2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Transfer gününü sayarsak benim de 3. Günüm hiç brlirtim yok.
transfer gününü sayma canımm bak benim bugün 6 bende de belirti yok. Kendimi yemelere doyamadım. insan bi lekelenme iste iyor değil. Hani midem bulansın halsizlik olsun hamile belirtileri olsun değil de. Orada yerleşmeye çalıştığını görmeyi çok istiyor.

Sabirsizligini mustakbel teyzesi olduğum bebislere maal etme umudunu yitirme bence kan icin 8 yada 9 u bekle hic olmazsa bir gun bir gundur
Yaaa öleee mi diyosun çok tatlısın çookk yaa 20 de olsa göreyim yaaa sonra artışını izlerim nasipsee yavru kuşum bana bi göz kırpsaa yetecek. Dünyalar benim sonraa duaa ett banaa çok amiinnn

Ha bu arada 3. Gun embriyosu 10.gunde daha ancak yukselise gecmis oluyo arkadas yazmis bak 10. Gunde 100 cikmis biride diyoki 10. Gun 40 cikti diye benim 7. Gunde deger oydu kanda o yuzden biraz daha dayan gezegenanne

Yaaa öleee mi diyosun çok tatlısın çookk yaa 20 de olsa göreyim yaaa sonra artışını izlerim nasipsee yavru kuşum bana bi göz kırpsaa yetecek. Dünyalar benim sonraa duaa ett banaa çok amiinnn
Yerim seni ama en azindan iki guncuk daha dayan ki garanti olsun gel elini ver anlasalim ahahah dhdheh

Aynen öyle aglamayim diyorum ama engel olamıyorum içimi bi hüzün kapladı 4 senedir tüp bebekle uğraşıyorum 43 yaşına geldim ama sonuç hep hüsran Rabb'im isteyen herkese versin
Amin, isteyen herkese ve inşallah size de daha fazla bekletmeden versin
Biliyorum elinizde değil, ama test sonucunu almadan bu kadar harap etmeyin kendinizi.

kızlar 1 gece hastanede yattım aşırı bir kanamam oldu , doktor kese duruyor dedi suan için sadece wc kalk onun dışında yatıs verdi . 2 ağuatosta transfer olmuştum , kalp atışı duyanınız varmı benle arası yakın olup acaba ? alttanda muane edildi kese vardı ama henüz kalp atışı gözükmedi bu kanamadan aonra korkıuorm acaba atmayacakmı dye

Aynn öyle hayırlısı olur gerçi bu durumda insan ne diyeceğini de bilemyr ama vakti var demekki hemen başlayacakmisinz üçüncü denemeye

Canim burdan biri varmi bilmiyorum ama bizzat cok yakın arkadasim 6 haftasindaydi heralde asiri kanama yuzunden doguma kadar hatti ara ara kanamasi oldu ondada henuz daha kese yeniydi ama hic bisey olmadi dikkat etmesi gerekri sadece suan dogum yapti bebegi 17 gunluk yani basimda zirlayip duruyor

Yok ya bunun reklamı yok hepimiz birbirimize destek veryrz deneyimlerimizi paylasyrz zaten bulent tıraş ün yapmış biri belki bizim için bu sefer o iyi gelecek artık imkanımız ne zaman yeterrse o zman başlarız tekrardan belkide mucize olur kim bilir

3. gün embriyosu biraz geç hcg salmaya başlıyor, o yüzden her şey mümkün. Şu an sonucu değiştirecek bir şey gelmiyor elden, o yüzden zor da olsa sakinleşmeye bakın, olumlu düşünün. Kan sonucunu alınca netleşecek ancak. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Gerçekten öyle insanın şuan bu yazıyı okuyup duygulanmamasi elde deil ahhh güzel günler gelsin artık kırık kalbimizin yerini mutluluk alsın sizin gibi bizde hedefimize ulaşırız inşallah Allah sağlıkli bir şekilde bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dualarınızda unutmayin

Kuzum af buyur unutuyorum benim kafam karıştı sen kanda negatif mi gördün ki

Amin aminn aminnn Allahim gönlümuzun muradini versin suan okadar icten ediyorum ki Rabbim yasatmasin son olsun yasadiklarimiz bitsin her sey

Aynn öyle hayırlısı olur gerçi bu durumda insan ne diyeceğini de bilemyr ama vakti var demekki hemen başlayacakmisinz üçüncü denemeye
Hayırlı olacaksa, sağlıklı olacaksa allahım nasip etsin inşallah
Doktorumla henüz görüşemedim. Büyük ihtimal şimdi reglin ikinci günü yine muayeneye çağıracak, kan değerlerine bakacak. Ona göre doktorum ne derse o. Hemen üçüncü transfere devam derse öyle yapacağım. Yok, bir ay bekleyelim derse de bir ay bekleriz. Bekle bekle sabır taşına döndük zaten

Valla sizdeki bu enerji beni benden alıyor harikasınız herhalde benim imkanım olsa bile şuan üst üste yapamazdım Rabbim yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…