2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Tamam canim normal o zaman lekelenmen ne durumda devam ediyo mu hala ?

Çift embriyosa 8. Gün bajtirabilirsin çıkar inşallah sonuç güzel çıkar
Tek koyuldugu için tek emriyo oluyor sanırım Gününde yaptırmak daha iyi sonuç veriyormuş öyle duydum ama İnsalalh güzel çıkar çünkü hem taze emriyo hemde kaliteli doktor transferde de sorunsuz olduğunu söyledi ama rahim dar o yüzden ondan çok endişeleniyorum tabiki İnsalalh güzel sonuç aliriz

Hareket derken burda okuyorum lekelenme sanc agri falan diyorlar hic biri yok bende 6.gun erken gebelik testim negatif cikti zaten

Hareket derken burda okuyorum lekelenme sanc agri falan diyorlar hic biri yok bende 6.gun erken gebelik testim negatif cikti zaten
Merhaba ben bu sabah erken gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde pozitifi gördüm bugün 7. günüm o yüzden canını sıkma bir iki gün bekle sabah ilk idrarla yap Rabbim evlat müjdesi almayı nasip etsin. Herkeste belirti olmayabiliyor kimisi hiç belirti olmadan pozitifi görüyor inşallah sende görürsün.

Bana da doktorum rahmin dar dedi ama 2 tane embriyo transfer edildi şuan gebelik testim pozitif görünüyor tabi daha kan yaptırmadım ama düsük olur demedi normal doğum yapamazsin dedi sadece

6.gün için çok erken en azından 8. Günü bekleyin…Ben dede ilk zamanlar hiç belirti olmadı test yaptığım da çıktığın da çok şaşırmıştım

Bana da doktorum rahmin dar dedi ama 2 tane embriyo transfer edildi şuan gebelik testim pozitif görünüyor tabi daha kan yaptırmadım ama düsük olur demedi normal doğum yapamazsin dedi sadece
Bana düşük olur kaldıramaz dün dedi 2 tane uygun gormedi ama isterseniz koyabilirimde dedi biz riske girmek istemedik tutmazsa en azindan bir şansımız daha olur diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…