim belirti diye adlandırdığımız hersey ilaclarin yan etkisi aslinda umutsuz olmaniz icin bir sebep yok su anOluyormuş demek ki böyle deAdet belirtilerinizi de yaşadınız mı? Yani döngünüze göre günü ve biçimini de yaşadınız mı? Çok soru sordum hakkınızı helal edin çünkü sizinle aynıyım aşırı umutsuzum olmadı birşey (ayırıcı) hissetmiyorum diye
Aaaayyyy çok sevindim sağlıkla ilerlesinKızlarr 8. Gün beta hcg 168 çıktı iyi mi sonuç sizce çok heyecanlıyım normalde doktorum yarına test yaptir demişti ama ben dayanamadım bugun sağlık ocağında yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?