2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben son transferimden önce oraya gittim muayeneye acaba bi sorun var mı diğer doktorların göremediği bi problemim mi var acaba diye o da hiç birşey bulamadı ama yeniden hsg çektirmemi istedi Temmuz ayında Bülent tıraşa gittim ağıstosta kendi doktoruma transfer oldum şimdi pozitifi gördüm sizde bi deneyin isterseniz belki farklı bi yöntem önerir

26 yaşında ve İlk denemem diye tek embriyo transfer edildi sabah kasıklarımda ağrı vardı dayanamayıp test yaptım bişey çıkmadı senin var mı belirtin falan
Benimde ilk gunler batmalarim kasik agrilarim oldu canim hemsire olmasi normal demisti zaten bugunde belim ağrıdı adet olacakmisim gibi hafif agrilarim vardi şimdi geçti ama henuz erken testte çıkmaz bende yapmadım test falan 8.9.gunlerde yapmayı düşünüyorum daha net olsun diye

Peki sağ sola dönebiliyor musunuz?
Valla ben saga sol yuzustu falan her yere donebiliyom ama yalan yok ilk transfer oldugum gun ve ertesi gun acaip siskinlik vardi o siskinlik yumurta toplamadan beri vardi bende o zaman cok zor donuyodum sağa sola ama bol su iç geçer dedi bi arkadasim gunluk 3 litre su iciyorum geçti şükür o siskinligim ağrım şimdi rahatım

Aynen ilk zamanlar bende de öyle oldu bende çok dönemedim şimdi yavaş yavaş dönüyorum ama siskinlikte zorlanıyorum tabi Su çok içemiyorum zorlasam 1 litre en fazla su hiç içemiyorum

Ben progestan kullanıyorum estrofem kullanıyorum.gunde 1 defa ignem var İmome kullanıyorum ve levotirion kullanıyorum aç karnına ve ecopirin kullanıyorum benim çok ilacım var
Progestan günde 3 adet 2 ağızdan 1 fiitil estrofem günde 4 tane baya baya kullanıyorum bende anlamadım niye bu kadar fazla

Aynen ilk zamanlar bende de öyle oldu bende çok dönemedim şimdi yavaş yavaş dönüyorum ama siskinlikte zorlanıyorum tabi Su çok içemiyorum zorlasam 1 litre en fazla su hiç içemiyorum
Bende hic içemiyodum canım yaninda surekli su bulundur gördükçe birer yudum ic oyle oyle alışıyor insan her gun içeceğin suyu belirle kendine

Prostegan ve estrofem 2 şer tane coraspin Bi tane
Bunlara ekstra iğne mi kullanıyorsunuz siz
İğne değerlere göre değişiyor canım. Bende kullanmıyordum ama dün progesteron düşük çıktı iğne kullanmaya başlıycam bugünden itibaren. Senim değerler iyise ondan vermemiştir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…