- 20 Eylül 2018
- 4.417
- 3.140
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.041
Ayyyy İnsalalh İnsalalhBenim de oyledi tek belirtim bu diyebilirim sonuç gebeyim.insallah seninde pozitiftir
Rabbim bekleyen herkese hayırlı sonuçlar hayırlı evlatlar nasip etsinAyyyy İnsalalh İnsalalhçok merak ediyorum sonucu ve daha var günüme bı 9 gün kadar
Tamam canim normal o zamanGöğüslerimde hassasiyet var ama öyle bariz bir ağrı yok henüz erken olduğu için o kadar belirti aramıyorum 6. Haftadan sonra oluyormuş sanırım belirtiler yani kan testinden sonra yavaş yavaş başlar diye düşünüyorum
Benimki geçen sene oldu ben donrulmuşları transfer oldumSende yumurta toplama işlemi oldu mu peki
Çift embriyosa 8. Gün bajtirabilirsin çıkar inşallah sonuç güzel çıkarAyyyy İnsalalh İnsalalhçok merak ediyorum sonucu ve daha var günüme bı 9 gün kadar
Tek koyuldugu için tek emriyo oluyor sanırımÇift embriyosa 8. Gün bajtirabilirsin çıkar inşallah sonuç güzel çıkar
Biraz önce lavaboya gittim çok az bir şekilde peçeteye geldi sanırım bitiyor inşallah tekrar gelmezTamam canim normal o zamanlekelenmen ne durumda devam ediyo mu hala ?
İnşallah canımBiraz önce lavaboya gittim çok az bir şekilde peçeteye geldi sanırım bitiyor inşallah tekrar gelmez
İnşallah cnmİnşallah canım
İnşallah cnmBiraz önce lavaboya gittim çok az bir şekilde peçeteye geldi sanırım bitiyor inşallah tekrar gelmez
Hareket derken burda okuyorum lekelenme sanc agri falan diyorlar hic biri yok bende 6.gun erken gebelik testim negatif cikti zatenHareket 4 5 ay önceden olmaz şuan orda sadece bi mercimek tanesi var hiç belirti olmaz hissettiğiniz ya da hissedeceğiniz bütün belirtler sadece ilaçtan…negatif düşünmüştüm ben de aynı sizin gibiydim ve ilk transferim negatif olmuştu…yok gibi davranın rahat olun kendinizi oyalayın ben öyle yaptım pozitif oldu…Ve bana doktorumun tek cümlesi yetti…tutunmayan bebek sen istediğin kadar yat dikkat et tutunmaz tutunacak olan koşsanda zıplasanda tutunur demişti
Hayırlısıyla gebelik haberini de alırız inşallah canım, kaç yumurtan vardı pekiBenimki geçen sene oldu ben donrulmuşları transfer oldum
Bence erken yapmışsın canım 8.9. gunlerde tekrar yap istersenHareket derken burda okuyorum lekelenme sanc agri falan diyorlar hic biri yok bende 6.gun erken gebelik testim negatif cikti zaten
Merhaba ben bu sabah erken gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde pozitifi gördüm bugün 7. günüm o yüzden canını sıkma bir iki gün bekle sabah ilk idrarla yap Rabbim evlat müjdesi almayı nasip etsin. Herkeste belirti olmayabiliyor kimisi hiç belirti olmadan pozitifi görüyor inşallah sende görürsün.Hareket derken burda okuyorum lekelenme sanc agri falan diyorlar hic biri yok bende 6.gun erken gebelik testim negatif cikti zaten
Bana da doktorum rahmin dar dedi ama 2 tane embriyo transfer edildi şuan gebelik testim pozitif görünüyor tabi daha kan yaptırmadım ama düsük olur demedi normal doğum yapamazsin dedi sadeceAmin canım sağolAllah'ım isteyen herkese tatdirir insalalh evet Kıbrıs'ta yaptırdım.Yok tek 1 tane transfer edildi rahim dar olduğu için 2 tane koysak ikiz olup tutsa dedi düşer dedi doktor tutmaz dedi bende diğer kalanları dondurdum
6.gün için çok erken en azından 8. Günü bekleyin…Ben dede ilk zamanlar hiç belirti olmadı test yaptığım da çıktığın da çok şaşırmıştımHareket derken burda okuyorum lekelenme sanc agri falan diyorlar hic biri yok bende 6.gun erken gebelik testim negatif cikti zaten
Bana düşük olur kaldıramaz dün dedi 2 tane uygun gormedi ama isterseniz koyabilirimde dedi biz riske girmek istemedik tutmazsa en azindan bir şansımız daha olur diye düşündükBana da doktorum rahmin dar dedi ama 2 tane embriyo transfer edildi şuan gebelik testim pozitif görünüyor tabi daha kan yaptırmadım ama düsük olur demedi normal doğum yapamazsin dedi sadece
Sen nerde hangi hastanede yaptırdın tazemiydi senin ?Bana düşük olur kaldıramaz dün dedi 2 tane uygun gormedi ama isterseniz koyabilirimde dedi biz riske girmek istemedik tutmazsa en azindan bir şansımız daha olur diye düşündük
Hos geldin benimle aynı benimde 4. Günüm var mi hic belirtin falan canım bide tek embriyo mu transfer oldun?Ben yeni geldim 5.gün embriyosu ve transfer günü ile birlikte 4.günüm ilk denemem herşey için erken ama çok merak ediyorum burayı okumak iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?